STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

Particuliere bedrijvenVissen, Jagen en Vangen • STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV
Private companiesFishing, Hunting and Trapping • STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

Contactgegevens STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Slachthuisstraat 71 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-76-45-89 32-37-76-45-89

Fax (fax): 32-37-77-98-79 32-37-77-98-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV
Products information STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

BTW identificatienummer (tax): BE02135437011
Ondernemingsnummer: 8277618408
Hoofdstad (capital): 325,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Consultants - construction and civil engineering

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV
(Get full report from official database of BE for STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV
Addition kinds of activities for STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
26760100. Handdoeken, servetten en tissuepapier producten | Towels, napkins, and tissue paper products
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
31990302. Belting voor machines: massief, gedraaid, plat, enz .: leer | Belting for machinery: solid, twisted, flat, etc.: leather
33660201. Propellers, schip, NSK | Propellers, ship, nsk
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
73840103. Foto vergroten | Photograph enlarging

Werken bij STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Looking for open vacancies in other companies

  • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

    Regio: OPHASSELT

    Bedrijf: DELTA ENGINEERING

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

  • WASSERIJMEDEWERKER (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een wasserij in de regio zijn we dringend op zoek naar een wasserijmedewerker. Je wordt polyvalent ingezet en dit voornamelijk aan de strijkrol.

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • Hulpknipper/ Plooier metaal (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bekende naam op het vlak van staalbouw, zijn wij op zoek naar een hulpknipper/ plooier voor in de plooihal. Je zal hoofdzakelijk instaan als hulpknipper van metaal, maar je bent flexibel en kan goed switchen tussen je taken. Naast het knippen van metaal zal je ook meehelpen aan de plooibank. Ook het ponsen van metaal behoort tot jouw taken.

  • Sales Promotor | Bose Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • Jobstudenten Logisport (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Studentenjob

    Wil jij dit jaar 475 uren werken voor één van de grootste logistieke bedrijven ter wereld? Ervaring opdoen in een tof, jong maar gedreven team? Synergie zoekt studenten voor Logisport die willen werken, zowel tijdens hun vrije momenten in de week als tijdens vakanties.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • DOCENT NEDERLANDS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • DOCENTEN ENGELS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FULL MARKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In een erkende privéschool geeft u op freelance basis Engels aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) als om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

  • NAGELSTYLIST/NAGELSTYLISTE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het plaatsen van gelnagels.

  • DÉLÉGUÉ COMMERCIAL (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Afin de renforcer notre équipe de vente nous sommes à la recherche d¿un Délégué Commercial enthousiaste et entreprenant, qui a une experience dans le domaine des Jeux Paris Sportifs.*******Tâches: - Vous préparez et réalisez des actions de prospection afin d¿introduire au maximum nos produits dans de nouveaux points de vente - Après avoir fait des preuves en prospection, vous assurez le développement, le suivi et la fidélisation des clients - Vous proposez tous les produits et services de la société - Vous êtes en veille perpétuelle de toutes nouvelles opportunités qui se présentent a - Vous gérez les dossiers en collaboration avec le service interne et technique - Vous assurez un reporting régulier de vos actions et résultats

  • Flexi Zaalmedewerker - Pizza Hut Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de gasten. Je zorgt voor een uitstekende bediening van onze gasten. Je behandelt de telefonische bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV in sociale netwerken
Look for responds of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Laat een reactie achter voor STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. Leave a respond for STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV. STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV op de google maps. Adres en contacten STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV
Location of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV on the google maps. Address and contacts of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV

Andere gerelateerde bedrijven als come STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: MAURICE VERSTRAETE | SERGE STAELENS | S. BRAUNER | DEN ATELIER | Autocenter Steenackers E

Other related companies as STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV: MAURICE VERSTRAETE | SERGE STAELENS | S. BRAUNER | DEN ATELIER | Autocenter Steenackers E

STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02135437011. Het bedrijf STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV bevindt zich op het adres: Slachthuisstraat 71 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 325,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Consultants - construction and civil engineering. Producten gemaakt in STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, openstaande posities, locatie van STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV op de kaart.

STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is a company, that was registered 2003 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, company assigned to the tax number BE02135437011. The company STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is located at the address: Slachthuisstraat 71 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 325,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Consultants - construction and civil engineering. Products created in STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV were not found.
The main activity of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is Fishing, Hunting and Trapping, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV is not available. You also can look at reviews of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, open positions, location of STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STUDIEBUREAU VOOR BOUWKUNDE EN EXPERTISES NV, employees, financial statistics.