OSNABRUECKER-BREEDERS

Contactgegevens OSNABRUECKER-BREEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OSNABRUECKER-BREEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

OSNABRUECKER-BREEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN, België

Telefoon (phone): 87554060 (+32-87554060) 87554060 (+32-87554060)

Fax (fax): +32 (53) 899-43-23 +32 (53) 899-43-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OSNABRUECKER-BREEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OSNABRUECKER-BREEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OSNABRUECKER-BREEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OSNABRUECKER-BREEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OSNABRUECKER-BREEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OSNABRUECKER-BREEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OSNABRUECKER-BREEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OSNABRUECKER-BREEDERS
Products information OSNABRUECKER-BREEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE03819366455
Ondernemingsnummer: 8549804687
Hoofdstad (capital): 415,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 380,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OSNABRUECKER-BREEDERS
(Get full report from official database of BE for OSNABRUECKER-BREEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor OSNABRUECKER-BREEDERS
Addition kinds of activities for OSNABRUECKER-BREEDERS

549901. Gezondheids- en dieetwinkels | Health and dietetic food stores
616300. Lening makelaars | Loan brokers
22620300. Decoratieve afwerking van kunstmatige breedgeweven stoffen | Decorative finishing of manmade broadwoven fabrics
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
73830000. Nieuws syndicaten | News syndicates
76991808. Spiegel reparatie winkel | Mirror repair shop

Werken bij OSNABRUECKER-BREEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OSNABRUECKER-BREEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OSNABRUECKER-BREEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OSNABRUECKER-BREEDERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator M/V te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een operator m/v met reeds ervaring in een productieomgeving? Is werken in een 3-ploegensysteem geen probleem voor jou? Dan ben jij misschien wel de kandidaat die we zoeken. Je bent als operator verantwoordelijk voor het bediene van een afwerking-en verzegelmachine. Onze klant, gespecialiseerd in het verpakkingen, is op zoek naar een machine operator die naast het bedienen van de machine ook zal instaan voor kwaliteitscontrole van de geproduceerde dozen.

  • Polyvalent medewerker verse vis (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vis naar jouw ideale functie ! Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket waarbij je instaat voor het beheer van grondstoffen, je allerlei bewerkingen uitvoert op de verschillende vissoorten en tegelijkertijd leert werken met hoogtechnologische machines.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning van onze klanten. Dit varieert van poeten van de woning,ramen poetsen,koken en strijken en af en toe eens boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 16u of 20u/week (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Student bakkerij Gentbrugge (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij, regio Gentbrugge, zoeken wij een enthousiaste student(e)/ weekendwerker die op zoek is naar een leuke bijverdienste. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je zal in het weekend worden ingeschakeld en eventueel op weekdagen ook indien je beschikbaar bent.  Er is ook kans op een langere tewerkstelling tijdens schoolvakanties. Bij voorkeur kan je in het weekend afwisselen tussen werken op zaterdag en werken op zondag.  Bedrijfsprofiel: Gekende bakkerij met verschillende filialen.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • ALGEMEEN DIRECTEUR (BE772367) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: MEVACO BOUWBEDRIJF

    Type: Vaste Job

    Mevaco Bouwbedrijf, gelegen in Aalter, is een gezond en succesvol familiebedrijf, opgericht in 1979 door Josef Meerschman, die tot op heden het bedrijf leidt. Mevaco realiseert een jaaromzet van € 30 miljoen met een 70-tal medewerkers (waaronder een 30-tal bedienden) actief binnen de drie hoofdactiviteiten: algemene aannemingen klasse 7, productie van prefab betonelementen en projectontwikkeling. Door het aanbieden van een totaalconcept, volharding en focus op kwaliteit, veiligheid en milieu ontwikkelde Mevaco Bouwbedrijf zich tot een kwalitatief hoogstaande en gewaardeerde partner van heel wat opdrachtgevers (projectontwikkelaars, openbare instellingen zoals scholen, rust- en verzorgingsinstellingen, en private klanten). Om hun toekomstige structuur verder vorm te geven, zoeken zij, voor de algemene aannemingen en productie van prefab betonelementen een (m/v) ALGEMEEN DIRECTEUR Hands-on en charismatische leider met een operationele en commerciële focus Functie Je bent eindverantwoordelijke voor het dagelijkse beleid en bepaalt, in nauw overleg met de aandeelhouders, de langetermijnstrategie van Mevaco Bouwbedrijf aan de hand van een businessplan dat rendabele en structurele groei garandeert. Na analyse van de organisatiestructuur & -processen, doe je voorstellen die leiden tot optimalisering van de operationele efficiëntie en performantie. Dit behelst onder meer het garanderen van de afwerking en oplevering van de werven binnen de afgesproken uitvoeringstermijn, door een striktere planning en opvolging enerzijds en een proactievere bijsturing anderzijds. Je waakt over de financiële performantie van het bedrijf en de projecten op basis van een duidelijke rapportering die je besluitvorming ondersteunt, en een gedegen nacalculatie. Als empathische peoplemanager, sterke leider en open communicator ben je een klankbord voor je team en overkoepel je de verschillende afdelingen (operationeel, financieel, HR en commercieel) om zo tot een geïntegreerde implementatie van het beleid te komen. Je vindt een goed evenwicht tussen het ‘challengen’ van je medewerkers en het bestendigen van de positieve familiale cultuur. Je onderhandelt met verschillende klanten en stakeholders (onderaannemers, studiebureaus, overheden, architecten, enz.) en bouwt op deze manier aan een gevuld orderboek en een sterk netwerk. Je zet in op langetermijnpartnerships met klanten op basis van vertrouwen, kwaliteit en toegevoegde waarde. Je rapporteert rechtstreeks aan de aandeelhouders en de raad van bestuur.

  • Tabakoloog (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd tabakoloog. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Nachtverpleegkundige december WZC Ursel (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige in een WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ...  Je zal in december de volgende nachten werken: 3-4-5-6 december 17-18-19-20 december 26-27-28 december

Zoek naar antwoorden van OSNABRUECKER-BREEDERS in sociale netwerken
Look for responds of OSNABRUECKER-BREEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor OSNABRUECKER-BREEDERS. Laat een reactie achter voor OSNABRUECKER-BREEDERS. OSNABRUECKER-BREEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OSNABRUECKER-BREEDERS. Leave a respond for OSNABRUECKER-BREEDERS. OSNABRUECKER-BREEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OSNABRUECKER-BREEDERS op de google maps. Adres en contacten OSNABRUECKER-BREEDERS
Location of OSNABRUECKER-BREEDERS on the google maps. Address and contacts of OSNABRUECKER-BREEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come OSNABRUECKER-BREEDERS OSNABRUECKER-BREEDERS: P?TURAGES DE LA KYS | Orbatec | BELIEN ARMAND | Joret G | VERSMARKT DEN BAREEL

Other related companies as OSNABRUECKER-BREEDERS: P?TURAGES DE LA KYS | Orbatec | BELIEN ARMAND | Joret G | VERSMARKT DEN BAREEL

OSNABRUECKER-BREEDERS is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OSNABRUECKER-BREEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03819366455. Het bedrijf OSNABRUECKER-BREEDERS bevindt zich op het adres: WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 415,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 380,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van OSNABRUECKER-BREEDERS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OSNABRUECKER-BREEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OSNABRUECKER-BREEDERS, openstaande posities, locatie van OSNABRUECKER-BREEDERS op de kaart.

OSNABRUECKER-BREEDERS is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is OSNABRUECKER-BREEDERS, company assigned to the tax number BE03819366455. The company OSNABRUECKER-BREEDERS is located at the address: WEIMSER STRASSE 52; 4701; EUPEN/EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 415,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 380,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of OSNABRUECKER-BREEDERS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of OSNABRUECKER-BREEDERS is not available. You also can look at reviews of OSNABRUECKER-BREEDERS, open positions, location of OSNABRUECKER-BREEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OSNABRUECKER-BREEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OSNABRUECKER-BREEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OSNABRUECKER-BREEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OSNABRUECKER-BREEDERS, employees, financial statistics.