OMER VAN HOLLEBEKE

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • OMER VAN HOLLEBEKE
Private companiesPersonal Services • OMER VAN HOLLEBEKE

Contactgegevens OMER VAN HOLLEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OMER VAN HOLLEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

OMER VAN HOLLEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRUXELLES 120; 6210; LES BONS VILLERS, België

Telefoon (phone): 71846611 (+32-71846611) 71846611 (+32-71846611)

Fax (fax): +32 (56) 631-17-65 +32 (56) 631-17-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OMER VAN HOLLEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OMER VAN HOLLEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OMER VAN HOLLEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OMER VAN HOLLEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OMER VAN HOLLEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OMER VAN HOLLEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OMER VAN HOLLEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OMER VAN HOLLEBEKE
Products information OMER VAN HOLLEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE04528533935
Ondernemingsnummer: 2691345214
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 514,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OMER VAN HOLLEBEKE
(Get full report from official database of BE for OMER VAN HOLLEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor OMER VAN HOLLEBEKE
Addition kinds of activities for OMER VAN HOLLEBEKE

177100. Concreet werk | Concrete work
239203. Dekens, dekbedden en beddings | Blankets, comforters and beddings
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
30890301. Zeilen, glasvezel en kunststof combinatie | Awnings, fiberglass and plastics combination
32970000. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
50499900. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
51690502. Lijm | Glue
51980100. verven | Paints
57120101. Beddengoed en beddengoed | Bedding and bedsprings
75380000. Algemene auto reparaties | General automotive repair shops

Werken bij OMER VAN HOLLEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OMER VAN HOLLEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OMER VAN HOLLEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OMER VAN HOLLEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG-lasser staal en inox - dag (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf te Rumbeke zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser. Het bedrijf staat voor hoogwaardige afwerking en zoeken iemand met oog voor kwaliteit. Je zal instaan voor het lassen van grote en kleine onderdelen, van verlichting tot afschermingen van machines.

  • Huishoudhulpen (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: VOICULESCU LUCIAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat bij mensen thuis om de woning te poetsen (stof afnemen, stofzuigen en dweilen), ramen te lappen en te strijken. Onze klanten zijn gelegen in de regio Vlaams-Brabant (Leuven).

  • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

    Regio: KLUIZEN

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

  • Technicus Elektromechanica - Technische dienst (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: UZ LEUVEN

    Type: Vaste Job

    Je bent geboeid door elektromechanische installaties en je wilt je ervaring benutten in een complexe ziekenhuisomgeving. Je hebt sterke interesse in preventief en accidenteel onderhoud van diverse niet-medische installaties en je voert aanpassingen en/of herstellingen uit aan o.a. sterilisatoren, afwasmachines, bedpanspoelers, ... Je kan tewerkgesteld worden binnen de verschillende campussen van UZ Leuven.

  • SAP Specialist FiCO (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een sterk internationaal gericht familiebedrijf, financieel en historisch verankerd in Zuid-West-Vlaanderen. Met hun 750 medewerkers realiseren ze een omzet van 400 miljoen euro en jaarlijks leggen ze indrukwekkende groeicijfers voor. Ze zijn actief in de productie van voedingsmiddelen, bestemd voor retail en industrie. Hun bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een grote mate van professioneel Westvlaams entrepreneurship, gekoppeld aan een doordachte en intense investeringspolitiek waarbij ze er steeds naar streven, door een ultramodern machinemark in combinatie met up to date software en automatiseringstools samen met het team gedreven medewerkers, de klanten te overtreffen in hun verwachtingen. In het kader van het groeiverhaal van de organisatie, zijn we op zoek naar een SAP specialist FiCo met zin om autonoom verschillende projecten te trekken. Functie Als SAP specialist, ben je verantwoordelijk voor 4 domeinen binnen de module FiCo: Ten eerste zal je instaan voor de functionele implementatie van verschillende projecten. Daarbij sta je in voor het analyseren, vormgeven, uitvoeren en documenteren van de projecten. Je stelt alternatieven voor indien er zich problemen optreden of verbeteringen noodzakelijk zijn. Je assisteert bij de verbeteringen van bestaande en nieuwe configuraties in SAP. Vervolgens zorg je voor de verdere ontwikkeling van de SAP modules. Afhankelijk van de specifieke bedrijfsnoden, reik je verschillende oplossingen aan. Je zorgt dat alle technische documentatie volledig en up-to-date is. Je schrijft alle technische specificaties uit voor de ABAP ontwikkelaars. Daarnaast sta je in voor de training en opleiding van de medewerkers. Door de vereiste kennis over te brengen naar de medewerkers, zorg je voor de continuïteit van de onderneming. Tot slot sta je in voor een duurzame ondersteuning van de gebruikers.

  • Laborant (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: BiogasTec

    Type: Vaste Job

    Je voert de noodzakelijke analyses uit in het labo ter ondersteuning van de procesopvolging (anaerobe vergisting). Aanvullend voer je analyses uit op biomassa- en afvalstromen. Je laat externe labo’s stalen nemen en hebt de nodige contacten met hen. Je neemt stalen op verplaatsing en ondersteunt de collega’s op de verschillende sites hierin. Je registreert, beheert en rapporteert analyseresultaten van in- en uitgaande stromen en bewaakt met een kritisch oog de kwaliteit hiervan. Je bent verantwoordelijk voor een vlotte communicatie en doorgave van informatie naar de collega’s van exploitatie en de commerciële afdeling. · Je kalibreert de toestellen en verzorgt mee de noodzakelijke labo-gerelateerde aankopen bij leveranciers. Je bent bereid je frequent te verplaatsen naar onze site in Grobbendonk en andere sites in Vlaanderen.

  • LANDBOUW SALES (noord West-Vlaanderen) (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: INAGRAS

    Type: Vaste Job

    Heb je een grote passie en interesse voor landbouw ? Sta je graag tussen de gewassen? Je overlegt graag met de klant en ontziet zich hiervoor geen kilometers met de wagen ? Primeert kwaliteit boven kwantiteit, en geeft het jou voldoening om de klant of prospect hier ook van te overtuigen ? Ben je een goede luisteraar, maar durf je een gesprek te closen om een bestelling te noteren ? Ben je een oprecht persoon ?Ben je sterk in analyse én oplossingsgericht ? Wil je op de hoogte blijven van de laatste evoluties in de land- en tuinbouw?Deel je deze kennis graag met jouw collega’s en klanten om zo mee te werken aan de verdere omzetgroei van ons bedrijf ,

  • Chauffeur C / CE (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: QJOBS @WORK

    Type: Vaste Job

    Voor verschillende bedrijven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren vrachtwagenchauffeur. -ADR attest is een plus -Code 95 is een must Flexibel naar uren ? Dan ben jij de chauffeur die we zoeken!

  • Klantgerichte bediende met sterke kennis Frans (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf gelegen in de regio Sint-Niklaas,zijn wij op zoek naar een klantgerichte bediende met sterke kennis Frans. Als klantgericht bediende sta je in voor volgende taken:  Intern aanspreekpunt voor de klanten (B2B). Voornamelijk franstalige klanten Verkoopprojecten opvolgen: orderverwerking, offertes opmaken, facturatie,... Aankooporders afstemmen met internationale leveranciers Onthaal Stock opvolgen Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: HOME SWEET HOMES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media

Zoek naar antwoorden van OMER VAN HOLLEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of OMER VAN HOLLEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor OMER VAN HOLLEBEKE. Laat een reactie achter voor OMER VAN HOLLEBEKE. OMER VAN HOLLEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OMER VAN HOLLEBEKE. Leave a respond for OMER VAN HOLLEBEKE. OMER VAN HOLLEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OMER VAN HOLLEBEKE op de google maps. Adres en contacten OMER VAN HOLLEBEKE
Location of OMER VAN HOLLEBEKE on the google maps. Address and contacts of OMER VAN HOLLEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come OMER VAN HOLLEBEKE OMER VAN HOLLEBEKE: BOUWMAT LOYAERTS-VERBIEST | ANITA DESPORT | BT Limited Ltd. | Comptoir Robert's SPRL | Calipso

Other related companies as OMER VAN HOLLEBEKE: BOUWMAT LOYAERTS-VERBIEST | ANITA DESPORT | BT Limited Ltd. | Comptoir Robert's SPRL | Calipso

OMER VAN HOLLEBEKE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OMER VAN HOLLEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04528533935. Het bedrijf OMER VAN HOLLEBEKE bevindt zich op het adres: RUE DE BRUXELLES 120; 6210; LES BONS VILLERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 514,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van OMER VAN HOLLEBEKE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OMER VAN HOLLEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OMER VAN HOLLEBEKE, openstaande posities, locatie van OMER VAN HOLLEBEKE op de kaart.

OMER VAN HOLLEBEKE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is OMER VAN HOLLEBEKE, company assigned to the tax number BE04528533935. The company OMER VAN HOLLEBEKE is located at the address: RUE DE BRUXELLES 120; 6210; LES BONS VILLERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 514,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of OMER VAN HOLLEBEKE is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of OMER VAN HOLLEBEKE is not available. You also can look at reviews of OMER VAN HOLLEBEKE, open positions, location of OMER VAN HOLLEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OMER VAN HOLLEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OMER VAN HOLLEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OMER VAN HOLLEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OMER VAN HOLLEBEKE, employees, financial statistics.