MICHEL DEHEM

Contactgegevens MICHEL DEHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MICHEL DEHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

MICHEL DEHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KRUISEKESTRAAT 3; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 57466573 (+32-57466573) 57466573 (+32-57466573)

Fax (fax): +32 (51) 727-78-26 +32 (51) 727-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MICHEL DEHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MICHEL DEHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MICHEL DEHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MICHEL DEHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MICHEL DEHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MICHEL DEHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MICHEL DEHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MICHEL DEHEM
Products information MICHEL DEHEM

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MICHEL DEHEM
(Get full report from official database of BE for MICHEL DEHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor MICHEL DEHEM
Addition kinds of activities for MICHEL DEHEM

225801. Kant- en kantproducten | Lace and lace products
13219909. Natuurlijke benzine productie | Natural gasoline production
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
24310401. Markten, hout | Awnings, wood
29920101. Remvloeistof (hydraulisch): gemaakt van aangekochte materialen | Brake fluid (hydraulic): made from purchased materials
36610110. Telefoon sets, alle soorten behalve mobiele radio | Telephone sets, all types except cellular radio
87339903. Veiligheidsonderzoek, niet-commercieel | Safety research, noncommercial

Werken bij MICHEL DEHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MICHEL DEHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MICHEL DEHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MICHEL DEHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste vroege vogels (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij ook zo genieten van de buitenlucht? Heb je graag sociaal contact met de mensen in jou regio? Werk je graag zelfstandig maar ben je ook een echte teamplayer? Rijd je graag met de fiets, wagen of brommer? Of ben je een frevent wandelaar? Geniet jij ook zo van de mooie zonsopgang? Je bent een vroege vogel? Dan is deze job jou op het lijf geschreven! Als postbode bezorg je brieven, drukwerk, pakjes of aangetekende zendingen. Steeds op tijd en met oog op kwaliteit en veiligheid.

  • Huishoudhulp (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: AMBY MAASMECHELEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij gezinnen in regio Maasmechelen. Mogelijke taken kunnen zijn: poetsen; stijken; koken; uitzonderlijk ook boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio berlaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent koerier rijbewijs B (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een leuk bedrijf regio Nieuwerkerken zijn we op zoek naar een student om in de maand september te werken als koerier. Je levert voedingswaren in horecazaken. Je werkt in dagdienst en je kan goed met de wagen rijden. Je hebt fijne werkuren en je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig te werken. We bieden je een goede verloning een aangename werksfeer.

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Hostessen - jobstudenten voor 18/10 (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een evenement in Hooglede zijn wij voor 18/10 van 18u30 tot 24u30 op zoek naar 4 gemotiveerde jobstudenten. Je bent verantwoordelijk voor de vestiaire, het klaarzetten en uitdelen van goodiebags of voor het overhandigen van prijzen. Interesse? Bel 051/40.54.51!

  • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

  • signmaker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: SIGNTS

    Type: Vaste Job

    Je plaatst samen met je collega's buitenreclame zoals projectborden, spandoekframes, bouwschuttingen, stellingen en lichtreclames.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Plaatser van modern schrijnwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van stalen schrijnwerk. Dit zijn voornamelijk ramen, deuren, balustrades en grotere stalen constructies. Je werkt hiervoor steeds op verplaatsing.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Turnhout 2018 (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Turnhout zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

Zoek naar antwoorden van MICHEL DEHEM in sociale netwerken
Look for responds of MICHEL DEHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor MICHEL DEHEM. Laat een reactie achter voor MICHEL DEHEM. MICHEL DEHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MICHEL DEHEM. Leave a respond for MICHEL DEHEM. MICHEL DEHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MICHEL DEHEM op de google maps. Adres en contacten MICHEL DEHEM
Location of MICHEL DEHEM on the google maps. Address and contacts of MICHEL DEHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come MICHEL DEHEM MICHEL DEHEM: RESTAURANT L?ESCALE AU VIETNAM | BUREAU NO LIMITS | POLET QUALITY TOOLS | M. STIPULANTI | E.S.E.S.

Other related companies as MICHEL DEHEM: RESTAURANT L?ESCALE AU VIETNAM | BUREAU NO LIMITS | POLET QUALITY TOOLS | M. STIPULANTI | E.S.E.S.

MICHEL DEHEM is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MICHEL DEHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf MICHEL DEHEM bevindt zich op het adres: KRUISEKESTRAAT 3; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van MICHEL DEHEM is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MICHEL DEHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MICHEL DEHEM, openstaande posities, locatie van MICHEL DEHEM op de kaart.

MICHEL DEHEM is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MICHEL DEHEM, company assigned to the tax number BE02849273681. The company MICHEL DEHEM is located at the address: KRUISEKESTRAAT 3; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of MICHEL DEHEM is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MICHEL DEHEM is not available. You also can look at reviews of MICHEL DEHEM, open positions, location of MICHEL DEHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MICHEL DEHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MICHEL DEHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MICHEL DEHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MICHEL DEHEM, employees, financial statistics.