MERTENS JAN EN LUC

Contactgegevens MERTENS JAN EN LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MERTENS JAN EN LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

MERTENS JAN EN LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZAVEL 16; 1840; LONDERZEEL, België

Telefoon (phone): 52309309 (+32-52309309) 52309309 (+32-52309309)

Fax (fax): +32 (10) 671-46-50 +32 (10) 671-46-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MERTENS JAN EN LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MERTENS JAN EN LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MERTENS JAN EN LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MERTENS JAN EN LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MERTENS JAN EN LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MERTENS JAN EN LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MERTENS JAN EN LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MERTENS JAN EN LUC
Products information MERTENS JAN EN LUC

BTW identificatienummer (tax): BE01593536376
Ondernemingsnummer: 4803466796
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 467,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MERTENS JAN EN LUC
(Get full report from official database of BE for MERTENS JAN EN LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor MERTENS JAN EN LUC
Addition kinds of activities for MERTENS JAN EN LUC

9221. Politiebescherming | Police protection
472999. Passagiersvervoer regeling, nec, nec | Passenger transportation arrangement, nec, nec
651200. Niet-residentiële bouwbedrijven | Nonresidential building operators
07629901. Citrus grove management en onderhoudsdiensten | Citrus grove management and maintenance services
08510101. Bosbeheerplannen, voorbereiding van | Forest management plans, preparation of

Werken bij MERTENS JAN EN LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MERTENS JAN EN LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MERTENS JAN EN LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MERTENS JAN EN LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Accountant (m/v) - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Accountant (m/v). Onze klant is gevestigd in de omgeving van Gent. Jouw verantwoordelijkheden als accountant zijn: debiteurenbeheer aankoopfacturen & financiële verrichtingen inboeken betalingen voorbereiden in Isabel maandafsluitingen voorbereiden rapporteringen opstellen in Excel je rapporteert rechtstreeks aan de Finance Manager Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • Medewerker Gietgereedschappen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    •Je bespreekt de uit te voeren werken met de Specialist Gietgereedschappen en de Technisch Verantwoordelijke. •Je bereidt de werken voor: veiligheid, nodige materialen en hulpgereedschappen voorzien. Je controleert de standtijden van de gietvormen, je plant vervolgens samen met de specialist gietgereedschappen een gietvormwissel in. •Je coördineert onderhoud- en/of herstellingswerken samen met de specialist gietgereedschappen. •Je brengt de nodige verbeteringen aan installaties aan in samenspraak met de Technisch Verantwoordelijke. •Je test herstelde gietgereedschappen uit op een testbank volgens voorschrift. •Je voert wekelijks een visuele controle en inspectie uit aan de productie-installaties. •Je zorgt voor registratie van prestaties en commentaren m.b.t. de uitgevoerde werken en verbeteringsvoorstellen. •Je denkt mee tijdens het analyseren van storingen en het continu verbeteren van onze gietinstallaties •Je rapporteert aan de Technisch Verantwoordelijke Gietgereedschappen.

  • Poetshulp met dienstencheques (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: HUISHOUDSERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van woningen en eventueel strijken bij particuliere klanten in regio groot Sint-Truiden

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 16u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan besproken worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Puurs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Sportieve student zwemlessen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Je geeft zwemlessen aan kinderen. 

  • Student Grafische sector (m / v) (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student bachelor/master in een grafische richting! Sta je te popelen om je kennis al eens in praktijk uit te testen? Op zoek naar al een eerste ervaring om op je CV te plaatsten? Wij zoeken een student om op zaterdagvoormiddag graphic design te verzorgen voor een bedrijf regio Koekelare. Je helpt mee bij de ontwikkeling van affiches, folders, layout website, verbeteringen aan de huisstijl,...

  • Chauffeurs CE Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: RENEWI NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze site in Gent zijn we op zoek naar Chauffeurs met rijbewijs CE. Je staat in voor het inzamelen van bedrijfsafval en/of afvalstromen (papier, folie, etc) als bestuurder en belader van containers van een inzamelvrachtwagen. Samen met je collega’s zorg je voor het afwerken van de opgegeven routes. Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en- milieubewuste manier. Je rapporteert dagelijks je prestaties via een dagrapport.

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

Zoek naar antwoorden van MERTENS JAN EN LUC in sociale netwerken
Look for responds of MERTENS JAN EN LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor MERTENS JAN EN LUC. Laat een reactie achter voor MERTENS JAN EN LUC. MERTENS JAN EN LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MERTENS JAN EN LUC. Leave a respond for MERTENS JAN EN LUC. MERTENS JAN EN LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MERTENS JAN EN LUC op de google maps. Adres en contacten MERTENS JAN EN LUC
Location of MERTENS JAN EN LUC on the google maps. Address and contacts of MERTENS JAN EN LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come MERTENS JAN EN LUC MERTENS JAN EN LUC: P.W.C. MAN. CONS. | Making Woopy | EDDY TRINQUET | Van Hassel P | Standaert Wim

Other related companies as MERTENS JAN EN LUC: P.W.C. MAN. CONS. | Making Woopy | EDDY TRINQUET | Van Hassel P | Standaert Wim

MERTENS JAN EN LUC is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MERTENS JAN EN LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01593536376. Het bedrijf MERTENS JAN EN LUC bevindt zich op het adres: ZAVEL 16; 1840; LONDERZEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 467,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van MERTENS JAN EN LUC is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MERTENS JAN EN LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MERTENS JAN EN LUC, openstaande posities, locatie van MERTENS JAN EN LUC op de kaart.

MERTENS JAN EN LUC is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MERTENS JAN EN LUC, company assigned to the tax number BE01593536376. The company MERTENS JAN EN LUC is located at the address: ZAVEL 16; 1840; LONDERZEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 467,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of MERTENS JAN EN LUC is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MERTENS JAN EN LUC is not available. You also can look at reviews of MERTENS JAN EN LUC, open positions, location of MERTENS JAN EN LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MERTENS JAN EN LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MERTENS JAN EN LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MERTENS JAN EN LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MERTENS JAN EN LUC, employees, financial statistics.