LUCIEN GRAUX

Contactgegevens LUCIEN GRAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUCIEN GRAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUCIEN GRAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BAILI?VRE 13; 6470; SIVRY-RANCE, België

Telefoon (phone): 60411128 (+32-60411128) 60411128 (+32-60411128)

Fax (fax): +32 (53) 279-26-85 +32 (53) 279-26-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUCIEN GRAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUCIEN GRAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUCIEN GRAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUCIEN GRAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUCIEN GRAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUCIEN GRAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUCIEN GRAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUCIEN GRAUX
Products information LUCIEN GRAUX

BTW identificatienummer (tax): BE01098052978
Ondernemingsnummer: 8478393554
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 593,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUCIEN GRAUX
(Get full report from official database of BE for LUCIEN GRAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUCIEN GRAUX
Addition kinds of activities for LUCIEN GRAUX

2024. Ijs en bevroren woestijnen | Ice cream and frozen deserts
20320000. Ingeblikte specialiteiten | Canned specialties
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23230100. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties

Werken bij LUCIEN GRAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUCIEN GRAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUCIEN GRAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUCIEN GRAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Pneumologie Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een afdeling gespecialiseerd in longziekten.De dienst pneumologie behandelt patiënten met longaandoeningen en problemen aan de luchtwegen. Dat kan gaan om uiteenlopende klachten van luchtweginfecties, allergieën, astma/COPD tot longtumoren. Verder gaat een groot deel van de activiteiten naar het diagnosticeren en behandelen van longkankerpatiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Commerciële Binnendienst (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als intern adviseur binnen ons filiaal, staat u in nauw contact met de klant, met de buitendienstmedewerkers en uw collega’s in de groep. Na een opleidingstraject zorgt u met een grondige kennis van zaken voor de goede opvolging van A tot Z van prijsvragen en bestellingen. U informeert en adviseert de klant van de toepassingsmogelijkheden en stelt de beste oplossingen voor uit ons uitgebreide productassortiment. Je communiceert hiertoe intensief met klanten en leveranciers. Bedrijfsprofiel: Je zal het bedrijf leren kennen als een familiaal en dynamisch bedrijf met een team van collega’s die er zijn voor elkaar (waar je veel aan hebt). Een gezonde dynamiek zorgt voor een goede sfeer. Als nieuwe collega word je goed begeleid in je nieuwe job en werkomgeving. Groeien in je job door de mogelijkheid om continu bij te scholen.

  • WERFLEIDER m/v (Hasselt) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een gemotiveerde werfleider die het dagdagelijkse reilen en zeilen van de werf coördineert. Je rapporteert aan de projectleider. - Werfvoorbereiding en administratie: o.a.: calculatiedossier bestuderen, planning opstellen, opmetingen uitvoeren, vorderingsstaten voorbereiden,... - Coördinatie werfuitvoering, vb: controleren van de plannen, materiaalkeuzes verfijnen, controle gepresteerde werk, deelnemen aan werfvergaderingen, ... - People management: personeel motiveren en aansturen - Consequent toepassen van de voorgeschreven veiligheids- en milieurichtlijnen

  • Metser (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren metser . Onze klant is een nationaal bouwbedrijf gespecialiseerd in industriebouw . Als metser sta je in voor het metselen van de gevels . Je voert binnen metselwerk uit . Verder voer je ook voegwerken uit . Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven uit de regio . Interne doorgroeimogelijkheden . Mooie verloning en voordelen volgens barema's bouwsector .

  • Recruiter Arbeidersprofielen (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Geel dat gespecialiseerd is in renovatie- en restauratiewerken zijn wij op zoek naar een gedreven Recruiter voor Arbeidersprofielen. Jouw verantwoordelijkheden: Je gaat actief en intensief op zoek naar geschikte arbeidersprofielen voor het bedrijf. Je gebruikt hierbij de standaardkanalen (VDAB, jobsites, LinkedIn, etc), maar je bent zelf ondernemend en gebruikt alle middelen ter jouw beschikking om arbeidersprofielen te vinden. Je spreekt af met geschikte kandidaten en toont hen het bedrijf en de verschillende afdelingen. Je screent de kandidaten, houdt testings, neemt referenties af en plant vervolgafspraken in. Je bent heel creatief ingesteld. Je bedenkt nieuwe manieren om kandidaten aan te trekken, en een goede kandidaat laat je niet zomaar los. Uiteraard neemt je de administratieve opvolging ook voor jou rekening. Je rapporteert aan de HR Manager.

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heppen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student bakkerij Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent sta je in voor volgende taken: verwelkomen van de klanten, opnemen van de bestelling, snijden van brood, opruimen van de winkel, afrekenen van de bestelling. Je werkt op zondag van 8-12u.

  • PRODUCTIEOPERATOR AFZAKMACHINE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: COECK

    Type: Vaste Job

    · Je bedient ons modern computergestuurd machinepark. · Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. · Je voert de producten met de heftruck af naar de juiste plaats op de site.

  • ERVAREN DOSSIERBEHEERDER - FIDUCIARY - REGIO Aalter (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Wat is jouw takenpakket? Je bent dé vertrouwenspersoon van je klanten. Je start met de verwerking van boekhoudkundige documenten. Je neemt ook het fiscale luik voor jouw rekening. Je begeleidt je klanten zowel inzake boekhouding als fiscaliteit

  • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: XatraX

    Type: Werfreserve

    Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

  • Flexi winkelmedewerker (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Carrefour DON BOSCO

    Type: Flexijob

    U werkt op zaterdag (volledige of halve dag) aan de kassa, aan het vers of in de winkel.

Zoek naar antwoorden van LUCIEN GRAUX in sociale netwerken
Look for responds of LUCIEN GRAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUCIEN GRAUX. Laat een reactie achter voor LUCIEN GRAUX. LUCIEN GRAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUCIEN GRAUX. Leave a respond for LUCIEN GRAUX. LUCIEN GRAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUCIEN GRAUX op de google maps. Adres en contacten LUCIEN GRAUX
Location of LUCIEN GRAUX on the google maps. Address and contacts of LUCIEN GRAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUCIEN GRAUX LUCIEN GRAUX: OMNILABO NV | CATTARIN | S. MASSART | L. DELATHUY | CENTR'AUTO

Other related companies as LUCIEN GRAUX: OMNILABO NV | CATTARIN | S. MASSART | L. DELATHUY | CENTR'AUTO

LUCIEN GRAUX is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUCIEN GRAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01098052978. Het bedrijf LUCIEN GRAUX bevindt zich op het adres: RUE DE BAILI?VRE 13; 6470; SIVRY-RANCE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 593,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LUCIEN GRAUX is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUCIEN GRAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUCIEN GRAUX, openstaande posities, locatie van LUCIEN GRAUX op de kaart.

LUCIEN GRAUX is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUCIEN GRAUX, company assigned to the tax number BE01098052978. The company LUCIEN GRAUX is located at the address: RUE DE BAILI?VRE 13; 6470; SIVRY-RANCE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 593,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LUCIEN GRAUX is Amusement and Recreation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUCIEN GRAUX is not available. You also can look at reviews of LUCIEN GRAUX, open positions, location of LUCIEN GRAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUCIEN GRAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUCIEN GRAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUCIEN GRAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUCIEN GRAUX, employees, financial statistics.