LUC VERSCHELDE

Contactgegevens LUC VERSCHELDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VERSCHELDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VERSCHELDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROMMESTRAAT 11; 8953; HEUVELLAND, België

Telefoon (phone): 57445160 (+32-57445160) 57445160 (+32-57445160)

Fax (fax): +32 (16) 381-66-17 +32 (16) 381-66-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VERSCHELDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VERSCHELDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VERSCHELDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VERSCHELDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VERSCHELDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VERSCHELDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VERSCHELDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VERSCHELDE
Products information LUC VERSCHELDE

BTW identificatienummer (tax): BE07160308837
Ondernemingsnummer: 7078735351
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 604,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VERSCHELDE
(Get full report from official database of BE for LUC VERSCHELDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VERSCHELDE
Addition kinds of activities for LUC VERSCHELDE

206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
391499. Zilverwerk en Plated Ware, Nec | Silverware and plated ware, nec
483200. Radiostations | Radio broadcasting stations
608199. Buitenlandse bank en filialen en agentschappen, nv | Foreign bank and branches and agencies, nec
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
37140702. Wiel velgen, motorvoertuig | Wheel rims, motor vehicle
38260105. Massaspectroscopie instrumentatie | Mass spectroscopy instrumentation

Werken bij LUC VERSCHELDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VERSCHELDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VERSCHELDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VERSCHELDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Dispatching van technische interventies. Orderverwerking in combinatie met back-up voor de uitgaande facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het telefonisch onthaal. Je bent verantwoordelijk voor klachtenbehandeling. Je plant de opdrachten in voor de techniekers. Je hebt veel telefonische klantencontact via mail en telefoon. Je bent ook verantwoordelijk voor de facturatie van de verschillende serviceopdrachten.

  • Arbeiders vleesverwerkend bedrijf (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in één of meerdere afdelingen van het bedrijf: * aanhang: Je hangt handmatig de kippen aan de slachtlijn en voert eventueel containers aan. * Panklaar: In deze afdeling worden de kippen met behulp van een 10-tal machines panklaar gemaakt. * sorteer- en snijzaal: Hier worden de kippen eventueel gerekkerd of versneden, in kratten of dozen gelegd, voorzien van een etiket en op een interntransportsysteem gelegd. * inpak: Hier worden kippen en kippedelen verpakt in een doos, op schaal omwikkelt met folie en verpakt onder beschermende atmosfeer. * sorteerfrigo: Via het intern transportsysteem worden kratten en dozen vanuit de sorteer- en snijzaal naar de sorteerfrigo gebracht. Je producten worden hier per product en gewichtsklasse handmatig gestapeld op paletten. * krattenwas: Je bedient de wasmachine voor de kratten zodat alle kratten telkens weer proper kunnen hetgebruikt worden.

  • Werf- & projectopvolger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Praktische opvolging van de werkzaamheden op de werven; Organiseren, coördineren en controleren van de werkzaamheden in samenspraak met de werfleiders ter plaatse; Opmeten en uitzetten van de werven; Opvolging vorderingsstaten, lastenboeken,... Werfadministratie; Onderhouden van de communicatie met bouwheer, architect, productie,...

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Laborant (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het zelfstandig uitvoeren van onderzoeken op diverse matrics (bodem, water, afval). Je kunt onder andere ingeschakeld worden voor extracties van bodem- en waterstalen. Daarnaast voeren wij ook scheikundige analyses uit zoals bv. BOD, COD, zwevende stoffen, stikstof, zware metalen, ... Je komt ook in aanraking met verschillende analysetechnieken (GC, ICP, ...). Klinken deze begrippen jou vertrouwd in de oren, dan is de job van laborant iets voor jou!

  • Verantwoordelijke Verkoop Binnendienst (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, actief in machinebouw zijn we op zoek naar een verantwoordelijke verkoop binnendienst. Je helpt mee offertes opstellen en bespreekt dit met de klanten. Je overlegt met de zaakvoerder bij de opmaak van de planning. Je ondersteunt de technische dienst met kennis en toepassingen die zij kunnen gebruiken.

  • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Herzele, Hillegem, Vlierzele (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Etudiant(e) - week-end (HERSEAUX)

    Regio: HERSEAUX

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Studentenjob

    Pour une friterie, snack de la région de Mouscron, Adecco cherche des étudiants motivés pour assurer le service du midi et soir durant les week-ends. Votre rôle sera de servir les clients, prendre les commandes et de préparer les hamburgers, frites....

  • VERKOPER PLANTEN (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw/ verkoop, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Momenteel zijn we toonaangevend in de tuincentra-sector. Verder kom je terecht in een professioneel team waar plezier in het werk en klantencontact op de eerste plaats komen. De functie Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde groene verkoop medewerker die: - stressbestendig is: graag drukte om zich heen hebben - sociaal aangelegd is: klanten ondersteunen met deskundig advies - Klantgericht en klantvriendelijk: Je helpt de klanten op een correcte en klantvriendelijke manier en zorgt dat de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten. - Flexibel op vlak van taken en weekendwerk: zowel kassa als jouw afdeling (planten) op orde zetten behoort tot jouw gevarieerd takenpakket. - Verantwoordelijkheidszin: bevoorrading van de planten in de winkel, productplacement, merchandising, een uitermate hoge kwaliteit van producten aanbieden, klanten adviseren en overtuigen bij hun aankopen, koppelverkoop stimuleren, de afdeling tot een op en top afdeling laten groeien. - Collegialiteit: inspringen bij collega's, openstaan voor hulp en een vlotte samenwerking met andere collega's. Is deze uitdagende job iets voor jou? Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

  • ELEKTRICIEN (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ELEKTRO BASTIAENS

    Type: Vaste Job

    Je bent eventueel verantwoordelijk over een kleine ploeg elektriciens. Je voert algemene residentiële elektriciteitswerken uit. Je maakt en leest plannen. Je plaatst verlichting. Je plaatst zonnepanelen en voert de bijhorende installaties uit. Je controleert uitgevoerde werken en voert testen uit. Je detecteert fouten en lost de problemen op.

  • Horeca - Flexi - job m/v (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een bloeiende horecazaak in Herenthout zijn we op zoek naar mensen die willen werken onder het statuut flexi-job. Bij voorkeur beschikbaar op verschillende dagen! Uren zijn onderling bespreekbaar. Je komt terecht in een enorm tof team! Heb je een eerste horeca-ervaring? Aarzel niet en bel ons!

Zoek naar antwoorden van LUC VERSCHELDE in sociale netwerken
Look for responds of LUC VERSCHELDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VERSCHELDE. Laat een reactie achter voor LUC VERSCHELDE. LUC VERSCHELDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VERSCHELDE. Leave a respond for LUC VERSCHELDE. LUC VERSCHELDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VERSCHELDE op de google maps. Adres en contacten LUC VERSCHELDE
Location of LUC VERSCHELDE on the google maps. Address and contacts of LUC VERSCHELDE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VERSCHELDE LUC VERSCHELDE: Amie du Pain (l') | GARAGE CLAESEN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | VERVAEKE G/SHELL | Fleurs (Des)

Other related companies as LUC VERSCHELDE: Amie du Pain (l') | GARAGE CLAESEN | BIBLIOTH?QUE PUBLIQUE | VERVAEKE G/SHELL | Fleurs (Des)

LUC VERSCHELDE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VERSCHELDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07160308837. Het bedrijf LUC VERSCHELDE bevindt zich op het adres: KROMMESTRAAT 11; 8953; HEUVELLAND. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 604,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LUC VERSCHELDE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VERSCHELDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VERSCHELDE, openstaande posities, locatie van LUC VERSCHELDE op de kaart.

LUC VERSCHELDE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VERSCHELDE, company assigned to the tax number BE07160308837. The company LUC VERSCHELDE is located at the address: KROMMESTRAAT 11; 8953; HEUVELLAND. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 604,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LUC VERSCHELDE is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VERSCHELDE is not available. You also can look at reviews of LUC VERSCHELDE, open positions, location of LUC VERSCHELDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VERSCHELDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VERSCHELDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VERSCHELDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VERSCHELDE, employees, financial statistics.