LUC HEYNSSENS

Contactgegevens LUC HEYNSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC HEYNSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC HEYNSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTHOEK 100; 9968; ASSENEDE, België

Telefoon (phone): 93738504 (+32-93738504) 93738504 (+32-93738504)

Fax (fax): +32 (81) 157-20-54 +32 (81) 157-20-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC HEYNSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC HEYNSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC HEYNSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC HEYNSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC HEYNSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC HEYNSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC HEYNSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC HEYNSSENS
Products information LUC HEYNSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE04381317138
Ondernemingsnummer: 5259948730
Hoofdstad (capital): 131,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC HEYNSSENS
(Get full report from official database of BE for LUC HEYNSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC HEYNSSENS
Addition kinds of activities for LUC HEYNSSENS

352300. Landbouwmachines en -uitrusting | Farm machinery and equipment
23390400. Vrouwen en missen jassen en jassen, behalve sportkleding | Women's and misses' jackets and coats, except sportswear
27210201. Stripboeken: uitgeverij en drukwerk | Comic books: publishing and printing
35599920. Verfmachines | Paint making machinery
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
44990402. Scheepsafbouw | Ship dismantling
81110212. Patent-, handels- en auteursrecht | Patent, trademark and copyright law

Werken bij LUC HEYNSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC HEYNSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC HEYNSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC HEYNSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Manipulator 3 ploegen regio Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op & afhaken van stukken die gespoten worden. PC gebruiken om labels te maken en die labels opkleven. Gaten opvullen met dekseltjes zodat de verf niet door de gaten gaat.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Damme - Moerkerke (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Groot-Kortemark (ZARREN)

    Regio: ZARREN

    Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

    Type: Dienstenchequebaan

    Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

  • Jobstudent - Schoonmaakmedewerker weekend (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Bredene zijn wij op zoek naar een jobstudent voor de schoonmaak (m/v) - Je staat in voor het onderhoud van vakantiewoningen - Je takenpakket bestaat uit : sanitair reinigen, ramen wassen, bedden opmaken, vuilniszakken wegdragen, af en toe een oven uitschrobben, ... - Je wil alles steeds netjes hebben - Je bent flexibel - Je hebt een fiets ter beschikking

  • Schriftelijke Customer Care Medewerker voor Colruyt Mechelen/Brussel (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Studentenjob

    Als schriftelijke klantenservice medewerker heb jij dagelijks e-mailverkeer met klanten. Jij beantwoordt de vragen van de klanten. Geen dag is hetzelfde met al die verschillende vragen die bij jou terecht komen. Met jouw inlevingsvermogen en servicegerichte instelling behandel jij de klant op een vriendelijke en professionele manier. Plaats van tewerkstelling Mechelen of Brussel.

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Kortrijk. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

Zoek naar antwoorden van LUC HEYNSSENS in sociale netwerken
Look for responds of LUC HEYNSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC HEYNSSENS. Laat een reactie achter voor LUC HEYNSSENS. LUC HEYNSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC HEYNSSENS. Leave a respond for LUC HEYNSSENS. LUC HEYNSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC HEYNSSENS op de google maps. Adres en contacten LUC HEYNSSENS
Location of LUC HEYNSSENS on the google maps. Address and contacts of LUC HEYNSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC HEYNSSENS LUC HEYNSSENS: DIA | Deprez A SPRL | Tierra | REN? MALCHAIR | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

Other related companies as LUC HEYNSSENS: DIA | Deprez A SPRL | Tierra | REN? MALCHAIR | EAMONN BATES EUROPE PUBLIC AFFAIRS

LUC HEYNSSENS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC HEYNSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04381317138. Het bedrijf LUC HEYNSSENS bevindt zich op het adres: OOSTHOEK 100; 9968; ASSENEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 131,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LUC HEYNSSENS is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC HEYNSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC HEYNSSENS, openstaande posities, locatie van LUC HEYNSSENS op de kaart.

LUC HEYNSSENS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC HEYNSSENS, company assigned to the tax number BE04381317138. The company LUC HEYNSSENS is located at the address: OOSTHOEK 100; 9968; ASSENEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 131,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LUC HEYNSSENS is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC HEYNSSENS is not available. You also can look at reviews of LUC HEYNSSENS, open positions, location of LUC HEYNSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC HEYNSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC HEYNSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC HEYNSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC HEYNSSENS, employees, financial statistics.