MEVACO BOUWBEDRIJF NV

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • MEVACO BOUWBEDRIJF NV
Private companiesTextile Mill Products • MEVACO BOUWBEDRIJF NV

Contactgegevens MEVACO BOUWBEDRIJF NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEVACO BOUWBEDRIJF NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEVACO BOUWBEDRIJF NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durmelaan 6-Nijverheidsp. 9880 Aalter - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-93-25-73-50 32-93-25-73-50

Fax (fax): 32-93-74-08-30 32-93-74-08-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEVACO BOUWBEDRIJF NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEVACO BOUWBEDRIJF NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEVACO BOUWBEDRIJF NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEVACO BOUWBEDRIJF NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEVACO BOUWBEDRIJF NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEVACO BOUWBEDRIJF NV
Products information MEVACO BOUWBEDRIJF NV

BTW identificatienummer (tax): BE04872955322
Ondernemingsnummer: 3868530273
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in MEVACO BOUWBEDRIJF NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEVACO BOUWBEDRIJF NV
(Get full report from official database of BE for MEVACO BOUWBEDRIJF NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEVACO BOUWBEDRIJF NV
Addition kinds of activities for MEVACO BOUWBEDRIJF NV

363299. Huishoudelijke koelkasten en diepvriezers, nec | Household refrigerators and freezers, nec
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
35599928. Afscheidingsapparatuur, magnetisch | Separation equipment, magnetic
39140407. Zilverwerk, verzilverd | Silverware, silver plated
39939906. Naamplaten: behalve gegraveerd, geëtst, enz .: metaal | Name plates: except engraved, etched, etc.: metal

Werken bij MEVACO BOUWBEDRIJF NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEVACO BOUWBEDRIJF NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior Calculator Staalbouw (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als junior calculator ben je mede verantwoordelijk voor het verzamelen van informatie voor de opmaak van offertes voor staalbouwprojecten. Calculeren, kostprijzen bepalen, offertes opstellen en creatief zoeken naar oplossingen maken deel uit van je takenpakket. Wat ga je doen? - Verzamelen van informatie voor opmaak van offertes - Opvragen prijzen en offertes aan derden - Opstellen conceptoffertes - Voorleggen conceptofferte aan hoofd van de calculatie - Aandragen van (innovatieve) ideeën - Deelname aan Kick-off meeting & afdelingsoverleg

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • FRITUURMEDEWERKER (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Oostrozebeke zijn we op zoek naar een student of flexi medewerker die kan bijspringen. Dit kan zowel in het weekend als in de week zijn. Wij zijn op zoek naar mensen die op lange termijn een bijverdienste willen uitoefenen.

  • PLAATSER ALU-CONSTRUCTIES (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: VERALCO SAVERAN

    Type: Vaste Job

    Jouw dagtaak bestaat uit het plaatsen van allerlei aluminiumconstructies zoals ramen en deuren. Het beglazen ervan zal tevens deel uitmaken van de job.

  • Supply Chain Coordinator (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Mainfreight Belgium

    Type: Vaste Job

    Mainfreight is een sterke wereldwijde innovatieve logistieke dienstverlener met vestigingen in Nieuw-Zeeland, Australië, Amerika, Azië en Europa. Ons team in Europa bestaat uit meer dan 2000 team members, maar vraag het aan onze mensen en ze zullen vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA. Om de uitbreiding van onze logistieke activiteiten op te vangen, gaan we op zoek naar een gedreven Supply Chain Coordinator. https://careers.mainfreight.com/be/job/supply-chain-coordinator-3/ Als Supply Chain Coordinator zie je het als een uitdaging om alle logistieke processen omtrent onze warehouse activiteiten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, en telkens weer te verbeteren. Je speelt snel in op veranderingen en durft hierin de juiste beslissingen te nemen. Naast het behartigen van de verschillende belangen, schakel je snel, leg je de juiste prioriteiten en weet je het overzicht te behouden. Dit is een veelzijdige rol waarin geen dag hetzelfde is! Dit ga je doen: Je wordt ingeschakeld als SPOC: je bent de beheerder van de relatie met de klant; Je zet nieuwe projecten op met de klant, en begeleidt de implementatie van A tot Z; Samen met de operationele en administratieve teams sta je in voor het behalen van productiviteits- en kwaliteitsdoelstellingen; Samen met de supervisor administratie ben je verantwoordelijk voor de facturatie aan de klant, en de opvolging ervan; Je zorgt ervoor dat contractuele afspraken worden nagekomen; Je coacht, motiveert en stuurt team members aan; Je werkt goed samen met je eigen en andere teams; Je streeft een gezonde, veilige en plezierige werkplek na voor iedereen; Je rapporteert aan de Branch Manager.

  • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

  • Chef Kok (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: MILITZA BRUGGE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het bereiden van een gezonde en lekkere dagschotel (soep, hoofdgerecht, dessert) voor een 80 - tal senioren alook een suggestiemenu. Je dient met verse ingredienten een lekkere maaltijden te kunnen creeëren die naar smaak en uitzicht overeenstemmen met onze visie en een beleving zijn voor onze resident die hun maaltijd nuttigen in het restaurant of appartement, Je hebt een fijne smaak en bent creatief met voeding, Je hebt oog voor detail, Je staat in voor het bereiden van het avondeten voor een 30 aantal residenten.

  • Lesgever / Safety Coach (SINT-KATHERINA-LOMBEEK)

    Regio: SINT-KATHERINA-LOMBEEK

    Bedrijf: Safety Expertise BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werk je deeltijds en/of heb je overdag extra vrije tijd te besteden? Word jij onze gemotiveerde Lesgever/Safety Coach? Wij kijken naar jou uit! We zijn op zoek naar deeltijdse lesgevers EHBO. Jouw taken: Kennis overbrengen aan cursisten; Opleidingen geven in EHBO en veiligheid op de werkvloer; De verworven competenties van cursisten evalueren en hen bijsturen.

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

Zoek naar antwoorden van MEVACO BOUWBEDRIJF NV in sociale netwerken
Look for responds of MEVACO BOUWBEDRIJF NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Laat een reactie achter voor MEVACO BOUWBEDRIJF NV. MEVACO BOUWBEDRIJF NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEVACO BOUWBEDRIJF NV. Leave a respond for MEVACO BOUWBEDRIJF NV. MEVACO BOUWBEDRIJF NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEVACO BOUWBEDRIJF NV op de google maps. Adres en contacten MEVACO BOUWBEDRIJF NV
Location of MEVACO BOUWBEDRIJF NV on the google maps. Address and contacts of MEVACO BOUWBEDRIJF NV

Andere gerelateerde bedrijven als come MEVACO BOUWBEDRIJF NV MEVACO BOUWBEDRIJF NV: Aelbrecht W | STAELENS - LIEVENS | Civatel SPRL | LABO VERHAEGEN | MESKENS COOL

Other related companies as MEVACO BOUWBEDRIJF NV: Aelbrecht W | STAELENS - LIEVENS | Civatel SPRL | LABO VERHAEGEN | MESKENS COOL

MEVACO BOUWBEDRIJF NV is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEVACO BOUWBEDRIJF NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04872955322. Het bedrijf MEVACO BOUWBEDRIJF NV bevindt zich op het adres: Durmelaan 6-Nijverheidsp. 9880 Aalter - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in MEVACO BOUWBEDRIJF NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MEVACO BOUWBEDRIJF NV is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEVACO BOUWBEDRIJF NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEVACO BOUWBEDRIJF NV, openstaande posities, locatie van MEVACO BOUWBEDRIJF NV op de kaart.

MEVACO BOUWBEDRIJF NV is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEVACO BOUWBEDRIJF NV, company assigned to the tax number BE04872955322. The company MEVACO BOUWBEDRIJF NV is located at the address: Durmelaan 6-Nijverheidsp. 9880 Aalter - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Garages, prefabricated. Products created in MEVACO BOUWBEDRIJF NV were not found.
The main activity of MEVACO BOUWBEDRIJF NV is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MEVACO BOUWBEDRIJF NV is not available. You also can look at reviews of MEVACO BOUWBEDRIJF NV, open positions, location of MEVACO BOUWBEDRIJF NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEVACO BOUWBEDRIJF NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEVACO BOUWBEDRIJF NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEVACO BOUWBEDRIJF NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEVACO BOUWBEDRIJF NV, employees, financial statistics.