JOSE MICHEL

Contactgegevens JOSE MICHEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOSE MICHEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOSE MICHEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MONT 23; 6698; VIELSALM, België

Telefoon (phone): 80216632 (+32-80216632) 80216632 (+32-80216632)

Fax (fax): +32 (2) 786-40-56 +32 (2) 786-40-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOSE MICHEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOSE MICHEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOSE MICHEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOSE MICHEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOSE MICHEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOSE MICHEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOSE MICHEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOSE MICHEL
Products information JOSE MICHEL

BTW identificatienummer (tax): BE02265625000
Ondernemingsnummer: 5535980224
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOSE MICHEL
(Get full report from official database of BE for JOSE MICHEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOSE MICHEL
Addition kinds of activities for JOSE MICHEL

13110203. Koolpyrolyse | Coal pyrolysis
14110303. Trap Rock, Dimension-Quarrying | Trap rock, dimension-quarrying
22739905. Smyrna tapijten en tapijten, machine geweven | Smyrna carpets and rugs, machine woven
22990507. Handdoeken en handdoeken, linnen en linnen-en-katoenmengsels | Towels and towelings, linen and linen-and-cotton mixtures
22990604. Schuren: wol, haarhaar en dergelijke vezels | Scouring: wool, mohair, and similar fibers
36940205. Ontstekingssystemen, hoge frequentie | Ignition systems, high frequency
37619904. Raketten, ruimte en militaire, compleet | Rockets, space and military, complete
73130201. Tijdschrift adverterend vertegenwoordiger | Magazine advertising representative
73899958. Abonnementsverplichtingen: tijdschrift, krant, enz. | Subscription fulfillment services: magazine, newspaper, etc.

Werken bij JOSE MICHEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOSE MICHEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOSE MICHEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOSE MICHEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Management Assistant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt de rechtterhadn van de CEO en het management op vlak van organisatie en administratie. Je zal de bezoekers onthalen en verzorgt het secretariaat zowel in fysieke vorm als telefonisch. Je ontfermt je over de dossiers kwaliteitszorg en algemene diensten. Ook HR kan op jou beroep dien ivm administratieve taken.

  • Profileerder (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf regio Roeselare zoeken wij  EEN BEDIENER NABEWERKINGSMACHINES (M/V) Uw functieomschrijving : Als bediener nabewerkingsmachines bedient u (eenvoudige of complexe) nabewerkingsmachines (hetzij conventioneel, hetzij CNC)    zoals zaagmachine, boormachine, lasersnijmachine, strek- en rolbuiger of doornplooier.

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Kapellen/Stabroek (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio's Kapellen, Berendrecht en Stabroek.

  • HUISHOUDHULP GAVERE/ZINGEM (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Student elektronica-ICT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad Belgium

    Type: Studentenjob

    Nog nét niet afgestudeerd en komend academiejaar tijd over om je studies met een studentenjob te combineren? Dan is dit mogelijk iets voor jou! Voor een bedrijf op de Corda Campus zoeken wij 2 studenten elektronica-ICT, die dankzij hun studie in staat zijn om een bestaand machinepark te digitaliseren. Het gaat hierbij om heel oude machines, alsook spiksplinternieuwe toestellen. De bedoeling is om het machinepark slim te maken om er data uit te halen. Het gaat om een project dat minstens een jaar gaat duren. Je krijgt ook de mogelijkheid om je thesis rond dit project te schrijven. Je komt terecht in een heel tof bedrijf waar fun op de werkvloer heel belangrijk is. Iedere woensdag eten ze samen frietjes, op vrijdag zetten ze samen het weekend in, verjaardagen worden uitgebreid gevierd, enz. Bij voorkeur heb je een rijbewijs om je te verplaatsen tussen het wetenschapspark in Diepenbeek (waar de machines staan) en de Corda Campus in Hasselt (waar het bedrijf in kwestie ligt). Voor vervoer kan gezorgd worden. Heb je interesse, eventueel samen met een klasgenoot? Geef me dan zeker een seintje!

  • STUDENT hotelmedewerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: S VILLA

    Type: Studentenjob

    Je brengt jouw liefde voor de horeca over op de gasten, hebt de touwtjes in handen, bent vlot en zelfstandig. Takenpakket: Jij bent het aanspreekpunt voor gasten Je bent medeverantwoordelijk voor de receptie met de daarbij horende administratieve werkzaamheden Je geeft leiding aan studenten, begeleid en instrueert hen tijdens hun werk Je versterkt de housekeeping Je staat in voor het checken/controleren van de hotelkamers Je bedient onze gasten op het terras en serveert het ontbijt Je staat mee in voor het wassen en strijken van het linnengoed Doordeweeks overnachten er vooral zakelijke gasten in ons hotel. In het weekend verblijven er vooral (inter)nationale toeristen. Een uitdaging voor jou om aan de behoeften en wensen van iedere gast te voldoen. Jij bent daarom dus ook flexibel, stressgevoelig en bent gedreven in je werk en doet dit met passie. Werk je graag in een klein en jong team? Mail ons dan vandaag nog!

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • MECANICIEN - HERSTELLER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Vaste Job

    Je bent een handige harry ? Je bent gebeten door mechaniek ? Je houdt er van om oplossingen te zoeken voor problemen? Dan hebben we de job voor jou ! Voor een gekend bedrijf regio Torhout zijn we op zoek naar een mecanicien-hersteller. Je herstelt machines, zorgt voor de aanvoer van producten, helpt bij het laden en lossen, voert eenvoudig laswerk uit en taken all round. Het werk wordt volledig aangeleerd in het bedrijf !

  • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: COLAS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

  • Gezocht: kinesist/osteopaat/manueel therapeut/massagetherapeut/... (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: KINE LAUREYS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken één of meerdere therapeuten om een praktijkruimte met parkeerplaatsen te huren in de gym van personal trainer “Personal Coach 4 U” te Deurne Zuid, dit vanaf februari-maart 2019. Sportmedische disciplines of kennis van manuele therapie zijn een pluspunt. De praktijk is zelf nog verder mee uit te bouwen. Exacte startperiode is bespreekbaar. Voor meer info contacteer: [email protected] of [email protected]

  • Centric - Security Officer (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description   The Security Officer will be responsible for the continual security program.   A key element of this program is the implementation of an ISO 27001 based Information Security Management System, including ISO 27001 certification.     Core accountabilities   Being the point of contact for risk assessment and IT Security;  Embed an ISO 27001 based ISMS into the organization; Prepare the organization for ISO 27001 certification; Implement and enforce security policies; Develop and integrate security procedures in the organization; Coordinate security projects with technical and non-technical teams, including IT security specialists; Supply the security requirements for IT projects; Develop security awareness activities to all layers of the organization; Perform risk analysis; - Follow-up security incidents; Communication with external customers, members and suppliers regarding security topics; Security reporting to management and members   Essential qualities For at least 3 years you were passionate about information technologies and information security; You have knowledge of security standards and frameworks such as ISO 27001 or NIST CyberSecurity framework, as well as a basic knowledge of GDPR and ITIL processes; You are pragmatic, customer oriented, analytical and enterprising; You have strong communication skills; able to translate technical risks into business risks; You have basic project management capabilities: showing leadership, create budgets, be a good listener, intervene in conflicts and build teams; You are risk-oriented, able to solve security issues by providing a solution using people, new and existing technologies and embedding security processes; You speak and write English fluently; You are certified CISSP, CISM, CISA, GIAC or ISO 27001.

  • Agent de radioprotection allround (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ECS

    Type: Werfreserve

    En tant qu’agent de radioprotection allround, vous êtes responsable de la réalisation de contrôles radiologiques sur des sites nucléaires en Belgique. Votre motivation, savoir-faire et communication ouverte vous permettent d’être engagé auprès de tous nos clients. Vous rejoignez une équipe jeune et stable. Vous servez d’exemple pour tout ce qui est de la sécurité et de la sûreté nucléaire ; vos tâches sont entre autres les suivantes : Réalisation de mesures de radiation et d’activité ; Rapportage quotidien des tâches réalisées / anomalies / propositions d’amélioration etc. ; Suivi de travaux comportant des risques radioactifs ; Détermination d’équipements de protection individuelle des opérateurs ; …

Zoek naar antwoorden van JOSE MICHEL in sociale netwerken
Look for responds of JOSE MICHEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOSE MICHEL. Laat een reactie achter voor JOSE MICHEL. JOSE MICHEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOSE MICHEL. Leave a respond for JOSE MICHEL. JOSE MICHEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOSE MICHEL op de google maps. Adres en contacten JOSE MICHEL
Location of JOSE MICHEL on the google maps. Address and contacts of JOSE MICHEL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOSE MICHEL JOSE MICHEL: LA GESTION D'IMMEUBLE | SAGERTSO | Boons R | LONDOMEUBLES | Anthonissen NV

Other related companies as JOSE MICHEL: LA GESTION D'IMMEUBLE | SAGERTSO | Boons R | LONDOMEUBLES | Anthonissen NV

JOSE MICHEL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOSE MICHEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02265625000. Het bedrijf JOSE MICHEL bevindt zich op het adres: MONT 23; 6698; VIELSALM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JOSE MICHEL is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOSE MICHEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOSE MICHEL, openstaande posities, locatie van JOSE MICHEL op de kaart.

JOSE MICHEL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOSE MICHEL, company assigned to the tax number BE02265625000. The company JOSE MICHEL is located at the address: MONT 23; 6698; VIELSALM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JOSE MICHEL is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JOSE MICHEL is not available. You also can look at reviews of JOSE MICHEL, open positions, location of JOSE MICHEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOSE MICHEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOSE MICHEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOSE MICHEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOSE MICHEL, employees, financial statistics.