JOEL PARDONS

Contactgegevens JOEL PARDONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOEL PARDONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOEL PARDONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D'AUDENARDE 47; 7890; ELLEZELLES, België

Telefoon (phone): 68542109 (+32-68542109) 68542109 (+32-68542109)

Fax (fax): +32 (60) 715-29-74 +32 (60) 715-29-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOEL PARDONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOEL PARDONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOEL PARDONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOEL PARDONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOEL PARDONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOEL PARDONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOEL PARDONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOEL PARDONS
Products information JOEL PARDONS

BTW identificatienummer (tax): BE01483398437
Ondernemingsnummer: 9781097412
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 406,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOEL PARDONS
(Get full report from official database of BE for JOEL PARDONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOEL PARDONS
Addition kinds of activities for JOEL PARDONS

329106. Gekoelde schuurproducten | Coated abrasive products
348499. Handvuurwapens, nec | Small arms, nec
598300. Brandstof olie dealers | Fuel oil dealers
24990104. Hampers, wasgoed | Hampers, laundry
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
35720201. Tape recorders voor computers | Tape recorders for computers
39519904. Markers, soft tip (vilt, stof, plastic, enz.) | Markers, soft tip (felt, fabric, plastic, etc.)
51429903. Soep, bevroren | Soup, frozen

Werken bij JOEL PARDONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOEL PARDONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOEL PARDONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOEL PARDONS. Looking for open vacancies in other companies

  • keukenhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een restaurant in Roeselare zoeken wij een KEUKENHULP KELNER Functie groenten wassen groenten snijden en salades was opdienen in de zaal

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kapelle-op-den-Bos – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

    Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • Poetshulp m/v van 22/10 tot 26/10 (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor bedrijf in Lokeren zoeken we een tijdelijke poetshulp van 22/10 tot 26/10 van 6u tot 12u. Als poetshulp help je bij het poetsen van burelen, kleedkamers, sanitair, eetzaal, gangen,... Je krijgt al het nodige materiaal om de hygiene te garanderen en voldoende uitleg om zelfstandig te kunnen werken.

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • Zwembadbouwer of assistent (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Water Technics bvba

    Type: Vaste Job

    Als zwembadbouwer ben je mee verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze klanten hun zwemplannen. Je zet de lijnen uit adhv het ontwerpplan, voert mee de graafwerken, de plaatsing en de aansluitingen uit, en werkt het zwemgeheel af met betegeling en andere afwerking. Je bent het eerste aanspreekpunt op de werf, en dient dus klantgericht te kunnen denken en handelen. In de renovatie sta je in voor een vlotte uitvoering van de niet-technische werken, zoals coating, herplaatsen boordstenen, uitbreken en terug aanwerken van inbouwdelen, etc. Vaak werk je dus ondersteunend en samen met een technieker, en kun je ook in die richting evolueren, indien gewenst. De job is supermooi en uiterst uitdagend. Zelden zijn er dezelfde taken uit te voeren, elke keer is het wel iets anders. Hier moet je natuurlijk van houden, om je bij ons goed te voelen. Wij zijn heden een kleine KMO, met een groep van een zestal mensen, en zouden graag evolueren naar een tiental medewerkers. Wij zijn gedreven, houden van gezonde stress, maar roepen of tieren niet. Dit verwachten we dan ook van jou. Een limiet op ouderdom is er niet, maar een stevige en gezonde bouw, is wel een vereiste. Ervaring in tuinaanleg, vloerwerken, bouw, ... is zeker een pluspunt. Dus als je graag in openlucht werkt, graag unieke zaken maakt, bij zelfstandig werk niet in paniek schiet, en een slimme handige Harry bent, dan spreken wij je graag over je toekomst in ons Water Technics Powerteam! Interne opleiding via IBO, BIO of stage, worden aangeboden, indien geen ervaring in onze bezigheden.

  • Administratieve duizendpoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: WFM PEOPLE

    Type: Vaste Job

    Onthaal en receptie (ontvangen van inkomende oproepen, aanbieden van een drankje aan bezoekers) Administratieve uitvoerende taken (korte vertalingen NL/FR, documenten nakijken en verwerken, facturen behandelen, documenten klasseren en digitaliseren, instructies versturen, contracten en dimona opmaken, verslag van vergadering uitschrijven, mailboxen behandelen,…)

  • Vacature zelfstandige Klinisch Psycholoog (voltijds/ halftijds) (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: CURA-MC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde klinisch psycholoog (doelgroep volwassenen) om deel uit te maken van onze nieuwe vestiging te Zoersel. De praktijk opent zijn deuren in Januari 2019. Momenteel hebben wij één bestaande vestiging in Brasschaat (zie www:cura-mc.be) bestaande uit een gemotiveerd en divers team (:klinisch psychologen, kinderpsycholoog, psychotherapeut, kinesiste, diëtiste, menopauzeconsulente en een loopbaancoach.) Om de beste zorg te bieden aan onze cliënten, gaat onze voorkeur uit naar voltijdse kandidaten.

  • Construction Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669875-inline.html?cid=Partner_VDAB Dixon Engineering is een onafhankelijk technisch consultancy bureau dat gespecialiseerd is in het leveren van technische expertise binnen engineering, construction en maintenance heel specifiek binnen de proces industrie.   Vandaag gaan we voor één van onze klanten op zoek naar een Construction Manager. Een interessante uitdaging voor een enthousiaste m/v die op zoek gaat naar job waar je de nodige uitdaging en technische complexiteit kan terugvinden. Binnen de functie als Construction Manager ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de werkzaamheden aan een gedeelte of de volledige werf. Volgende taken staan in de functie centraal:   Je wordt al bij de ontwerpfase van de grotere werven betrokken en geeft constructie input tijdens engineering; Je staat in voor de werfvoorbereiding en beheert de feitelijke opstart van de werf; Je beheert de constructieplanning en bewaakt de constructie progress; Je beheert Mechanical Completion en de overdracht naar Commissioning; Je bewaakt de kwaliteit van de constructie werkzaamheden; Je organiseert het magazijnbeheer op de werf; Je beheert de Veiligheids, Gezondheids en Milieu (VGM) aspecten van de werf, in nauw verband met de veiligheidsdiensten van de eindklant; Je beheert de aannemingscontracten die opgesteld werden tussen eindklant en de aannemers; Je leidt en organiseert de supervisie van de constructieactiviteiten conform de scope beschreven in de lastenboeken; Je leidt en organiseert de coördinatie van de verschillende aannemers; Je staat in voor de communicatie met de klant en organiseert de werfadministratie en Document Control.

  • Tour guide Gent, Brugge (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIVA BRUSSELS

    Type: Flexijob

    At Viva’s Tour we are looking for tour guides in Ghent and Bruges in SPANISH language. You don’t need previous studies in the touristic area. We are looking for people that are charismatic, fun, communicative and energetic. Also those, who are passionate about the city and enjoy sharing it with people from all over the world. Send you applications, together with a CV to : [email protected] http://www.vivastour.com

Zoek naar antwoorden van JOEL PARDONS in sociale netwerken
Look for responds of JOEL PARDONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOEL PARDONS. Laat een reactie achter voor JOEL PARDONS. JOEL PARDONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOEL PARDONS. Leave a respond for JOEL PARDONS. JOEL PARDONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOEL PARDONS op de google maps. Adres en contacten JOEL PARDONS
Location of JOEL PARDONS on the google maps. Address and contacts of JOEL PARDONS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOEL PARDONS JOEL PARDONS: P'tits Loups (Les) | FRANK MOTORS | BOOMCHIRURGIE MEGANCK | Pentair Water Belgium NV | Y. ZANELLA

Other related companies as JOEL PARDONS: P'tits Loups (Les) | FRANK MOTORS | BOOMCHIRURGIE MEGANCK | Pentair Water Belgium NV | Y. ZANELLA

JOEL PARDONS is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOEL PARDONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01483398437. Het bedrijf JOEL PARDONS bevindt zich op het adres: RUE D'AUDENARDE 47; 7890; ELLEZELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 406,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JOEL PARDONS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOEL PARDONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOEL PARDONS, openstaande posities, locatie van JOEL PARDONS op de kaart.

JOEL PARDONS is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOEL PARDONS, company assigned to the tax number BE01483398437. The company JOEL PARDONS is located at the address: RUE D'AUDENARDE 47; 7890; ELLEZELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 406,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JOEL PARDONS is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOEL PARDONS is not available. You also can look at reviews of JOEL PARDONS, open positions, location of JOEL PARDONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOEL PARDONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOEL PARDONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOEL PARDONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOEL PARDONS, employees, financial statistics.