LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV
Private companiesMotor Freight Transportation • LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

Contactgegevens LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

Regio (region): Heusden-Zolder, België

Adres (address): Heikant 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-53-73-14 32-11-53-73-14

Fax (fax): 32-11-53-77-89 32-11-53-77-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV
Products information LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

BTW identificatienummer (tax): BE07119110107
Ondernemingsnummer: 8402038574
Hoofdstad (capital): 631,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 679,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joinery and carpentry - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV
(Get full report from official database of BE for LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV
Addition kinds of activities for LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

361303. Zekeringen en zekeringapparatuur | Fuses and fuse equipment
20529906. Cracker maaltijd en kruimels | Cracker meal and crumbs
20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
28190915. Kwikverbindingen of zouten, anorganisch | Mercury compounds or salts, inorganic
32810400. Slate producten | Slate products
35969905. Mail schalen | Mail scales
51420100. Bevroren groenten en fruitproducten | Frozen vegetables and fruit products
51990407. Rayon garens | Rayon yarns
61639901. Agents, boerderij of zakelijke lening | Agents, farm or business loan
80110509. immunoloog | Immunologist

Werken bij LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende - Automotive (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Administratief bediende werk je binnen de automotive sector. Je maakt deel uit van een familiale KMO. Bedrijfsomschrijving Onze klant is actief in procesverbetering. Er werken 25 enthousiaste mensen in een team waar open communicatie en respect belangrijke waarden zijn. Naast hun grote klant Volvo werken ze samen met enkele prestigieuze firma 's zoals GLR, Atlas Copco en Luxos. Omschrijving Je staat in voor de facturatie en je beheert het e-mailverkeer. Ook orderverwerking via een ERP systeem behoort tot jouw takenpakket. Dit zijn de gegevens van Volvo. Los daarvan doe je algemeen controlewerk van operatoren. Ook Payrolling komt af en toe voor.

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Industrieel Reiniger (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Reinigen van de verschillende industriële productieruimtes en meehelpen aan het proper houden van de productie-installaties om de orde en netheid in stand te houden en te bevorderen

  • Metser diender (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiaal bouwbedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een metser diender. Tot jouw takenpakket behoort het slijpen van stenen, mortel maken, metsen enz. Doordat de werven regio Dendermonde/Zele/Wetteren/Hamme zijn is het een must dat je woonachtig bent in die regio zodat een van jouw collega's je 's morgens kan komen oppikken. Indien je niet in de regio woont, zorg je dat je zelf op de werf geraakt.

  • Vrachtwagenmechanieker / laadkleptechnieker (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een greep uit je takenpakket: Installeren en onderhouden van laadkleppen van camionetten Carrosserieherstellingen Contact leggen met klanten Bestelbonnen opmaken

  • Huishoudhulp/Poetshulp Nieuwerkerken (met dienstencheques) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Jobstudent (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Call medewerker - bespreekbaar uurregime (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Call medewerker zal je van op kantoor afspraken inplannen met klanten en prospecten voor de account managers. Jij maakt de afspraken, de account managers doen de rest. Je beheert de agenda van de account managers en bewerkt gegevens waar nodig. 

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

    Type: Zelfstandige activiteit

    We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

  • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Flexijob

    Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV in sociale netwerken
Look for responds of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Laat een reactie achter voor LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. Leave a respond for LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV. LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV op de google maps. Adres en contacten LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV
Location of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV on the google maps. Address and contacts of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: FLAULA BVBA | LEFEBRE-SAILS | BEENHOUWERIJ DE DECKER | Limburgse Notarissen Genootschap | Sint-Anna

Other related companies as LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV: FLAULA BVBA | LEFEBRE-SAILS | BEENHOUWERIJ DE DECKER | Limburgse Notarissen Genootschap | Sint-Anna

LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Heusden-Zolder, België. De volledige naam van het bedrijf is LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07119110107. Het bedrijf LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV bevindt zich op het adres: Heikant 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 631,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 679,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Joinery and carpentry - works. Producten gemaakt in LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is Motorvrachtvervoer, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, openstaande posities, locatie van LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV op de kaart.

LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is a company, that was registered 1987 in Heusden-Zolder region, Belgium. Full name of company is LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, company assigned to the tax number BE07119110107. The company LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is located at the address: Heikant 11 3550 Heusden-Zolder - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 631,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 679,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Joinery and carpentry - works. Products created in LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV were not found.
The main activity of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is Motor Freight Transportation, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV is not available. You also can look at reviews of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, open positions, location of LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, Heusden-Zolder: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, Heusden-Zolder: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LYNEN INDUSTRIAL CARPENTRY NV, employees, financial statistics.