JEAN DINGENEN

Contactgegevens JEAN DINGENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN DINGENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN DINGENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GESTELSEDIJK 137; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11552414 (+32-11552414) 11552414 (+32-11552414)

Fax (fax): +32 (56) 769-97-50 +32 (56) 769-97-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN DINGENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN DINGENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN DINGENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN DINGENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN DINGENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN DINGENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN DINGENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN DINGENEN
Products information JEAN DINGENEN

BTW identificatienummer (tax): BE08032623291
Ondernemingsnummer: 4619995117
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN DINGENEN
(Get full report from official database of BE for JEAN DINGENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN DINGENEN
Addition kinds of activities for JEAN DINGENEN

506400. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
24410000. Nagelde houten dozen en schudden | Nailed wood boxes and shook
24490205. Tabak hogsheads | Tobacco hogsheads
27899902. Papier snijden | Paper cutting
28440000. Toilet preparaten | Toilet preparations
36440104. Schakelbakken, elektrisch | Switch boxes, electric
36999906. Lasersystemen en apparatuur | Laser systems and equipment
48220203. Radiotelegraafdiensten | Radio telegraph services

Werken bij JEAN DINGENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN DINGENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN DINGENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN DINGENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • EINDAFWERKER NABEHANDELING M/V (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als metaalbewerker nabehandeling bent u verantwoordelijk voor de eindafwerking van het product. U zorgt dat alles tip top in orde is voor verzending naar de klanten. Concreet betekent dit: Opkuis van stukken: - Oneffenheden uit de stukken slijpen - Tappen, nasnijden schroefdraad - Branden van de materialen om egaliteit te waarborgen - Lasbolletjes uitschuren - Voorbereiden op galvanisatie - Poetsen van de stukken via borstelmachine - Isoleren van stukken - Indien nodig kleur bijspuiten

  • Boekhoudkundig Bediende (mv) - Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Boekhoudkundig Bediende (m/v). Onze klant is een familiaal boekhoudkantoor gelegen te Dendermonde. Uw verantwoordelijkheden als boekhoudkundig bediende: aankoop- & verkoopfacturen, financieel en diversen inboeken BTW aangiftes opmaken het volledig zelfstandig beheren van dossiers onder begeleiding van een supervisor Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wespelaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT winkelbediende (HEPPEN)

    Regio: HEPPEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt gelegen te Heppen zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Als student werk je door de week en/of in het weekend. De taken die tot je takenpakket kunnen behoren: De winkel op orde houden. De kassa bemannen. De leveringen uitpakken en de rekken aanvullen. Het bedienen van de klanten aan de verstoog.

  • KELNER RESTAURANT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: RESTAURANT TER EYCKEN

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar een zaalverantwoordelijke voor ons restaurant. Je onthaalt de klanten op een vriendelijke manier en wijst hen een tafel toe. Je serveert de gerechten en dranken aan tafel en ruimt de tafels ook af. Daarnaast beantwoord je ook telefoons en mails.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • KEY ACCOUNT HUNTER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commerciële ervaring Interieur en totaalinrichting Technisch inzicht Zin in een uitdagende en afwisselende functie als Key Account Hunter bij Phaz, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in ramen&deuren? Contacteer Hays! PHAZ is een solide familiale onderneming met hoofdzetel in Roeselare en een 2de vestiging in Gent. Met passie voor architecturale eenheid creëren zij op een duurzame manier een gezonde en comfortabele woon-en werkomgeving. Zij commercialiseren en installeren alle producten in en rond een raamopening ( ramen & deuren, zonwering & terrasoverkappingen, raamdecoratie, rolluiken & poorten). Als account manager ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande klantenportefeuille en het voeren van actieve prospectie bij nieuwe klanten. Jouw opdracht betreft het contacteren van nieuwe potentiële partners, het verlenen van informatie en advies, het opbouwen en onderhouden van een lange termijnrelatie met de klant, de offerteopmaak en de klant overtuigen van onze concepten en producten. Bij specifieke projecten zal je zelf ter plaatste de opmeting verrichten.

  • Project engineer - investeringsprojecten bij Chemours (chemie) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Chemours Belgium (www.chemours.com) is een Amerikaanse beursgenoteerde wereldleider in chemische toepassingen. Zij zoeken een Projectleider CAPEX projecten. In 2017 realiseerde Chemours een omzet van 6,2 miljard dollar. In België heeft Chemours twee locaties (hoofdzetel en logistiek centrum in Kallo en een productieplant in Mechelen) en tellen ze momenteel 110 vaste medewerkers. De firma kan terugvallen op een hecht team van betrokken medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door een open sfeer, goede interne en externe relaties en door de drive om zich continu te willen verbeteren. De Belgische entiteit kan dan ook mooie cijfers voorleggen en behoort op mondiaal vlak zeker tot de referentieplants. Chemours België is wereldwijd de enige fabriek die zowel water-, solvent- als solvent-medisch gebaseerde coatings (merknaam Teflon™) produceert voor een uiteenlopend arsenaal aan toepassingen (bvb. consumer bak- en braadpannen, kledij, deodorants, smartphones, medische/farmaceutische toepassingen, etc.). Vander meiren & Pauwels Rekrutering zoekt voor Chemours Belgium - uitvalsbasis Mechelen - een m/v: Project Engineer - investeringsprojecten Sleutelrol op de site van Chemours Mechelen // Je neemt de leiding in uiteenlopende investeringsprojecten // Modernisering van de procesinstallaties, uitbreiding van de fabriek, gebouwentechnieken, utilities, supply chain & warehouse engineering… Functieomschrijving Als Project Engineer ben je verantwoordelijk voor de organisatie van A tot Z en de opvolging van een diverse portfolio aan investeringsprojecten. Je maakt deel uit van een hecht en dynamisch team van collega’s dat als doelstelling heeft om de fabriek verder te moderniseren. De site in Mechelen behoort al tot de beter presterende afdelingen van Chemours op mondiaal vlak, maar innovatie en optimalisatie blijven prioriteiten. Jouw rol is dan ook van groot belang: je neemt als project engineer de lead in het beheren van alle CAPEX projecten in Mechelen. .................................................. Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

  • VERTEGENWOORDIGER PARFUMERIE - WELLNESS OP ZELFSTANDIGE BASIS - NIET IN LOONDIENST- hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bent u reeds actief in de parfum/wellness branche ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van geuren, etherische olien,parfumolien, kaarsen.... Wij kijken momenteel uit naar een accountmanager op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij verdelen exclusief het programma van de firma pajoma - duitsland voor Belgie ( www.pajoma.de) en zoeken iemand uit de sector om deze artikelen aanvullend of als hoofdzaak mee te nemen.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van JEAN DINGENEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN DINGENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN DINGENEN. Laat een reactie achter voor JEAN DINGENEN. JEAN DINGENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN DINGENEN. Leave a respond for JEAN DINGENEN. JEAN DINGENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN DINGENEN op de google maps. Adres en contacten JEAN DINGENEN
Location of JEAN DINGENEN on the google maps. Address and contacts of JEAN DINGENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN DINGENEN JEAN DINGENEN: STAMPAERT KATHY | Tris BVBA | FA. VAN TORNHOUT & ZN | Fluyt & Nevens Verzekeringen CVBA | DE CUYPER J.FILIP

Other related companies as JEAN DINGENEN: STAMPAERT KATHY | Tris BVBA | FA. VAN TORNHOUT & ZN | Fluyt & Nevens Verzekeringen CVBA | DE CUYPER J.FILIP

JEAN DINGENEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN DINGENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08032623291. Het bedrijf JEAN DINGENEN bevindt zich op het adres: GESTELSEDIJK 137; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van JEAN DINGENEN is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN DINGENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN DINGENEN, openstaande posities, locatie van JEAN DINGENEN op de kaart.

JEAN DINGENEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN DINGENEN, company assigned to the tax number BE08032623291. The company JEAN DINGENEN is located at the address: GESTELSEDIJK 137; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of JEAN DINGENEN is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN DINGENEN is not available. You also can look at reviews of JEAN DINGENEN, open positions, location of JEAN DINGENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN DINGENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN DINGENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN DINGENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN DINGENEN, employees, financial statistics.