LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LIEGEOIS CHRISTOPHE SA
Private companiesDepository Institutions • LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

Contactgegevens LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Herve 107 4651 Herve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-87-67-40-58 32-87-67-40-58

Fax (fax): 32-87-67-41-33 32-87-67-41-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEGEOIS CHRISTOPHE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEGEOIS CHRISTOPHE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEGEOIS CHRISTOPHE SA
Products information LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

BTW identificatienummer (tax): BE01817932128
Ondernemingsnummer: 9115875244
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 500,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in LIEGEOIS CHRISTOPHE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joinery and carpentry - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEGEOIS CHRISTOPHE SA
(Get full report from official database of BE for LIEGEOIS CHRISTOPHE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEGEOIS CHRISTOPHE SA
Addition kinds of activities for LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

22410407. Spindelbanding | Spindle banding
30810106. Vinyl film en vel | Vinyl film and sheet
39319906. Stands, muziek | Stands, music
42139902. Vervoer van bouwmaterialen | Building materials transport
51420104. Groenten, bevroren | Vegetables, frozen
59990801. Landbouwmachines, nec | Farm machinery, nec
83999903. Raad voor maatschappelijk agentschap | Council for social agency

Werken bij LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • KOERMAN - DAGWERK (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf gelegen regio Avelgem zoeken wij een koerman die instaat voor de algemene magazijntaken. Je kan zeer vlot met de heftruck rijden en werkt zelfstandig. Met de pc verwerk je vlot alle orders. Dagwerk, heftruckattest is een groot pluspunt!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT WIJNHANDEL OP WOENSDAG EN/OF ZATERDAG (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie wijnzaak in Oudenaarde zoeken wij een student die op woensdagnamiddag of op zaterdag kan bijspringen. Je takenpakket zal heel polyvalent zijn: - Verkoop en aanvullen - Geschenkverpakkingen maken - Voorraadbeheer, bestellingen klaarmaken, magazijn - Proper houden van de winkel

  • Jobstudent weekendwerk (m/v) - 10u/w (Colmar Merksem) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Studentenjob in de zorg (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HERDERSHOVE

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van onze bewoners. Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van de bewoner.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio SCHILDE (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Freelance jobcoach regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: BE THE WELLBEING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance jobcoach bij Be The Wellbeing, coach je mensen rond vraagstukken over hun loopbaan. Omdat wij een holistische visie nastreven, zijn wij op zoek naar jobcoaches die naast een professionele achtergrond ook uit hun eigen opgebouwde ervaring kunnen putten. Je maakt deel uit van een team, maar werkt zelfstandig je trajecten af. Je hebt een eigen netwerk en plant daarbij ook je eigen agenda. Je maakt gebruik van je eigen methodieken en beheert je eigen groeithema’s als coach. Je staat in voor een vlekkeloze administratie van jouw dossiers. Je neemt 4 keer per jaar deel aan een intervisie ochtend met het team. In onze teammeetings mag je versterking van je werk en ontwikkeling verwachten. Uiteraard heb je affiniteit met de arbeidsmarkt en school je jezelf geregeld bij. Omdat het je passie is om met mensen te werken en hen te zien groeien, blijf je je coachingskills verscherpen.

  • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

    Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Flexijob

    Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA in sociale netwerken
Look for responds of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Laat een reactie achter voor LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. LIEGEOIS CHRISTOPHE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. Leave a respond for LIEGEOIS CHRISTOPHE SA. LIEGEOIS CHRISTOPHE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEGEOIS CHRISTOPHE SA op de google maps. Adres en contacten LIEGEOIS CHRISTOPHE SA
Location of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA on the google maps. Address and contacts of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEGEOIS CHRISTOPHE SA LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: JEANNINE HAUTMAN | ISABELLE WOLTERS VAN DER WEY | Manufacture Royale de Papiers Peints SPRL | EURO-DECO | SITAG

Other related companies as LIEGEOIS CHRISTOPHE SA: JEANNINE HAUTMAN | ISABELLE WOLTERS VAN DER WEY | Manufacture Royale de Papiers Peints SPRL | EURO-DECO | SITAG

LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01817932128. Het bedrijf LIEGEOIS CHRISTOPHE SA bevindt zich op het adres: R. De Herve 107 4651 Herve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 500,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Joinery and carpentry - works. Producten gemaakt in LIEGEOIS CHRISTOPHE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, openstaande posities, locatie van LIEGEOIS CHRISTOPHE SA op de kaart.

LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, company assigned to the tax number BE01817932128. The company LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is located at the address: R. De Herve 107 4651 Herve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 500,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Joinery and carpentry - works. Products created in LIEGEOIS CHRISTOPHE SA were not found.
The main activity of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA is not available. You also can look at reviews of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, open positions, location of LIEGEOIS CHRISTOPHE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEGEOIS CHRISTOPHE SA, employees, financial statistics.