J. VANDERHOUDELINGEN

Contactgegevens J. VANDERHOUDELINGEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J. VANDERHOUDELINGEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

J. VANDERHOUDELINGEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE G?RARD 2; 7061; SOIGNIES, België

Telefoon (phone): 65728102 (+32-65728102) 65728102 (+32-65728102)

Fax (fax): +32 (87) 978-37-87 +32 (87) 978-37-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J. VANDERHOUDELINGEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J. VANDERHOUDELINGEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J. VANDERHOUDELINGEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J. VANDERHOUDELINGEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J. VANDERHOUDELINGEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J. VANDERHOUDELINGEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J. VANDERHOUDELINGEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J. VANDERHOUDELINGEN
Products information J. VANDERHOUDELINGEN

BTW identificatienummer (tax): BE02108795166
Ondernemingsnummer: 4813354492
Hoofdstad (capital): 556,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 721,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J. VANDERHOUDELINGEN
(Get full report from official database of BE for J. VANDERHOUDELINGEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor J. VANDERHOUDELINGEN
Addition kinds of activities for J. VANDERHOUDELINGEN

25150203. Stoel- en bankveren, samengesteld | Chair and couch springs, assembled
35520208. Kant- en netmachines | Lace and net machines
55310101. Auto-airconditioning apparatuur, verkoop, installatie | Automobile air conditioning equipment, sale, installation
59991803. Kinderstoelplaatsen, auto | Child restraint seats, automotive
82440000. Bedrijfs- en secretariële scholen | Business and secretarial schools
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij J. VANDERHOUDELINGEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J. VANDERHOUDELINGEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J. VANDERHOUDELINGEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J. VANDERHOUDELINGEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

  • Coördinator van stagiairs bij Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als coördinator van de stagiairs ben je de eerste contactpersoon voor stagiairs en hun stagementoren binnen Audi Brussels. Je taken zijn gelinkt aan het rekruteren en opvolgen van de stagiairs, zoals: Website up-to-date houden met de openstaande stageplaatsen CV's screenen Kandidaten opvolgen met de business U bent de contactpersoon voor specifieke vragen Budget opvolgen Medewerking aan verschillende projecten of events bv. samenwerking met scholen Eigen stagiair begeleiden Dit zijn nog maar een deel van de taken, wat deze functie heel gevarieerd en aangenaam maakt.

  • Elektro-Mechanieker 2 ploegen verpakkingsafdeling. (WESTROZEBEKE)

    Regio: WESTROZEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor: het goed functioneren/afregelen van installaties teneinde de efficiëntie en effectiviteit van de installaties te garanderen. het opsporen van de oorzaak van meldingen van defecten of technische storingen om onderbrekingen tot een minimum te herleiden. het uitvoeren van kleine routinematige herstellingen en dringende noodreparaties. een goede medewerking aan het uitvoeren van preventief onderhoud. het opsporen van mechanische en elektrische problemen alvorens ze zich voordoen. de administratieve formaliteiten zodanig overzicht wordt gehouden over de storingen. hulp bij installatie van nieuwe apparatuur installaties of machines teneinde de ingebruikname zo vlot mogelijk te laten verlopen.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Huishoudhulp te regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schaffen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHAFFEN)

    Regio: SCHAFFEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaak kisten m/v (GIJZEGEM)

    Regio: GIJZEGEM

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Het reinigen van Jaguar bakken. Dit zijn metalen kisten die vanbinnen en vanbuiten gereinigd moeten worden met een hogedrukreiniger. Vanbinnen zitten ook kunststof zakken die gepoetst moeten worden.

  • Account Manager KW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ROULARTA MEDIA GROUP

    Type: Vaste Job

    Heb jij een sterke interesse voor regionaal nieuws? Komt een klant voor jou op de eerste plaats en beschik je over commerciële flair? Dan hebben wij dé sales-job van je leven! Krant van West-Vlaanderen is dé toonaangevende krant in West-Vlaanderen. In onze acht lokale edities brengen wij al het nieuws uit jouw straat, jouw dorp, van bij jouw club, jouw vereniging of jouw bedrijf. Die zeer lokale aanpak combineren wij met regionale en provinciale verhalen die West-Vlamingen met elkaar verbinden of die West-Vlaamse projecten en mensen op de nationale agenda zetten. Om ons team te versterken, zoeken wij een enthousiaste Account Manager in Roeselare! JE UITDAGING Je staat in voor verschillende opdrachten en acties voor Krant van West-Vlaanderen. Je adviseert de klant bij het uitwerken van een optimaal mediaplan om zijn reclamebudget maximaal te doen renderen. Je begeleidt de klant bij de uitvoering van zijn reclamecampagne doorheen het hele traject. Je verkoopt actie- en themareclame als ondersteuning van winkelacties zoals: opendeurdagen, lancering nieuwe collecties, solden, … Je werkt mee aan de ontwikkeling en de uitvoering van verkoopinitiatieven.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Interim Verpleegkundige NACHT Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor enkele woonzorgcentra in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis kunnen inspringen om een nachtshift te draaien. Je werkt volledig volgens je eigen beschikbaarheden!

  • Interim Zorgkundige MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor een woonzorgcentrum in Merelbeke zijn we op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen die graag willen bijwerken. Je bepaalt zelf of en wanneer je werkt.

  • verpleegkundige in huisartspraktijk (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM DE VAART

    Type: Werfreserve

    als verpleegkundige werk je samen in een multidisciplinair team van 3 huisartsen, 2 verpleegkundigen, 2 kinesitherapeuten, een maatschappelijk werker en gezondheidspromotor. Je verzorgt patiënten op consultatie in het centrum en aan huis in Vilvoorde. Je werkt mee aan preventieve acties en ondersteunt de huisartsen.

Zoek naar antwoorden van J. VANDERHOUDELINGEN in sociale netwerken
Look for responds of J. VANDERHOUDELINGEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor J. VANDERHOUDELINGEN. Laat een reactie achter voor J. VANDERHOUDELINGEN. J. VANDERHOUDELINGEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J. VANDERHOUDELINGEN. Leave a respond for J. VANDERHOUDELINGEN. J. VANDERHOUDELINGEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J. VANDERHOUDELINGEN op de google maps. Adres en contacten J. VANDERHOUDELINGEN
Location of J. VANDERHOUDELINGEN on the google maps. Address and contacts of J. VANDERHOUDELINGEN

Andere gerelateerde bedrijven als come J. VANDERHOUDELINGEN J. VANDERHOUDELINGEN: Van den Broeck - Vansant Kantoor | ANDRE SZEP | Vermeire G NV | ERIK DERYNCK | CAF? MOBIL

Other related companies as J. VANDERHOUDELINGEN: Van den Broeck - Vansant Kantoor | ANDRE SZEP | Vermeire G NV | ERIK DERYNCK | CAF? MOBIL

J. VANDERHOUDELINGEN is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J. VANDERHOUDELINGEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02108795166. Het bedrijf J. VANDERHOUDELINGEN bevindt zich op het adres: RUE G?RARD 2; 7061; SOIGNIES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 556,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 721,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van J. VANDERHOUDELINGEN is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J. VANDERHOUDELINGEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J. VANDERHOUDELINGEN, openstaande posities, locatie van J. VANDERHOUDELINGEN op de kaart.

J. VANDERHOUDELINGEN is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is J. VANDERHOUDELINGEN, company assigned to the tax number BE02108795166. The company J. VANDERHOUDELINGEN is located at the address: RUE G?RARD 2; 7061; SOIGNIES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 556,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 721,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of J. VANDERHOUDELINGEN is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of J. VANDERHOUDELINGEN is not available. You also can look at reviews of J. VANDERHOUDELINGEN, open positions, location of J. VANDERHOUDELINGEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J. VANDERHOUDELINGEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J. VANDERHOUDELINGEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J. VANDERHOUDELINGEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J. VANDERHOUDELINGEN, employees, financial statistics.