HENRI GEUTJENS

Contactgegevens HENRI GEUTJENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HENRI GEUTJENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HENRI GEUTJENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DIESTERSEDIJK 12; 3990; PEER, België

Telefoon (phone): 11632839 (+32-11632839) 11632839 (+32-11632839)

Fax (fax): +32 (61) 337-11-56 +32 (61) 337-11-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HENRI GEUTJENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HENRI GEUTJENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HENRI GEUTJENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HENRI GEUTJENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HENRI GEUTJENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HENRI GEUTJENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HENRI GEUTJENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HENRI GEUTJENS
Products information HENRI GEUTJENS

BTW identificatienummer (tax): BE01043395996
Ondernemingsnummer: 8793975830
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 154,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HENRI GEUTJENS
(Get full report from official database of BE for HENRI GEUTJENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HENRI GEUTJENS
Addition kinds of activities for HENRI GEUTJENS

951299. Land-, minerale- en wildlife conservation, nec | Land, mineral, and wildlife conservation, nec
10310100. Loodertsmijnen | Lead ores mining
14990106. Edelstenen mijnbouw, nec | Precious stones mining, nec
20240203. Sherbets, zuivel gebaseerd | Sherbets, dairy based
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating

Werken bij HENRI GEUTJENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HENRI GEUTJENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HENRI GEUTJENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HENRI GEUTJENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met heftruckattest (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wens jij als magazijnier te werken in de regio Leuven? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Heverlee zijn wij tijdelijk op zoek naar een magazijnier (m/v) met een heftruckattest. Als magazijnier zal jij instaan voor het inladen van de vrachtwagens. Je bereidt ook de bestellingen voor en de drukt de juiste tickets op de computer af. Indien nodig, sta je ook de klanten telefonisch te woord.

  • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

  • Bakker - Banketbakker - Pattisier M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekende bakkerij in Ieper, zoeken we een BAKKER of BAKKERIJMEDEWERKER (M/V) fulltime. Als opgeleid bakker, banketbakker en/of eventueel patissier help je bij de bereiding van brood, banketproducten en patisserieproducten. Je vangt aan in afspraak met de zaakvoerder en eventueel je collega's (graag rond 03, 04 uur en eventueel zelfs iets later). Je werkt ook in het weekend en dit eveneens in onderling overleg. De maandag ben je thuis.

  • Hulp in huis - Voltijds of deeltijds - Bredene (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: BOD DIENSTENBEDRIJF

    Type: Dienstenchequebaan

    Als het nu gaat over poetsen, de afwas doen, kledij wassen en strijken, boodschappen doen of koken... jij doet het allemaal met een glimlach. Je werkt steeds bij eigen vaste klanten op de uren die jij samen met je consulent bent overeengekomen.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Adecco Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen en allerlei huishoudelijke taken bij mensen thuis? Ben je vriendelijk, hulpvaardig, kan je zelfstandig werken? Dan ben JIJ de poetshulp die wij zoeken! Adecco Home Services is gespecialiseerd in het aanbieden van kwalitatieve huishoudhulp via het systeem van dienstencheques. Op ons kantoor word je individueel opgevolgd en ondersteund door een vast contactpersoon.

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Student zondag regio Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, regio Maldegem, zijn we op zoek naar een student om iedere zondag te werken. - Je zorgt voor een perfecte registratie van de verkoop van de artikelen. - Je controleert of de juiste prijzen gehanteerd werden en verwijdert of deactiveert de diefstalbeveiliging van artikels. - Je begroet en bedankt steeds vriendelijk de klanten en verschaft hen info rond garantie en ruilvoorwaarden. - Je luistert naar opmerkingen van klanten en maakt deze over aan de juiste persoon. - Je ontvangt de betaalmiddelen, controleert de geldigheid en geeft gepast terug. - Daarnaast help je ook in de winkel met het aanvullen van de rekken.

  • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van HENRI GEUTJENS in sociale netwerken
Look for responds of HENRI GEUTJENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HENRI GEUTJENS. Laat een reactie achter voor HENRI GEUTJENS. HENRI GEUTJENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HENRI GEUTJENS. Leave a respond for HENRI GEUTJENS. HENRI GEUTJENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HENRI GEUTJENS op de google maps. Adres en contacten HENRI GEUTJENS
Location of HENRI GEUTJENS on the google maps. Address and contacts of HENRI GEUTJENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HENRI GEUTJENS HENRI GEUTJENS: ANDRE LAGROU SA | COIFFURE SIMONNE | MICHELE GEOFFROY | L. GEUSENS | JULIENS TAXI

Other related companies as HENRI GEUTJENS: ANDRE LAGROU SA | COIFFURE SIMONNE | MICHELE GEOFFROY | L. GEUSENS | JULIENS TAXI

HENRI GEUTJENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HENRI GEUTJENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01043395996. Het bedrijf HENRI GEUTJENS bevindt zich op het adres: DIESTERSEDIJK 12; 3990; PEER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 154,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van HENRI GEUTJENS is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HENRI GEUTJENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HENRI GEUTJENS, openstaande posities, locatie van HENRI GEUTJENS op de kaart.

HENRI GEUTJENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is HENRI GEUTJENS, company assigned to the tax number BE01043395996. The company HENRI GEUTJENS is located at the address: DIESTERSEDIJK 12; 3990; PEER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 154,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of HENRI GEUTJENS is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HENRI GEUTJENS is not available. You also can look at reviews of HENRI GEUTJENS, open positions, location of HENRI GEUTJENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HENRI GEUTJENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HENRI GEUTJENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HENRI GEUTJENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HENRI GEUTJENS, employees, financial statistics.