HARRY MAQUET

Contactgegevens HARRY MAQUET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HARRY MAQUET: address, phone, fax, email, website, opening hours

HARRY MAQUET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LORCY 1; 6870; SAINT-HUBERT, België

Telefoon (phone): 61611661 (+32-61611661) 61611661 (+32-61611661)

Fax (fax): +32 (13) 662-58-20 +32 (13) 662-58-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HARRY MAQUET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HARRY MAQUET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HARRY MAQUET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HARRY MAQUET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HARRY MAQUET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HARRY MAQUET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HARRY MAQUET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HARRY MAQUET
Products information HARRY MAQUET

BTW identificatienummer (tax): BE05825469970
Ondernemingsnummer: 1353759765
Hoofdstad (capital): 503,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 161,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HARRY MAQUET
(Get full report from official database of BE for HARRY MAQUET)

Aanvulling soorten activiteiten voor HARRY MAQUET
Addition kinds of activities for HARRY MAQUET

28690200. Olefins | Olefins
34440510. Post (postkantoor) verzameling of opbergdozen, plaat | Mail (post office) collection or storage boxes, sheet metal
36130203. Verdeelborden, elektrisch | Distribution boards, electric
39519905. Meter pennen | Meter pens
50840901. Reinigingsapparatuur, hoge druk, zand of stoom | Cleaning equipment, high pressure, sand or steam
51229900. Drugs, eigendomsrechten en diversen, nec | Drugs, proprietaries, and sundries, nec
51690600. Aromatische chemicaliën | Aromatic chemicals
59450202. Dolls en accessoires | Dolls and accessories
59990501. munten | Coins
63710100. pensioenen | Pensions

Werken bij HARRY MAQUET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HARRY MAQUET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HARRY MAQUET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HARRY MAQUET. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak- en ompakmedewerker m/v (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar inpak- en ompakmedewerkers. Hierbij sta je in voor o.a. het inpakken van goederen per aantal en/of per maat, het aanbrengen van labels, het controleren van barcodes, kwaliteitscontrole,... .

  • BEKSTER ATELIER M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Waregem zoeken we een bekister op atelier. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: Een eenvoudig bouwkundig plan lezen. Eenvoudige constructies op de werf uitzetten. Vakrekenen. Betonwapening plaatsen volgens plan. Houten bekisting maken voor betonconstructies Ijzervlechten Metalen staven tot wapening knippen buigen en verbinden. Rechte trappen bekisten en wapenen Stortklaar beton verwerken Systeembekisting monteren en demonteren

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Wachtebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • Studenten voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 tot 30/11| Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat o.a. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... . Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • HEAD OF TECHNICAL DESIGN (BE762604) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ALUVISION

    Type: Vaste Job

    Aluvision nv is een jonge, dynamische en sterk groeiende Belgische onderneming met internationale uitstraling, gespecialiseerd in hoogwaardige aluminium designoplossingen voor standenbouw, showrooms en displays. Dankzij de expertise, de professionele aanpak en het enthousiasme van zijn zeventigtal medewerkers levert Aluvision topprestaties bij klanten wereldwijd. De hoofdzetel bevindt zich vandaag in Deinze, maar naar aanleiding van verdere groeiplannen is een verhuis gepland naar het Evolis Business Park in Kortrijk. In het kader van hun continue groei is Aluvision momenteel op zoek naar een ambitieuze (m/v): HEAD OF TECHNICAL DESIGN Ervaren technisch tekenaar met sterke coachingvaardigheden en commerciële feeling Functie Als Head of Technical Design ben je verantwoordelijk voor een team van een vijftiental tekenaars die offerteaanvragen vertalen naar werkbare technische tekeningen en concrete offertes. Je ondersteunt je teamleden met technische begeleiding en advies en volgt projecten nauwgezet op van A tot Z. Je ziet toe op de technische correctheid en haalbaarheid van offertes en zorgt dat deze productieklaar zijn. Om een vlotte interne werking te garanderen, overleg je dagelijks met de Customer Service Manager, Productiemanager en R&D Manager. Je zorgt voor een efficiënte werkorganisatie en brengt verbeteringen aan om zo efficiënt doch kwaliteitsvol werk af te leveren met het team. Je houdt de vinger aan de pols wat betreft technische vernieuwingen en geeft actief input aan het R&D team. Je onderhoudt telefonische en schriftelijke contacten met klanten wereldwijd, ten einde een optimale service te garanderen. Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerders.

  • Treinmechaniekers - NMBS Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRALE WERKPLAATS

    Type: Vaste Job

    Ben je een teamspeler en wil jij als treinmechanieker meewerken aan de opstart van de nieuwe onderhoudslijn van de motorrijtuigen MR80 en MR96? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar een dynamische medewerker die wil meewerken aan het onderhoud van reizigerstreinen in een nieuwe montage- en demontagelijn. Je monteert en controleert de mechanische installaties van het reizigersmaterieel. Je bouwt je kennis van het treinmaterieel op. Je werkt oplossingen uit bij technische problemen. Je bent bereid om in 2 ploegen te werken. Je werkt in de productiehal van het reizigersmaterieel. Je werkt in een technische omgeving waar veiligheid een prioriteit is.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van HARRY MAQUET in sociale netwerken
Look for responds of HARRY MAQUET in social networks

Lees alle opmerkingen voor HARRY MAQUET. Laat een reactie achter voor HARRY MAQUET. HARRY MAQUET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HARRY MAQUET. Leave a respond for HARRY MAQUET. HARRY MAQUET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HARRY MAQUET op de google maps. Adres en contacten HARRY MAQUET
Location of HARRY MAQUET on the google maps. Address and contacts of HARRY MAQUET

Andere gerelateerde bedrijven als come HARRY MAQUET HARRY MAQUET: Sud Presse S.A. | SCHOOL DER FILATELIE | GARNEMENTS (LES) | ERIC KERCKHOF | ANNELIES FOUQUAET

Other related companies as HARRY MAQUET: Sud Presse S.A. | SCHOOL DER FILATELIE | GARNEMENTS (LES) | ERIC KERCKHOF | ANNELIES FOUQUAET

HARRY MAQUET is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HARRY MAQUET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05825469970. Het bedrijf HARRY MAQUET bevindt zich op het adres: RUE DE LORCY 1; 6870; SAINT-HUBERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 503,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 161,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van HARRY MAQUET is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HARRY MAQUET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HARRY MAQUET, openstaande posities, locatie van HARRY MAQUET op de kaart.

HARRY MAQUET is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is HARRY MAQUET, company assigned to the tax number BE05825469970. The company HARRY MAQUET is located at the address: RUE DE LORCY 1; 6870; SAINT-HUBERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 503,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 161,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of HARRY MAQUET is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HARRY MAQUET is not available. You also can look at reviews of HARRY MAQUET, open positions, location of HARRY MAQUET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HARRY MAQUET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HARRY MAQUET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HARRY MAQUET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HARRY MAQUET, employees, financial statistics.