GODFRIED VERKEST

Contactgegevens GODFRIED VERKEST: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODFRIED VERKEST: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODFRIED VERKEST

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WOESTENSTRAAT 27; 8647; LO-RENINGE, België

Telefoon (phone): 57400530 (+32-57400530) 57400530 (+32-57400530)

Fax (fax): +32 (56) 933-99-94 +32 (56) 933-99-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODFRIED VERKEST: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODFRIED VERKEST"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODFRIED VERKEST"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODFRIED VERKEST, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODFRIED VERKEST. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODFRIED VERKEST, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODFRIED VERKEST. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODFRIED VERKEST
Products information GODFRIED VERKEST

BTW identificatienummer (tax): BE08898895263
Ondernemingsnummer: 7035339355
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 468,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODFRIED VERKEST
(Get full report from official database of BE for GODFRIED VERKEST)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODFRIED VERKEST
Addition kinds of activities for GODFRIED VERKEST

2399. Vervaardigde textielproducten, nec | Fabricated textile products, nec
306901. Medische en laboratorium rubberen en verwante producten | Medical and laboratory rubber sundries and related products
382702. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
509907. Antiek, souvenirs en nieuwigheden | Antiques, souvenirs, and novelties
569900. Diverse kleding- en accessoire winkels | Miscellaneous apparel and accessory stores
25910204. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
26319900. Papierfabrieken, nec | Paperboard mills, nec
26760203. Tampons, sanitair: gemaakt van gekocht papier | Tampons, sanitary: made from purchased paper
27310103. Pamfletten: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Pamphlets: publishing only, not printed on site
50120307. Aanhangwagens voor personenauto's | Trailers for passenger vehicles

Werken bij GODFRIED VERKEST: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODFRIED VERKEST: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODFRIED VERKEST. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODFRIED VERKEST. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker supermarktketen, Diegem, fulltime (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als customer sercive medewerker zal je zowel telefonisch als schriftelijk vragen en bemerkingen behandelen van de klanten. Dit doe je telkens op een klantvriendelijke en professionele manier. Voor onze klant gelegen vlakbij het station in Diegem, zoeken we gemotiveerde klantendienstmedewerkers. Met vestigingen over de hele wereld (Frankrijk, Marokko, Algerije, Roemenië, Zuid-Afrika en sinds kort in België, Nederland) is dit een groeiend bedrijf met veel internationale projecten. Voor het ogenblik zoeken we een customer service agent voor een populaire supermarktketen.

  • Magazijniers Diest - snelle opstart! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar enthousisaste orderpickers voor een klant in Diest - Halen. Het is een groot distributiecentrum van auto onderdelen. Het bedrijf is een internationale speler, in de automotive sector met als grootste vestiging het distributiecentrum in Diest. In het bedrijf zijn verschillende afdelingen die kunnen gaan van kleine tot grote onderdelen. Voor de grote onderdelen is een hef- of reachtruck attest vereist. Als je voor deze functie in aanmerking wil komen, moet je een test afleggen op de computer. Als je hierop geslaagd bent, wordt er een kort interview afgelegd. Je wordt uitgenodigd bij het bedrijf voor een onthaaldag. Wanneer het bedrijf er een positief gevoel bij heeft, heb je de kans om onmiddellijk op te starten op een afdeling naar keuze. Takenpakket: - klaarmaken bestellingen - orderpicking - binnenkomende onderdelen - intern transport - stockeren van de binnengekomen onderdelen

  • Reachtruckchauffeur | twee ploegen (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in de waaslandhaven (Kallo) zijn we op zoek naar reachtruckchauffeurs met ervaring. Je staat ook open om in combinatie manueel werk te verichten.

  • Glasvezelblazer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende firma met verschillende mogelijkheden zijn wij op zoek naar een glasvezelblazer. Heb jij een technische achtergrond? Ben je graag aan de slag in de buitenlucht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket als glasvezelblazer/grondwerker zal bestaan uit: Het vervoeren van materialen zoals een compressor, blaastoestel, ... Het machinaal blazen van de glasvezel door buizen Het opstellen van de nodige signalisatie Het uitvoeren van kleine grondwerken zoals het openmaken van een put Je zal tewerkgesteld worden in de regio Mechelen - Antwerpen - Brussel

  • Automechanieker (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) ZEDELGEM (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Student decoratiewinkel 31/10 (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een internationale winkelketen met een vestiging in Eeklo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent(e) om te werken op woensdag 31/10 van 9u30-18u! Je helpt de klanten aan de kassa op een verantwoordelijke en punctuele manier. Je geeft de klanten een warm welkom, laat hen thuis voelen en adviseert hen in ons breed aanbod van producten. Je maakt deel uit van het team, waar we altijd zorg dragen voor elkaar. Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten volgens onze richtlijnen. Voor jou is ook het werk achter de schermen belangrijk. Dit betekent dat je de voorraad- en personeelsruimte ordelijk houdt.

  • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • LESGEVER OMNISPORT (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les omnisport aan het lager onderwijs op 29 en/of 31 oktober 2018 (08:30-12:00) in Ertvelde zijn we op zoek naar een losse lesgever. De les wordt gegeven aan volwassenen. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • WEEKENDWERKER MET TALENT (MERKEM)

    Regio: MERKEM

    Bedrijf: DE GROENE VERTE WOON EN ZORG

    Type: Vaste Job

    Hou jij er ook zo van om je boodschappen te doen als er niemand in de winkel is? Zoek je het ideale excuus om niet naar een saai feestje te moeten? Dan hebben we de geknipte job voor jou!

  • Baliebediende met bouwkriebels (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalhandel toonaangevend in werfmaterieel, bouwmachines en -specialiteiten zijn we op zoek naar een commercieel medewerker. Hun vele artikelen worden verkocht aan aannemers en industriële constructiebedrijven. Je bedient de klanten, maakt bonnen aan, volgt de herstellingen van machines op, .... Een bouwplan kunnen lezen is een extra troef.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

Zoek naar antwoorden van GODFRIED VERKEST in sociale netwerken
Look for responds of GODFRIED VERKEST in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODFRIED VERKEST. Laat een reactie achter voor GODFRIED VERKEST. GODFRIED VERKEST bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODFRIED VERKEST. Leave a respond for GODFRIED VERKEST. GODFRIED VERKEST on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODFRIED VERKEST op de google maps. Adres en contacten GODFRIED VERKEST
Location of GODFRIED VERKEST on the google maps. Address and contacts of GODFRIED VERKEST

Andere gerelateerde bedrijven als come GODFRIED VERKEST GODFRIED VERKEST: SYNERGIA | De Ridder P | Dooms H | Bindelle Th | CHRISTIAN NORGA

Other related companies as GODFRIED VERKEST: SYNERGIA | De Ridder P | Dooms H | Bindelle Th | CHRISTIAN NORGA

GODFRIED VERKEST is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODFRIED VERKEST, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08898895263. Het bedrijf GODFRIED VERKEST bevindt zich op het adres: WOESTENSTRAAT 27; 8647; LO-RENINGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 468,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GODFRIED VERKEST is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODFRIED VERKEST is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODFRIED VERKEST, openstaande posities, locatie van GODFRIED VERKEST op de kaart.

GODFRIED VERKEST is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODFRIED VERKEST, company assigned to the tax number BE08898895263. The company GODFRIED VERKEST is located at the address: WOESTENSTRAAT 27; 8647; LO-RENINGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 468,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GODFRIED VERKEST is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GODFRIED VERKEST is not available. You also can look at reviews of GODFRIED VERKEST, open positions, location of GODFRIED VERKEST on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODFRIED VERKEST, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODFRIED VERKEST, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODFRIED VERKEST, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODFRIED VERKEST, employees, financial statistics.