FE. MONFORT & FILS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • FE. MONFORT & FILS
Private companiesDepository Institutions • FE. MONFORT & FILS

Contactgegevens FE. MONFORT & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. MONFORT & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. MONFORT & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-SART 33; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80418608 (+32-80418608) 80418608 (+32-80418608)

Fax (fax): +32 (53) 839-54-69 +32 (53) 839-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. MONFORT & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. MONFORT & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. MONFORT & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. MONFORT & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. MONFORT & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. MONFORT & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. MONFORT & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. MONFORT & FILS
Products information FE. MONFORT & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE05360748291
Ondernemingsnummer: 4760620117
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. MONFORT & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. MONFORT & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. MONFORT & FILS
Addition kinds of activities for FE. MONFORT & FILS

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
30699910. Linnen, vulkaniseerbare rubber | Linings, vulcanizable rubber
59999912. Schuim- en schuimproducten | Foam and foam products
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij FE. MONFORT & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. MONFORT & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. MONFORT & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. MONFORT & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: ASAP WILRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de goederen op locatie te plaatsen. Je zal rijden tussen smalle racks. Hoog stapelen vormt dan ook geen probleem voor jou. Je zal instaan voor 80% reachtruckwerk en 20% manueel werk.

  • Schilder (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schilders Je takenpakket bestaat uit: - Schilderwerk - Spuit- en behangwerk - Het leggen van zachte vloerbekleding - Brandwerende schilderwerken

  • Automecanicien Amerikaanse wagens (M/V) (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in regio Borsbeek zijn we op zoek naar een ervaren en gemotiveerde "automecanicien" voor nieuwe en tweedehands Amerikaanse wagens. Je hebt minstens enkele jaren ervaring in een garage. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken en over de nodige technische kennis en ervaring beschikt. Je hebt al enkele jaren ervaring met klein en groot onderhoud, de voorbereiding van een technische keuring en het oplossen van kleine storingen. Je schrikt er daarnaast niet voor terug om een distributieriem te vervangen, lichten af te stellen, remschijven en -blokken te vervangen, banden te wisselen en dat allemaal zowel op nieuwe als tweedehandswagens.

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Enquêteur - Job d'étudiant (h/f) (NAMUR)

    Regio: NAMUR

    Bedrijf: Konvert Interim Namur

    Type: Studentenjob

    Pour notre client, nous recherchons 4 étudiants pour réaliser de petites enquêtes dans la région de Namur => Enquête "Mystery Shopper" Vous êtes toujours accompagné d'un adulte pour effectuer les visites mystères. Votre accompagnant viendra vous chercher à la maison et vous ramènera également après les visites. Les jours où les visites ont lieu seront planifiés d'un commun accord avec votre accompagnant et vous-même. Ces visites ne seront évidemment ni planifiées, ni réalisées pendant les heures de cours. Ce projet est organisé en deux périodes. La première période est celle du lundi 04/02/19 au samedi 02/03/19. La deuxième période est celle du lundi 01/04/19 au samedi 27/04/19. Si vous êtes sélectionné, vous devrez être disponible la deuxième semaine de janvier pour un second screening (rémunéré).

  • Medewerker commercieel in vastgoedkantoor (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: Comfortimmo

    Type: Vaste Job

    Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar iemand( m/v) die COMMERCIEEL is, DURFT te telefoneren en KAN prospecteren. iemand die op zoek gaat voor onze klanten naar de geschikte woning. leeftijd en diploma’s zijn van geen groot belang .wij hechten belang aan een POSITIEVE DOORZETTER ervaring in de verkoop kan alleen maar een pluspunt zijn ! ibo komt ook in aanmerking. wij bieden: vast loon , gsm abonnement, firmawagen na inlooptijd ben jij die witte raaf die wij zoeken? graag een telefoontje op 0492/889894

  • BIM modelleur (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    Voor de vacature als BIM modelleur zoeken we iemand die het BIM team bij onze klant wil vervoegen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: In de uitvoerende fase van projecten modelleer je via BIM; Je staat in voor het uittekenen van uitvoerings- en productieplannen; Volgen van de ontwikkelingen in de markt op vlak van BIM; Je rapporteert aan de BIM Manager en werkt actief samen met de collega's op de werf.

  • Junior business developer Benelux (eco) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JONGERAVEN

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een startup, onderdeel van een gevestigde KMO, en je gaat er aan de slag als pionier met een vernieuwend milieuvriendelijk concept dat zeer breed ingang kan vinden in de markt: labo’s, ziekenhuizen, farma, clean rooms, vakantieparken,… Onze klant is gevestigd in Limburg maar jouw woonplek is minder van tel, zolang de spirit maar goed zit!

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • Sr projectleider aan Bouwheerzijde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676203-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever is een project management bureau gespecialiseerd in nieuwbouw en renovatie van zowel residentieel, utiliteits- als industrieel vastgoed. Als Sr projectleider aan Bouwheerzijde  behoren volgende taken tot je takenpakket:   Het beheren en beheersen van het totale bouwproces van vastgoedprojecten, dit van bij het ontwerp tot de definitieve oplevering. Het opstellen en bewaken van de planning, budgetten en de afgeleverde kwaliteit. Daarnaast sta je ook in voor de technische en administratieve opvolging van jouw projecten. Je bent de centrale figuur van het bouwteam en de schakel tussen enerzijds de opdrachtgever/bouwheer en anderzijds de architect, het studiebureau, de aannemers en onderaannemers... Je bent de motor van het project door het bouwteam aan te sturen, te leiden, te motiveren en de diverse taken te delegeren. Je bent een echte troubleshooter die het hoofd biedt aan verschillende mogelijke hindernissen/risico's en steeds voor een gepaste oplossing zorgt.

  • Eurostaff - IOS Developer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is looking for a Senior iOS developer for a 5 month freelance contract (extension is very likely). You will be based in either the Ghent or Antwerp offices, you are expected to be onsite fulltime. Requirements The candidate must have at least 4 years of professional iOS development experience working as part of Agile teams (Scrum). Extensive mastery of Objective-C and Swift is a must, including experience with Core Data, Core Animation, Foundation, and UIkit.. He/She must have a working knowledge of Microsoft VSTS and CI/CD release pipelines. Experience adopting layouts to different screen sizes. An excellent understanding of development and testing methodologies (TDD/BDD), object-oriented and protocol-oriented programming best practices, and automated software testing approaches. You must have a strong, successful record of developing iOS apps from scratch. Strong experience with mobile UX is a big plus. Be excited about collaborating daily with your team and other groups while working via a distributed model. Be comfortable with iterative and incremental development. Be eager to help your teammates, share your knowledge with them, and learn from them. Be open to receiving constructive feedback. Be a world-class individual contributor who can quickly get up to speed and join an existing team of experience developers English is mandatory

Zoek naar antwoorden van FE. MONFORT & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. MONFORT & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. MONFORT & FILS. Laat een reactie achter voor FE. MONFORT & FILS. FE. MONFORT & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. MONFORT & FILS. Leave a respond for FE. MONFORT & FILS. FE. MONFORT & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. MONFORT & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. MONFORT & FILS
Location of FE. MONFORT & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. MONFORT & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. MONFORT & FILS FE. MONFORT & FILS: CH. HEUSDENS | Alexy Werkhuizen NV | M. VAN OVERLOOP | RENE JORIS | Hubert G

Other related companies as FE. MONFORT & FILS: CH. HEUSDENS | Alexy Werkhuizen NV | M. VAN OVERLOOP | RENE JORIS | Hubert G

FE. MONFORT & FILS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. MONFORT & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360748291. Het bedrijf FE. MONFORT & FILS bevindt zich op het adres: GRAND-SART 33; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van FE. MONFORT & FILS is Depotinstellingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. MONFORT & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. MONFORT & FILS, openstaande posities, locatie van FE. MONFORT & FILS op de kaart.

FE. MONFORT & FILS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. MONFORT & FILS, company assigned to the tax number BE05360748291. The company FE. MONFORT & FILS is located at the address: GRAND-SART 33; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of FE. MONFORT & FILS is Depository Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. MONFORT & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. MONFORT & FILS, open positions, location of FE. MONFORT & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. MONFORT & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. MONFORT & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. MONFORT & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. MONFORT & FILS, employees, financial statistics.