ETIENNE MOULIN

Contactgegevens ETIENNE MOULIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE MOULIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE MOULIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WILLEMEAU 222; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69223417 (+32-69223417) 69223417 (+32-69223417)

Fax (fax): +32 (59) 461-51-49 +32 (59) 461-51-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE MOULIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE MOULIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE MOULIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE MOULIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE MOULIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE MOULIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE MOULIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE MOULIN
Products information ETIENNE MOULIN

BTW identificatienummer (tax): BE04063262939
Ondernemingsnummer: 8995849609
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE MOULIN
(Get full report from official database of BE for ETIENNE MOULIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE MOULIN
Addition kinds of activities for ETIENNE MOULIN

3564. Blowers en fans | Blowers and fans
109902. Palladium groep ertsen mijnbouw | Palladium group ores mining
483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
824901. Handelsschool | Trade school
12210101. Auger mijnbouw, bitumineuze | Auger mining, bituminous
33560202. Gouden en gouden legering: rollen, tekenen of extruderen | Gold and gold alloy: rolling, drawing, or extruding
36519903. Pickup heads, phonograph | Pickup heads, phonograph
39310302. Klarinetten en onderdelen | Clarinets and parts
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
72990601. Geboortecertificaat faciliteiten | Birth certificate facilities

Werken bij ETIENNE MOULIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE MOULIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE MOULIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE MOULIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Chef-kok (m/v) Lovendegem (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een restaurant in Lovendegem is op zoek naar een ervaren chef-kok die hen wilt ondersteunen in de keuken. Je bent in het bezit van een grote portie ervaring en vakkennis die je tot uiting kan laten komen in gerechten. Je hebt een passie voor koken, specifiek in de gastronomische basiskeuken. Je staat in voor het bereiden en dresseren van gerechten, helpen bij het opstellen van menu's, de voorraad opvolgen en je werkt volgens de normen voor hygiëne en voedselveiligheid. Zij bieden jouw een voltijdse job aan op lange termijn met optie vast. uurrooster: Ma: 10u - 15u Di en woe: vrij Do: 10u - 15u en 18u - 22u Vrij: 10u - 15u en 18u 22u30 Za: 17u30 - 24u Zo: 10u30 - 15u en 18u-22u30

  • Operator inpak - 2 ploegen (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe job en interesse in de voeding? Bovendien ben je wat technisch aangelegd? Zo ja, dan geven wij graag een woordje uitleg over de volgende vacature bij onze klant actief in de voeding.  Inhoud van de job Je staat in voor het draaiende houden van een lijn: invoer van groenten, stapelen van de dozen, ... Je stelt de machines in: gewicht, snelheid Als er zich problemen voordoen, probeer je deze op te lossen, vaak in overleg met je verantwoordelijke Je houdt hierbij goed de veiligheid in het oog Je voert kwaliteitscontroles uit op de verpakking: Hangt het juiste ticket op de doos? Klopt het gewicht? Is de doos goed gelijmd? ... Het bedrijf Is een gekende speler op gebied van groenten, fruit, kruiden, ... Heeft een open bedrijfscultuur Zoekt mensen op lange termijn

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Schoonma(a)k(st)er met dienstencheques (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken enthousiaste en flexibele kandidaten voor het poetsen en andere huishoudelijke taken bij mensen thuis in de regio groot-Poperinge. Interesse? Solliciteer snel.

  • Spelhost dinerspellen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brussel studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Commercieel bediende (perfect NL- & FR-talig) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Proactify

    Type: Vaste Job

    Wat doet Proactify? Proactify is een jonge en ambitieuze onderneming die in het leven geroepen om bedrijven te helpen meer controle krijgen over hun verkoop, over hun groei én over hun marge. Dat doen we door proactiviteit te intjecteren in de commerciële werking van onze klanten. Voor onze klanten gaan wij dus proactief op zoek naar nieuwe verkoopkansen en bovendien streven we ernaar onze klanten bij elk project (meer) inzicht te verschaffen in hun markt. Wie zoeken we? Binnen de functie van ‘Commercieel medewerker (perfect NL & FR-talig)’ ben je een onmisbare ondersteuning voor de commerciële werking van onze klanten. In de eerste plaats sta je in voor het telefonisch vastleggen van afspraken voor de buitendienst medewerkers van ons cliënteel, zodat zij efficiënter te werk kunnen gaan. Zij volgen de verkoopafspraken op die door jou worden vastgelegd. Vooraleer een afspraak in te plannen, voer je steeds een telefonisch onderzoek uit om te bepalen in welke mate een afspraak interessant is voor onze klant. Wanneer je dit onder de knie hebt, zal je ook verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diepgaande marktonderzoeken om onze klanten van inzicht te voorzien in hun huidige situatie en de commerciële opportuniteiten die zich in haar markt bevinden. Onze klanten kunnen steeds bij jou terecht voor praktische vragen. Je bent dus van nature behulpzaam, maar ook ondernemend en een probleem van een klant zie jij eerder als een opportuniteit om iemand te helpen. Bij deze functie is het uitermate belangrijk dat je graag telefoneert aangezien je het grootste deel van je tijd (95%) zal je spenderen aan telefonische contacten. Ook is het noodzakelijk dat je perfect Nederlands en Frans spreekt en schrijft en je het niet erg vindt om af en toe op locatie van de klant te gaan werken. Opleidingen vinden meestal plaats bij de klant ter plaatsen en duren gemiddeld 1 tot 2 weken. Ervaring en diploma’s kunnen een meerwaarde bieden, maar zijn voor ons niet prioritair. Je attitude en de manier waarop je in het leven staat zijn voor ons meer van belang. Positiviteit, enthousiasme en proactiviteit zijn dé kernwaarden binnen Proactify. Het volledige team bezit die eigenschappen dan ook in overvloed waardoor er steeds een vrolijke en energieke sfeer heerst op kantoor. Onze Proactify’ers zetten zich met hart en ziel in om voor elk project de best mogelijke resultaten te behalen en zichzelf steeds te verbeteren. Een hoge leerattitude, gezond verstand en een grote portie enthousiasme zijn dus absolute vereisten voor een echte Proactify’er.

  • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

  • Kinesitherapeut(e) te Meeuwen (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als kinesitherapeut help je onze senioren zowel op fysiek als psychisch vlak door middel van kinesitherapeutische begeleiding. Een diploma in kinesitherapie is noodzakelijk. Onze groep is voor woonzorgcentrum Ter Meeuwen te Meeuwen-Gruitrode op zoek naar een enthousiaste kinesitherapeut(e) die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je organiseert en geeft de dagelijkse kinesitherapeutische begeleiding Je herkent, bepaalt en beoordeelt in functie van de belangrijkheid de fysische, psychische en sociale noden van de toegewezen bewoners Zo probeer je de ontwikkeling van de bewoners te stimuleren, hun zelfredzaamheid te behouden en hun eigenwaarde te vergroten Je deelt en past je kennis toe in diverse domeinen (valpreventie, palliatieve zorgen, comfort, verplaatsingen,…) om de kwalitatieve zorgen te garanderen

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Verkoper/verkoopster (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: RYCKEBOER

    Type: Flexijob

    Wij zijn een familiebedrijf met een aantal werknemers, een bakkerij met brood, gebak, boterkoeken, pralines, belegde broodjes, kaas en charcuterie. Ben jij geïnteresseerd in gevarieerd werk zoal klanten bedienen, groenten voorzien voor de belegde broodjes, opkuis van de winkel 's avonds, was ophangen, rekjes aanvullen en afwassen, ... Stuur dan je CV naar ons e-mailadres. Hopelijk tot snel!

Zoek naar antwoorden van ETIENNE MOULIN in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE MOULIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE MOULIN. Laat een reactie achter voor ETIENNE MOULIN. ETIENNE MOULIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE MOULIN. Leave a respond for ETIENNE MOULIN. ETIENNE MOULIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE MOULIN op de google maps. Adres en contacten ETIENNE MOULIN
Location of ETIENNE MOULIN on the google maps. Address and contacts of ETIENNE MOULIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE MOULIN ETIENNE MOULIN: BRAECKMAN | REIGELSAN | GEERT DE BRABANDER | Garage Boulenger SA | "DECORATIE MISEREZ"

Other related companies as ETIENNE MOULIN: BRAECKMAN | REIGELSAN | GEERT DE BRABANDER | Garage Boulenger SA | "DECORATIE MISEREZ"

ETIENNE MOULIN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE MOULIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04063262939. Het bedrijf ETIENNE MOULIN bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WILLEMEAU 222; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ETIENNE MOULIN is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE MOULIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE MOULIN, openstaande posities, locatie van ETIENNE MOULIN op de kaart.

ETIENNE MOULIN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE MOULIN, company assigned to the tax number BE04063262939. The company ETIENNE MOULIN is located at the address: CHAUSS?E DE WILLEMEAU 222; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ETIENNE MOULIN is Amusement and Recreation Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE MOULIN is not available. You also can look at reviews of ETIENNE MOULIN, open positions, location of ETIENNE MOULIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE MOULIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE MOULIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE MOULIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE MOULIN, employees, financial statistics.