DENIS VAN QUEKELBERGHE

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • DENIS VAN QUEKELBERGHE
Private companiesUnited States Postal Service • DENIS VAN QUEKELBERGHE

Contactgegevens DENIS VAN QUEKELBERGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS VAN QUEKELBERGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS VAN QUEKELBERGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. SABOTLAAN 12; 8340; DAMME, België

Telefoon (phone): 50364138 (+32-50364138) 50364138 (+32-50364138)

Fax (fax): +32 (56) 787-33-35 +32 (56) 787-33-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS VAN QUEKELBERGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS VAN QUEKELBERGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS VAN QUEKELBERGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS VAN QUEKELBERGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS VAN QUEKELBERGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS VAN QUEKELBERGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS VAN QUEKELBERGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS VAN QUEKELBERGHE
Products information DENIS VAN QUEKELBERGHE

BTW identificatienummer (tax): BE04761993408
Ondernemingsnummer: 4192626953
Hoofdstad (capital): 315,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS VAN QUEKELBERGHE
(Get full report from official database of BE for DENIS VAN QUEKELBERGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS VAN QUEKELBERGHE
Addition kinds of activities for DENIS VAN QUEKELBERGHE

832201. Geriatrische sociale dienstverlening | Geriatric social service
01190201. Emmer boerderij | Emmer farm
20759902. Sojabonenmeel en grits | Soybean flour and grits
38260702. Thermische analyse instrumenten, laboratorium type | Thermal analysis instruments, laboratory type
73599910. Tent- en zeilverhuur | Tent and tarpaulin rental

Werken bij DENIS VAN QUEKELBERGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS VAN QUEKELBERGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS VAN QUEKELBERGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS VAN QUEKELBERGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE Genk: gevarieerde dagritten + mooie werkuren (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een familiebedrijf in Genk zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE. Je rijdt gevarieerde nationale dagritten: o.a. vervoer van isolatie, ramen en deuren, poorten, trappen... Je staat er ook voor open om af en toe een rit met de vaste vrachtwagen te doen. Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. Indien gewenst kan je er ook 4/5e werken (maar je moet sowieso op maandag inzetbaar zijn). Je begint rond 6:00, maar zal nooit moeten werken tot 18:00. Je bent meestal terug rond 16:30.

  • administratief bediende facturatie (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Recrewtment Finance is rekruteringspartner voor financiële profielen. Kandidaten en opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor vacatures als credit controller, bediende facturatie, accountant A-Y/ A-Z / G/L, controller, auditor, en teamleader. Jouw functie: Voor onze klant in Willebroek zijn we op zoek naar een administratief bediende facturatie. Het gaat om een firma actief in de sector van wegenbouw. Het gaat om een tijdelijke opdracht ter vervanging van een werknemer die met zwangerschapsrust gaat. De opstart is voorzien in september of oktober 2018 (naargelang jouw beschikbaarheid) en loopt tem april 2019. Je komt terecht op een afdeling van 10 mensen en levert het voorbereidend werk van de calculators. Nadien verzorg je ook de uiteindelijke facturatie aan de klant. Je werkt in vaste werkuren van 8u00 tot 16u42. Je takenpakket bestaat onder meer uit: - Voorbereiden van facturatievoorstellen op basis van uitgevoerde opdrachten/werven - Uitgestuurde facturatievoorstellen opvolgen - Goedkeuringen verwerken - Voorbereiden van protesten, eventueel opmaak van creditnota's - Opvolging van dossiers en klassement - Contact met klanten telefonisch en per e-mail (10% van je werktijd)

  • Pijpfitter/lasser regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar een pijpfitter/lasser voor regio Antwerpen: Als pijpfitter/lasser sta je in voor de montage van de leidingen het kraanwerk en de supports van de HVAC-installaties in de gebouwen van hun klanten. Takenpakket bestaat onder andere uit het opmeten en schetsen van passtukken het plaatsen van afsluiters pompen radiatoren ... verrichten van laswerken ...

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GENT - DRONGEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken; U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Jobstudent WINKELBEDIENDE voor de versafdeling (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: ALVO Peer (Dibel nv)

    Type: Studentenjob

    Supermarkt cenb-Alvo Peer zoekt nog enkele jobstudenten voor de versafdeling. Je zal voornamelijk instaan voor het versnijden, verpakken en etiketteren van charcuterie en kazen. Je vult deze producten aan in de koeltogen. Ook het aanvullen van de bakkerijafdeling kan tot de taken behoren.

  • Jobstudent medewerker frituur (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: FRITUUR EUGENE

    Type: Studentenjob

    Je takenpakket bestaat uit: bestellingen opnemen en klaarmaken vlees bakken salades voorbereiden broodjes beleggen

  • Expert Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ETHIAS VERZEKERINGEN HASSELT

    Type: Vaste Job

    Standaard inkoopstrategieën uitrollen, rekening houdend met externe markttrends, feedback van de business, best practices, onderlinge koppelingen met Group Procurement en afstemming op interne initiatieven Beheren en faciliteren van het end-to-end inkoopproces voor aanvragen met hoge waarde en strategische categorieën: identificatie van leveranciers, due diligence, beheer van aanbestedingsprocedures, onderhandelingen, voorbereiding van SLA’s en contracten, gunning van contracten en juridische ondertekening, prestatiemeting, risicobeheer, voortdurende verbetering, enz. Communiceren over categoriestrategie, doelstellingen en prestatiedoelstellingen binnen Procurement (aankoopdepartement) De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren Toezicht houden op het beheer van de contractendatabank, anticiperen op toekomstige verlengingen en dienovereenkomstig handelen Onderhandelen en uitvoeren van contracten voor strategische categorieën Toezicht houden op juridische aspecten & contracten en ervoor zorgen dat deze worden nageleefd De presentaties van leveranciers op het vlak van portfolioprestaties en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen monitoren De Category Owner ondersteunt de Inkoopverrichtingen bij het oplossen van complexe inkoopproblemen De Category Owner verwijst naar de Juridische afdeling voor contract- en risicobeheer Plannen en beheren van strategische inkoopactiviteiten voor de categorie Voortdurend de leveranciersmarkt monitoren en opportuniteiten identificeren die voortvloeien uit nieuwe productaanbiedingen en/of marktverschuivingen Beslissen om een catalogus aan te maken in het systeem De inhoud van catalogi bezitten en goedkeuren Communicaties over catalogi beheren en bezorgen aan lokale leveranciers Assisteren bij het organiseren van leveranciersbijeenkomsten met uitleg over catalogusactiviteiten

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • ZELFSTANDIG GERANT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HAAGSE TENNISHOEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Openhouden van ons clubhuis + het verder uitbouwen van ons clubhuis

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

Zoek naar antwoorden van DENIS VAN QUEKELBERGHE in sociale netwerken
Look for responds of DENIS VAN QUEKELBERGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS VAN QUEKELBERGHE. Laat een reactie achter voor DENIS VAN QUEKELBERGHE. DENIS VAN QUEKELBERGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS VAN QUEKELBERGHE. Leave a respond for DENIS VAN QUEKELBERGHE. DENIS VAN QUEKELBERGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS VAN QUEKELBERGHE op de google maps. Adres en contacten DENIS VAN QUEKELBERGHE
Location of DENIS VAN QUEKELBERGHE on the google maps. Address and contacts of DENIS VAN QUEKELBERGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS VAN QUEKELBERGHE DENIS VAN QUEKELBERGHE: GROEP ARGENTA | ECOLE ERIC BARBIAUX | M.G. PRODUCTIONS | Hubaux-Rocher SPRL | Leuris

Other related companies as DENIS VAN QUEKELBERGHE: GROEP ARGENTA | ECOLE ERIC BARBIAUX | M.G. PRODUCTIONS | Hubaux-Rocher SPRL | Leuris

DENIS VAN QUEKELBERGHE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS VAN QUEKELBERGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04761993408. Het bedrijf DENIS VAN QUEKELBERGHE bevindt zich op het adres: BURG. SABOTLAAN 12; 8340; DAMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 315,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 354,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van DENIS VAN QUEKELBERGHE is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS VAN QUEKELBERGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS VAN QUEKELBERGHE, openstaande posities, locatie van DENIS VAN QUEKELBERGHE op de kaart.

DENIS VAN QUEKELBERGHE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS VAN QUEKELBERGHE, company assigned to the tax number BE04761993408. The company DENIS VAN QUEKELBERGHE is located at the address: BURG. SABOTLAAN 12; 8340; DAMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 315,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 354,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of DENIS VAN QUEKELBERGHE is United States Postal Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS VAN QUEKELBERGHE is not available. You also can look at reviews of DENIS VAN QUEKELBERGHE, open positions, location of DENIS VAN QUEKELBERGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS VAN QUEKELBERGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS VAN QUEKELBERGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS VAN QUEKELBERGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS VAN QUEKELBERGHE, employees, financial statistics.