DEGAVRE A ET LAGNEAU G

Contactgegevens DEGAVRE A ET LAGNEAU G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEGAVRE A ET LAGNEAU G: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEGAVRE A ET LAGNEAU G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BLEURIEU 12; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING, België

Telefoon (phone): 69868514 (+32-69868514) 69868514 (+32-69868514)

Fax (fax): +32 (87) 328-38-60 +32 (87) 328-38-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEGAVRE A ET LAGNEAU G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEGAVRE A ET LAGNEAU G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEGAVRE A ET LAGNEAU G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEGAVRE A ET LAGNEAU G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEGAVRE A ET LAGNEAU G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEGAVRE A ET LAGNEAU G
Products information DEGAVRE A ET LAGNEAU G

BTW identificatienummer (tax): BE04670257568
Ondernemingsnummer: 2099182128
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEGAVRE A ET LAGNEAU G
(Get full report from official database of BE for DEGAVRE A ET LAGNEAU G)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEGAVRE A ET LAGNEAU G
Addition kinds of activities for DEGAVRE A ET LAGNEAU G

369199. Oplaadbatterijen, anders | Storage batteries, nec
20770200. Marine vetten, oliën en maaltijden | Marine fats, oils, and meals
35230117. pootmachines | Transplanters
50990200. Hout en hout bijproducten | Wood and wood by-products
80729904. Orthodontische apparaten productie | Orthodontic appliance production

Werken bij DEGAVRE A ET LAGNEAU G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEGAVRE A ET LAGNEAU G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Chauffeur CE containers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Tessenderlo zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Je plaatst en haalt containers met o.a. bouwpuin, hout, gemengd afval. Je staat zelf in voor het afbachen van de containers. Je rijdt hiervoor naar particulieren, bedrijven en (bouw)werven. Je start meestal rond 6u en rijdt in de regio's Limburg, Kempen, Luik, Vlaams-Brabant en Antwerpen. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • TIG lasser-samensteller (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOBMATCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor het vervaardigen van zeer uiteenlopende constructies zijn we op zoek naar een ervaren TIG-lasser.Het samenbouwen van driedimensionale constructies, zowel groot als klein, behoren tot uw taak.

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Monteur Sprinklers (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur van Sprinklers sta je in voor: Het installeren van automatische blusinstallaties op diverse werven in België Frankrijk en Nederland. Het werken volgens plan. Het lassen van leidingen. Het werken in een 4-dagen stelsel (10u/dag van maandag t.e.m. donderdag)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lummen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Productiearbeider - student inpak (maand december) (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf regio Diest zijn we op zoek naar een helpende hand in de koude bereiding bij het vullen van schaaltje met vlees.(burgers, stammetjes, enz.¿)

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Paswerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een kunststofbedrijf in de regio van Tielt zoeken we een paswerker. Als paswerker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productieproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen Jouw taken bestaan uit het verantwoordelijk zijn voor het preventief onderhoud, herstellingen en optimalisatie van de matrijzen. Alsook ben je op termijn verantwoordelijk voor enkele bewerkingen a.d.h.v. de CNC machine.

  • QUALITY ASSURANCE (QA) GMP/GDP SPECIALIST - PARTNERS (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674920-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a QA Specialist Partners experienced with working in GMP/GDP environments, and who has managed partnerships within Pharma industry. Our client is located in the Brussels area and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. QA Specialist Partners GMP/GDP Pharma - Brussels As QA Specialist for partners, you oversee the client's activities with its partners from a QA point of view, and you are a point of reference for Quality Assurance. You create & review the quality agreements, and you assist with SOPs, deviation, change control and complaints handling with the different partners. You also ensure the partners comply with GMP, GDP and regulatory requirements. Our QA Specialist is also the support person for launches of global products with partners. Are you convinced you are the QA Specialist that we are looking for? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre and upload your CV today through our website!

Zoek naar antwoorden van DEGAVRE A ET LAGNEAU G in sociale netwerken
Look for responds of DEGAVRE A ET LAGNEAU G in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Laat een reactie achter voor DEGAVRE A ET LAGNEAU G. DEGAVRE A ET LAGNEAU G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEGAVRE A ET LAGNEAU G. Leave a respond for DEGAVRE A ET LAGNEAU G. DEGAVRE A ET LAGNEAU G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEGAVRE A ET LAGNEAU G op de google maps. Adres en contacten DEGAVRE A ET LAGNEAU G
Location of DEGAVRE A ET LAGNEAU G on the google maps. Address and contacts of DEGAVRE A ET LAGNEAU G

Andere gerelateerde bedrijven als come DEGAVRE A ET LAGNEAU G DEGAVRE A ET LAGNEAU G: BLOEMEN IXORA | JULES LUYTEN | VRIJE BASISSCHOOL | E. GILIS | Isoband BVBA

Other related companies as DEGAVRE A ET LAGNEAU G: BLOEMEN IXORA | JULES LUYTEN | VRIJE BASISSCHOOL | E. GILIS | Isoband BVBA

DEGAVRE A ET LAGNEAU G is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEGAVRE A ET LAGNEAU G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04670257568. Het bedrijf DEGAVRE A ET LAGNEAU G bevindt zich op het adres: RUE BLEURIEU 12; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van DEGAVRE A ET LAGNEAU G is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEGAVRE A ET LAGNEAU G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEGAVRE A ET LAGNEAU G, openstaande posities, locatie van DEGAVRE A ET LAGNEAU G op de kaart.

DEGAVRE A ET LAGNEAU G is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEGAVRE A ET LAGNEAU G, company assigned to the tax number BE04670257568. The company DEGAVRE A ET LAGNEAU G is located at the address: RUE BLEURIEU 12; 7911; FRASNES-LEZ-ANVAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of DEGAVRE A ET LAGNEAU G is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DEGAVRE A ET LAGNEAU G is not available. You also can look at reviews of DEGAVRE A ET LAGNEAU G, open positions, location of DEGAVRE A ET LAGNEAU G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEGAVRE A ET LAGNEAU G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEGAVRE A ET LAGNEAU G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEGAVRE A ET LAGNEAU G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEGAVRE A ET LAGNEAU G, employees, financial statistics.