ARCOTEC B.W. VZW

Contactgegevens ARCOTEC B.W. VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARCOTEC B.W. VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARCOTEC B.W. VZW

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Dreef Ter Panne 14 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-34-33-99 32-50-34-33-99

Fax (fax): 32-50-34-02-31 32-50-34-02-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARCOTEC B.W. VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARCOTEC B.W. VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARCOTEC B.W. VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARCOTEC B.W. VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARCOTEC B.W. VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARCOTEC B.W. VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARCOTEC B.W. VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARCOTEC B.W. VZW
Products information ARCOTEC B.W. VZW

BTW identificatienummer (tax): BE06497558593
Ondernemingsnummer: 2086273193
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ARCOTEC B.W. VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Floors, industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARCOTEC B.W. VZW
(Get full report from official database of BE for ARCOTEC B.W. VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARCOTEC B.W. VZW
Addition kinds of activities for ARCOTEC B.W. VZW

9311. Financiën, belastingen en monetair beleid | Finance, taxation, and monetary policy
482200. Telegraaf en andere communicaties | Telegraph and other communications
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
33150205. Nietjes, staal: draad of knippen | Staples, steel: wire or cut
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services
92290103. Openbare Veiligheidsstatistiekencentrum, Overheid | Public safety statistics center, government
95310000. Behuisingsprogramma's | Housing programs

Werken bij ARCOTEC B.W. VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARCOTEC B.W. VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARCOTEC B.W. VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARCOTEC B.W. VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • DRINGEND productiemedewerkers gezocht voor Dacor in Zwijnaarde! (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DACOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze vestiging in Zwijnaarde zijn we op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Vanaf half september/begin oktober verwachten we hier een drukke periode naar aanloop van de eindejaarsfeesten. De productie in Dacor is onderverdeeld in 2 productieprocessen: ham en paté. Je komt nooit rechtstreeks in contact met het vlees aangezien je steeds handschoenen, een mondmasker, laarzen en een vest draagt. De werkomstandigheden voldoen aan strenge hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. Je zal ingezet worden op verschillende posten: Kokerij

  • Ervaren meubelmaker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jij bent de Geppetto van het bedrijf! Dankzij jou worden er creaties vervaardigd om U tegen te zeggen voor badkamers, livings, slaapkamers, keukens, … Wat de klant ook maar wilt. Je verwerkt dus een ruim gamma aan materialen, voornamelijk in massief hout en werkt dagelijks mee aan de realisatie van totaal interieurs. Jouw takenpakket: - Machinaal hout bewerken - Machinale werkzaamheden voorbereiden - Hout en plaatmateriaal selecteren, controleren en transporteren - Snijgereedschappen aanbrengen en instellen - Houtbewerkingsmachines instellen - Proefbewerking uitvoeren - Bewerkingen uitvoeren met houtbewerkingsmachines - Meubels en interieurbouwproducten monteren, afmonteren, samenstellen en afwerken Maar je staat er niet alleen voor! Als team knallen jullie samen!

  • LABORANT VERPAKKING - 2 PLOEGEN - TIJDELIJK (M/V) (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van testen volgens de voorgeschreven instructies. Je controleert zowel het uiterlijk van de verpakking (seal/code/…) als de kwaliteit van de groenten zelf bij de opstart van een verpakkingsrun. Je voert kwaliteits- en andere controles (temperatuur, smaak, …) uit. Je neemt stalen voor staalotheek, houdbaarheidstesten, microbiologie, allergenen etc.

  • Opvoeder (therapeutisch assistent) in de psychiatrie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kerntaak in deze job is de behandeling en opvolging van de bewoners tijdens het dagdagelijks functioneren. Je bouwt met hen een professionele relatie uit zodat je hen kan motiveren en stimuleren tot deelname aan het dagprogramma. Belangrijk is dat je hierin steeds blijft samenwerken en overleggen met je collega's om het groepsklimaat en de relationele veiligheid te behouden. Je kan ook kiezen voor een functie in het mobiele team. Dit zal bestaan uit een aantal medewerkers die volgens een vast uurrooster werken en acute noden op de verschillende afdelingen opvangen.

  • ASSISTANT SHOPMANAGER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als rechterhand van de shopmanager: coach je je team dagelijks op de vloer help je bij het aanwerven van nieuwe medewerkers zorg je voor begeleiding en evaluaties van je medewerkers en studenten hou je ook focus op het behalen van targets en vertaalt deze in concrete uitdagingen voor het team (omzet conversie gemiddelde aantal stuks klantengegevens nps enz?) maak je ook positieplanningen en uurroosters op .....

  • Vrachtwagenchauffeur (attest CE) (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is een logistiek bedrijf dat zich specialiseert in het transport en de opslag van goederen onder geleide temperatuur. Met behulp van ons uitgebreid wagenpark, verzorgt onze klant dagelijks de distributie voor klanten die gevestigd zijn in de Benelux, Frankrijk, Groot-Brittannië & Duitsland.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mortsel-Edegem-Kontich (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent zomer GOM (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Studentenjob

    Welkom bij Synergie! Deze zomer start jij als student bij GOM, hiervoor sta je onder contract bij Synergie. Om de samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen, zijn er een aantal administratieve documenten die zo snel mogelijk in orde gebracht moeten worden.

  • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

    Type: Vaste Job

    Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

  • Business Intelligence / SQL Specialist (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: ALSIC

    Type: Vaste Job

    ALSIC is op zoek naar een Business Intelligence / SQL specialist, voor nieuwe en reeds bestaande (uit te breiden) projecten. Wegens de projectmatige aanpak van ALSIC zijn wij op zoek naar mensen die conceptueel kunnen denken, een oplossing kunnen definiëren en mee kunnen helpen realiseren, in en samen met een team. U heeft ervaring met het ontwikkelen van ETL processen voor het extraheren van informatie uit verschillende type databronnen en bent in staat om conceptueel na te denken en het uitwerken van het datawarehouse (DWH) met eventueel bijhorende cubes. Termen zoals feitentabellen, cubes, OLAP, OLTP zijn je niet vreemd en behoren tot je basiskennis en worden dagdagelijks of frequent door je toegepast. ALSIC biedt de mogelijkheid om in te staan voor de ontwikkeling van het ganse traject van een project. Opstellen analyse (staging area, feitentabellen, cubes, e.d.), ETL processen ontwikkelen, cubes ontwikkelen, opstellen en uitwerken rapportering, enz. Het werken in een team spreekt jou aan, maar je kan tevens autonoom werken, in deze technisch gevarieerde en uitdagende omgeving.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van ARCOTEC B.W. VZW in sociale netwerken
Look for responds of ARCOTEC B.W. VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARCOTEC B.W. VZW. Laat een reactie achter voor ARCOTEC B.W. VZW. ARCOTEC B.W. VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARCOTEC B.W. VZW. Leave a respond for ARCOTEC B.W. VZW. ARCOTEC B.W. VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARCOTEC B.W. VZW op de google maps. Adres en contacten ARCOTEC B.W. VZW
Location of ARCOTEC B.W. VZW on the google maps. Address and contacts of ARCOTEC B.W. VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come ARCOTEC B.W. VZW ARCOTEC B.W. VZW: FLROYAL WARWICK SA | BOBOLI | CITIBANK | RESTHOME | Vanhorenbeke M

Other related companies as ARCOTEC B.W. VZW: FLROYAL WARWICK SA | BOBOLI | CITIBANK | RESTHOME | Vanhorenbeke M

ARCOTEC B.W. VZW is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is ARCOTEC B.W. VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06497558593. Het bedrijf ARCOTEC B.W. VZW bevindt zich op het adres: Dreef Ter Panne 14 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Floors, industrial. Producten gemaakt in ARCOTEC B.W. VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ARCOTEC B.W. VZW is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARCOTEC B.W. VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARCOTEC B.W. VZW, openstaande posities, locatie van ARCOTEC B.W. VZW op de kaart.

ARCOTEC B.W. VZW is a company, that was registered 2004 in Brugge region, Belgium. Full name of company is ARCOTEC B.W. VZW, company assigned to the tax number BE06497558593. The company ARCOTEC B.W. VZW is located at the address: Dreef Ter Panne 14 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 283,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Floors, industrial. Products created in ARCOTEC B.W. VZW were not found.
The main activity of ARCOTEC B.W. VZW is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ARCOTEC B.W. VZW is not available. You also can look at reviews of ARCOTEC B.W. VZW, open positions, location of ARCOTEC B.W. VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARCOTEC B.W. VZW, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARCOTEC B.W. VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARCOTEC B.W. VZW, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARCOTEC B.W. VZW, employees, financial statistics.