CHARLES HENRY

Contactgegevens CHARLES HENRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES HENRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES HENRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ARDENELLE 71; 5032; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 71889109 (+32-71889109) 71889109 (+32-71889109)

Fax (fax): +32 (53) 120-39-13 +32 (53) 120-39-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES HENRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES HENRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES HENRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES HENRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES HENRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES HENRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES HENRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES HENRY
Products information CHARLES HENRY

BTW identificatienummer (tax): BE04266784667
Ondernemingsnummer: 6418731689
Hoofdstad (capital): 726,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 475,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Type d'Elevage: Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES HENRY
(Get full report from official database of BE for CHARLES HENRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES HENRY
Addition kinds of activities for CHARLES HENRY

27590400. Publicatiedruk | Publication printing
32720302. Begraafplaatsen, beton of prefab terrazzo | Burial vaults, concrete or precast terrazzo
39490301. Dumbbells en andere gewichtheffen apparatuur | Dumbbells and other weightlifting equipment
50851000. Pakken en afdichtingen | Gaskets and seals
50939901. Automotive wrecking voor schroot | Automotive wrecking for scrap
50990302. Lifesaving en survival apparatuur (niet-medisch) | Lifesaving and survival equipment (non-medical)

Werken bij CHARLES HENRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES HENRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES HENRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES HENRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker data/glasvezelbekabeling met ervaring - regio Kempen - optie vast (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een ervaren elektricien met kennis van databekabeling en glasvezel om zo snel mogelijk op te starten bij het bedrijf in de regio Kempen.

  • Hulpmonteur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbewerkingsbedrijf zijn wij opzoek naar een hulmonteur om in het atelier te werken. Dit om te schijven, ponsen, gaatjes af te tekenen, enz.

  • HR Officer / Business Support medewerker (contract van 1 jaar) m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als HR Officer/ medewerker Business Support lever je op administratief en logistiek vlak support aan het bedrijf om klanten- en medewerkers- tevredenheid te vergroten. Je zet jouw administratieve en cijfermatige skills in om een professionele dienstverlening te garanderen en bent verantwoordelijk voor: Contractadministratie: Je doet al het nodige om de administratie van de contracten van klanten, medewerkers en leveranciers (freelancers) correct en tijdig te laten verlopen. Verlenen van algemene support aan contractors, klanten, collega's en leveranciers: Als vaste contactpersoon zal je algemene vragen van klanten, interne stafmedewerkers en contractors beantwoorden en/of doorverwijzen naar het betreffende departement. Facturatie (aan- en verkoopfacturen) Rapporteringen: opmaken basisrapporteringen, support bij financiële analyses, beheer provisies contractors HR support (incl. voorbereiden loons- & personeelsadministratie) waaronder opvolgen arbeidsongevallen, opvragen en nakijken timesheets, sociale documenten en vakantieattesten, verblijfs- en werkvergunningen beheren, administratieve ondersteuning opleidingen. Je werkt hiervoor nauw samen met de collega's binnen de betreffende Business Units van Professional Staffing.

  • Elektromechanieker in regio Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Elektromechanieker (m/v) in de regio van Asse bestaat je takenpakket voornamelijk uit: Assembleren & stralen van metalen machine-onderdelen. Bevestigen van elektrische kabels aan de machine-onderdelen op de machineparken

  • Junior automechanieker (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant te Lokeren ben is Itzu jobs op zoek naar een junior automechanieker. Snelle opstart verzekerd

  • Keukenplaatser M/V (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij onze klant zal je aan de slag gaan als keukenplaatser. In deze job zal je deze taken uitvoeren: Plaatsen van keukenmeubilair zoals keukenkastjes en keukeneilanden; Plaatsen van het keukentablet in verschillende materialen; Plaatsen van de toestellen zoals microgolfoven oven en afwasmachine; Afwerken van de keuken door bijvoorbeeld stopcontacten te plaatsen; Na afloop van alle werkzaamheden de keuken volledig operationeel en opgeruimd opleveren.

  • Werfleider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

  • Huishoudhulp/Poetshulp Minderhout (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Gistel - Oudenburg (GISTEL)

    Regio: GISTEL

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Kinderverzorg(st)er kinderdagverblijf te Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: INFANO

    Type: Vaste Job

    Infano VZW is een sociaal ondernemer die kinderopvang organiseert in al zijn geledingen. Meer dan 500 medewerkers zetten zich elke dag in om de kinderen de beste zorgen te geven in kinderdagverblijven, binnen- en buitenschoolse opvang, dienst voor onthaalgezinnen en bedrijfsopvang. Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse kinderverzorg(st)er voor ons kinderdagverblijf gelegen te Overijse. Als kinderverzorg(st)er van het kinderdagverblijf sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Je bent vlot in het omgaan met kinderen en ouders. Je werkt onder leiding van de teamverantwoordelijke en kan goed in team werken. Je kunt flexibel worden ingeschakeld. www.infano.be

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van CHARLES HENRY in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES HENRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES HENRY. Laat een reactie achter voor CHARLES HENRY. CHARLES HENRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES HENRY. Leave a respond for CHARLES HENRY. CHARLES HENRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES HENRY op de google maps. Adres en contacten CHARLES HENRY
Location of CHARLES HENRY on the google maps. Address and contacts of CHARLES HENRY

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES HENRY CHARLES HENRY: C.C. LES GAIS LURONS | VCLB-CENTRUM | Peacock Visual Communication | Buysschaert R | PATRICK VAN LIMBERGEN

Other related companies as CHARLES HENRY: C.C. LES GAIS LURONS | VCLB-CENTRUM | Peacock Visual Communication | Buysschaert R | PATRICK VAN LIMBERGEN

CHARLES HENRY is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES HENRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04266784667. Het bedrijf CHARLES HENRY bevindt zich op het adres: RUE ARDENELLE 71; 5032; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 726,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 475,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van CHARLES HENRY is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES HENRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES HENRY, openstaande posities, locatie van CHARLES HENRY op de kaart.

CHARLES HENRY is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES HENRY, company assigned to the tax number BE04266784667. The company CHARLES HENRY is located at the address: RUE ARDENELLE 71; 5032; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 726,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 475,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de B?ufs..
The main activity of CHARLES HENRY is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES HENRY is not available. You also can look at reviews of CHARLES HENRY, open positions, location of CHARLES HENRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES HENRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES HENRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES HENRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES HENRY, employees, financial statistics.