ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV

Contactgegevens ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Taunusweg 49 3740 Bilzen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-51-09-00 32-89-51-09-00

Fax (fax): +32 (86) 803-45-58 +32 (86) 803-45-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV
Products information ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV

BTW identificatienummer (tax): BE01339202880
Ondernemingsnummer: 5412658691
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Civil engineering - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV

3648. Verlichtingsapparatuur, n.v. | Lighting equipment, nec
251401. Metalen slaapkamer meubels | Metal bedroom furniture
971199. Nationale veiligheid, nec | National security, nec
14790103. Umber mijnbouw | Umber mining
28699921. Glycolethers | Glycol ethers
33120702. Plaat, staal | Plate, steel
35799907. Potlood slijpers | Pencil sharpeners
37140305. Stuurinrichting, motorvoertuig | Steering mechanisms, motor vehicle
39149902. Bestek, NSK | Cutlery, nsk
87439900. Public relations diensten, nec | Public relations services, nec

Werken bij ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - VOLTIJDS (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • STUDENT schooljaar (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf in Nazereth zijn wij opzoek naar een student die kan werken tijdens de week. Jouw takenpakket bestaat uit het inscannen van etiketten. Je werkt minstens 3u per dag. Welke dagen je kan en welk tijdstip je kan starten is vrij in te vullen.

  • TECHNIEKER - 2 PLOEGEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Let's Work Roeselare Industry

    Type: Studentenjob

    Let\\\'s Work is op zoek naar een gemotiveerde technieker voor een bedrijf in regio Roeselare. Je taken zijn: - Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark - Je spoort fouten, storingen en defecten op, en lost technische kwaliteits- en productieproblemen op. - Daarnaast sta je in voor de installatie van nieuwe machines, en de uitvoering van verbeteringen aan bestaande machines en installaties - Je denkt en werkt actief mee aan de optimalisatie van het productieproces. - Je werkt afwisselend in een vroege (5u - 13u10) en late (13u - 21u10) ploeg. - Schoolverlaters komen ook in aanmerking hiervoor.

  • CNC draaier (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: METAALCONSTRUCTIE VANRO

    Type: Vaste Job

    Bedienen en instellen cnc draai machine. Zelfstandig kunnen werken. Opmeten van stukken. Produceren van stukwerk en seriewerk (afwisselend).

  • Network Infrastructure Engineer (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SOCIALISTISCHE MUTUALITEIT BRABANT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van het team dat instaat voor de implementatie, het onderhoud, de ondersteuning en het beheer van de netwerkinfrastructuur, inclusief de netwerkapparatuur, het telefoonsysteem, computers en servers, printers, en andere randapparatuur, alsook de daarop geïnstalleerde basissoftware, zowel op het hoofdkantoor als op honderden afgelegen locaties (kantoren, agentschappen, poliklinieken), van de mutualiteit en geassocieerde non-profitorganisaties. Je ontwikkelt ook applicaties gericht op de automatisering van de IT-infrastructuur. U bent een teamplayer maar bent in staat om autonoom te werken. Vanuit uw kennis en ervaring bent u in staat technische oplossingen uit te werken, voor te stellen, en te documenteren.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) TURNHOUT (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. Leave a respond for ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV. ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV
Location of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: ZEPPELIN BELGIUM NV | HIPPISCH CEN. DE HOEFSLAG | O. DOUXCHAMPS | Flanders Language Valley | ExpertEyes N.V.

Other related companies as ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV: ZEPPELIN BELGIUM NV | HIPPISCH CEN. DE HOEFSLAG | O. DOUXCHAMPS | Flanders Language Valley | ExpertEyes N.V.

ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01339202880. Het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV bevindt zich op het adres: Taunusweg 49 3740 Bilzen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Civil engineering - contractors. Producten gemaakt in ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV op de kaart.

ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, company assigned to the tax number BE01339202880. The company ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is located at the address: Taunusweg 49 3740 Bilzen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Civil engineering - contractors. Products created in ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV were not found.
The main activity of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, open positions, location of ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ONDERNEMINGEN VAG NV, employees, financial statistics.