ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV
Private companiesFurniture and Fixtures • ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

Contactgegevens ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Troonstr. 60 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-80-91-91 32-59-80-91-91

Fax (fax): 32-59-80-80-54 32-59-80-80-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV
Products information ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08087005615
Ondernemingsnummer: 5753234863
Hoofdstad (capital): 460,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 116,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV
(Get full report from official database of BE for ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV
Addition kinds of activities for ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

794804. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
34430403. Mixers, voor warm metaal | Mixers, for hot metal
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
38220206. Temperatuurcontroles, automatisch | Temperature controls, automatic
50120306. sneeuwscooters | Snowmobiles
51490603. Natuurlijk en biologisch voedsel | Natural and organic foods
52310101. Glas, lood of gekleurd | Glass, leaded or stained

Werken bij ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR KRAANWAGEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VANHEEDE ENVIRONMENT GROUP

    Type: Vervanging brugpensioen

    Word jij de nieuwe collega en ga je samen met onze 300 chauffeurs de baan op? Wil jij het nieuwe gezicht zijn om de firma te vertegenwoordigen bij onze klanten? Wij zoeken een chauffeur die kan starten vanuit Antwerpen. Hiervoor haal je het afval op met behulp van een kraanwagen in regio Antwerpen. Dit kan in combinatie met het ophalen van afzetcontainers met een haakwagen.

  • Voedingsoperator 2 ploegen - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor FrieslandCampina gelegen te Meldert (Lummen) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator die in 2 ploegen kan werken. Taken: - Het beheersen en optimaal bedienen van installaties en processen van de lijn, zodat de arbeidsveiligheid, milieuaspecten, voedselveiligheid en kwaliteit van het product gegarandeerd zijn - Blokkades oplossen - Signaleren van afwijkingen en hiervan melding maken - Zorgdragen en toezien op de correcte naleving van de veiligheids-, bedrijfs-, hygiëne- en milieuvoorschriften - Verrichten van de vastgestelde (kwaliteits) controles - Signaleren, corrigeren en rapporteren van afwijkingen - Verantwoordelijk voor schoonmaak, orde en netheid op de werkplek. Je respecteert de voorschriften met betrekking tot de HACCP-regels en veiligheidsregels Gerelateerde trefwoorden: productie, voeding, Lummen, Meldert, operator, machine, storingen, technisch, doorgroeien, ...

  • Service technieker (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Neerpelt, zijn wij op zoek naar een service technieker. Takenpakket: - Je volgt de planning van de interventies die werd opgemaakt door de binnendienst - Je werkt zelfstandig en volgens productiviteit, kwaliteit, deadlines, veiligheid, hygiëne, ... - Je zorgt voor een correcte documentatie van de verstreken werken per machine - Je zoekt per computer naar de benodigde onderdelen en zorgt dat de binnendienst deze tijdig kan bestellen - Je communiceert steeds met de klant over de werkzaamheden en geeft het correcte advies

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tildonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Student kinderopvang herfstvakantie (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Studentenjob

    Heb je ervaring in animatie van kinderen? Wil je graag regio Nieuwpoort werken? Ben je beschikbaar in de herstvakantie? Wij zoeken een student kinderopvang voor een vakantiecentrum in Nieuwpoort in de herfstvakantie. In de kinderopvang zorg je voor kindjes en doe je activiteiten met hen. Dit in samenwerking met een collega. Het betreft kinderen tussen 3 en 12 jaar.

  • Jobstudent weekends (NL/FR) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant van ons gevestigd regio Rekkem, gaan wij op zoek naar een JOBSTUDENT VERKOOP voor in de weekends. Dit gedurende het schooljaar.

  • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

    Type: Studentenjob

    "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Quality Support Officer Noord West-Vlaanderen m/v (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als Quality Support Manager ben je mee verantwoordelijk voor de optimalisering van de interne werking en het commerciële resultaat van de kantoren binnen jouw regio. Dit betekent oa concreet : Werken aan de verbetering van het commerciële proces, waarbij snelheid, efficiëntie, kwaliteit en opvolging van primordiaal belang zijn. Dit doe je door het geven van concrete tips, structuur, ondersteuning en bijsturing in de kantoren waar het nodig is Ook sta je in voor de begeleiding van de algemene veranderingsprocessen alsook de individuele begeleiding van (nieuwe) uitzendconsulenten Je neemt het voortouw in kantoren zonder office manager en je helpt bij de opstart van nieuwe projecten en je stimuleert de onderlinge samenwerking tussen kantoren en de opvolging van de National Accounts Je rapporteert rechtstreeks aan de district manager en werkt vanuit verschillende vestigingen binnen uw regio. Ook sta je in nauwe contact met verschillende afdelingen zoals rekrutering, opleiding,....

  • Junior programmeurs (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: SOFT NAERT

    Type: Vaste Job

    We zoeken een enthousiaste, gemotiveerde collega die de noden van onze verschillende klanten kan omzetten naar kant en klare oplossingen. Je werkt in teamverband, maar werkt dikwijls zelfstandig aan uitdagende projecten. Je haalt plezier uit het oplossen van problemen en hebt interesse in bedrijfsprocessen. Jouw persoonlijke inspanningen vertalen zich bij de klant als oplossingen die hen efficiënter en kostenbesparender laten werken.

  • Coach/Personal Trainer (Zelfstandig/in bijberoep) bewegingscentrum Villa Vita (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Villa Vita

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bewegingscentrum met fitness, welness, personal training, fysieke screenings, kinesitherapie, zwemlessen etc.., zijn we op zoek naar versterking, vanwege het groeiende ledenaantal, om in samenwerking het bedrijf verder te laten groeien. Je bent coach/personal trainer binnen een dynamisch team in een snelgroeiende onderneming! Vanwege de enorme uitdaging en verantwoordelijkheid die gevraagd is zijn we op zoek naar een allround profiel in de sportsector met kennis van lichamelijke beweging, sport en begeleiding alsook commerciele vaardigheden. Als zelfstandige (in bijberoep) coach zal je samenwerken in een complementair en multidisciplinair team van PT's, kinesist(en) en lifestyle consultants. Het is een jong bedrijf met grote groeimarge in een luxe accommocatie.

Zoek naar antwoorden van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV in sociale netwerken
Look for responds of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Laat een reactie achter voor ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. Leave a respond for ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV. ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV op de google maps. Adres en contacten ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV
Location of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV on the google maps. Address and contacts of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: LIBRO ITALIANO | COIFFURE ERIK | Colonval R. Ets | ABRAHAM BOGHOSSIAN | LA FRUITI?RE

Other related companies as ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV: LIBRO ITALIANO | COIFFURE ERIK | Colonval R. Ets | ABRAHAM BOGHOSSIAN | LA FRUITI?RE

ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08087005615. Het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV bevindt zich op het adres: Troonstr. 60 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 460,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 116,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, openstaande posities, locatie van ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV op de kaart.

ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, company assigned to the tax number BE08087005615. The company ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is located at the address: Troonstr. 60 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 460,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 116,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV were not found.
The main activity of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV is not available. You also can look at reviews of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, open positions, location of ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALGEMENE ONDERNEMINGEN DEGROOTE NV, employees, financial statistics.