BERNARD BRUNIN

Contactgegevens BERNARD BRUNIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNARD BRUNIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNARD BRUNIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PR?FEUILLET 32; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65653072 (+32-65653072) 65653072 (+32-65653072)

Fax (fax): +32 (19) 506-68-36 +32 (19) 506-68-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNARD BRUNIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNARD BRUNIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNARD BRUNIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNARD BRUNIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNARD BRUNIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNARD BRUNIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNARD BRUNIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNARD BRUNIN
Products information BERNARD BRUNIN

BTW identificatienummer (tax): BE01256256103
Ondernemingsnummer: 1956909179
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 432,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNARD BRUNIN
(Get full report from official database of BE for BERNARD BRUNIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNARD BRUNIN
Addition kinds of activities for BERNARD BRUNIN

357801. Boekhoudmachines en kassa's | Accounting machines and cash registers
38120121. Instrument landingssystemen (ils), in de lucht of in de grond | Instrument landing systems (ils), airborne or ground
39991001. Gokautomaten | Slot machines
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
50640102. Vaatwassers | Dishwashers
51490902. Thee | Tea
87330000. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations

Werken bij BERNARD BRUNIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNARD BRUNIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNARD BRUNIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNARD BRUNIN. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch coördinator (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad High Technics

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kunststofverwerkend bedrijf met een vestiging in Paal zijn we op zoek naar een technisch coördinator. Je staat in voor de technische coördinatie van de spuitgietafdeling Je geeft leiding aan een technisch team, verdeeld over 3 shiften (spuitgietspecialisten, matrijzenstellers en het technische team voor matrijzen- en machineonderhoud) Je werkt zelf mee en hebt een hands-on mentaliteit Je zorgt ervoor dat alles in goede banen verloopt in de afdeling en rapporteert of stuurt bij indien nodig Je past alle geldende processen en procedures correct toe en staat in voor verbetering van deze processen

  • Chauffeur CE - Westerlo/Grobbendonk/Antwerpen - voltijds (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Westerlo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE die instaat voor het vervoeren van containers naar Grobbendonk en af en toe naar Antwerpen. Uitzonderlijk kunnen er ook andere ritten bijkomen in België of Nederland.

  • LOGISTIEK BEDIENDE (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Response Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Schakel tussen klant, productie en transport * Tijdelijke opdracht tot zomer 2019 * Zeer aantrekkelijk verloningspakket Voor onze klant, een internationaal bedrijf in de metaalsector in de regio van Gent, is Hays Response dringend op zoek naar een logistiek bediende: Als logistiek bediende heb je een brugfunctie tussen de productieplanning en het orderbeheer. Je staat in voor de logistieke aansturing, communicatie en het verzenden van materiaal naar externe bewerkers , voornamelijk verfleveranciers. Hiervoor volg je nauwgezet de afspraken op ivm de productie, en sta je ook in voor de organisatie van de terugnames. Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging en het nakijken van bestellingen. Bovendien verzorg je ook het transport naar de eindklant

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • Tuinarbeiders / groenarbeiders Bilzen (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij tuinarbeiders mét ervaring. Je taken zijn het aanleg en het onderhoud van grote groenprojecten.

  • Allround System Engineer (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: Spot Group

    Type: Vaste Job

    Als Allround System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuren bij onze klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van systeembeheer, virtualisatie, AD, Applicaties, storage, Security en audio-visuele toepassingen. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Microsoft, VMware, Citrix, ... Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen in de optimalisatie in hun ICT park alsook de mogelijke evolutie naar cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties.

  • Ploegbaas (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Rikiesto & Partners

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever zijn wij dringend op zoek naar een ploegbaas. Je zal de volgende taken voor jouw rekening nemen: Je staat in voor het monteren en installeren van nieuwe of bestaande koeltechnische systemen zoals commerciële koeling, airconditioning, VRV’s, warmtepompen,… . Je verzorgt voornamelijk de koeltechnische installaties in bedrijven, hotels, winkelketens,… Ben je het aanspreekpunt voor de projectleider. Bij opstart van de werf vraag je de nodige info om samen de werf te organiseren en zorg je voor een debriefing. Interpreteer je de uitvoeringsplannen en schat je de technische haalbaarheid in van het plan. Neem je ook de elektrische werken voor je rekening gaande van kabels trekken tot het elektrisch aansluiten van de meubels. Sta je in voor de kwaliteit van de uitvoering en voer je de nodige quality checks uit zoals lekdichtheid, verlichting, ventilatoren, … Je werkt hoofdzakelijk samen in een team van 2 tot 3 personen en zorg jij voor de leiding en aansturing.

  • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

    Type: Vaste Job

    Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

  • Heftruckchauffeur als bijverdienste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: vind! Waregem

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een bijverdienste en in het bezit van een heftruckattest? Neem dan zeker even contact op! We zijn op zoek naar iemand die op korte termijn kan inspringen voor mensen die verlof nemen, ziek zijn, opleiding hebben enz..

  • Freelance projectverpleegkundige (W) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Mystery Shopper (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van BERNARD BRUNIN in sociale netwerken
Look for responds of BERNARD BRUNIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNARD BRUNIN. Laat een reactie achter voor BERNARD BRUNIN. BERNARD BRUNIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNARD BRUNIN. Leave a respond for BERNARD BRUNIN. BERNARD BRUNIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNARD BRUNIN op de google maps. Adres en contacten BERNARD BRUNIN
Location of BERNARD BRUNIN on the google maps. Address and contacts of BERNARD BRUNIN

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNARD BRUNIN BERNARD BRUNIN: BRACKX G/NISSAN | BLOKKESBERG | M.V.S. INFORMATIQUE | MINI VINKT | DIGIPLUS

Other related companies as BERNARD BRUNIN: BRACKX G/NISSAN | BLOKKESBERG | M.V.S. INFORMATIQUE | MINI VINKT | DIGIPLUS

BERNARD BRUNIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNARD BRUNIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01256256103. Het bedrijf BERNARD BRUNIN bevindt zich op het adres: RUE DU PR?FEUILLET 32; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 432,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van BERNARD BRUNIN is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNARD BRUNIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNARD BRUNIN, openstaande posities, locatie van BERNARD BRUNIN op de kaart.

BERNARD BRUNIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNARD BRUNIN, company assigned to the tax number BE01256256103. The company BERNARD BRUNIN is located at the address: RUE DU PR?FEUILLET 32; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 432,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of BERNARD BRUNIN is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNARD BRUNIN is not available. You also can look at reviews of BERNARD BRUNIN, open positions, location of BERNARD BRUNIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNARD BRUNIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNARD BRUNIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNARD BRUNIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNARD BRUNIN, employees, financial statistics.