A.S.K.ROMEIN HOLDING NV

Contactgegevens A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.S.K.ROMEIN HOLDING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ambachtsstraat 33 2390 Malle - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-20-24-99 32-33-20-24-99

Fax (fax): 32-33-20-24-99 32-33-20-24-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.S.K.ROMEIN HOLDING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.S.K.ROMEIN HOLDING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.S.K.ROMEIN HOLDING NV
Products information A.S.K.ROMEIN HOLDING NV

BTW identificatienummer (tax): BE02005249023
Ondernemingsnummer: 2019256591
Hoofdstad (capital): 768,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 520,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in A.S.K.ROMEIN HOLDING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Garages, prefabricated

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.S.K.ROMEIN HOLDING NV
(Get full report from official database of BE for A.S.K.ROMEIN HOLDING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.S.K.ROMEIN HOLDING NV
Addition kinds of activities for A.S.K.ROMEIN HOLDING NV

369500. Magnetische en optische opname media | Magnetic and optical recording media
763102. Sieraden reparatie diensten | Jewelry repair services
769925. Diverse reparatie van gebouwartikelen | Miscellaneous building item repair services
22610202. Het verven van katoenen breedgeweven stoffen | Dyeing cotton broadwoven fabrics
24490202. Vaten, hout: gecoördineerd | Casks, wood: coopered
32720200. Vaste bevattende eenheden, beton | Solid containing units, concrete
36340313. Sauna verwarmers, elektrisch | Sauna heaters, electric
38220300. Thermostaten en andere milieu-sensoren | Thermostats and other environmental sensors
82499904. Correspondentie school | Correspondence school
86990201. Christelijke wetenschappelijke leeszaal | Christian science reading room

Werken bij A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator - 2 ploegen - Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hout verwerkend bedrijf regio Menen zijn we op zoek naar operatoren.

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • Monteur bordenbouw (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beveren zijn we op zoek naar een monteur bordenbouw. Je staat in voor: Het monteren en bedraden van stuurkasten voor automatisatieprojecten (geen vermogenborden) in samenwerking met een team van 13 collega’s. Deze borden worden zowel gerealiseerd voor intern gebruik als voor externe klanten. Het monteren en bedraden van hoogtechnologische apparatuur. Je hebt oog voor de kwaliteit van de door jou uitgevoerde projecten. Je staat in nauw contact met jouw vakleider.

  • Front desk medewerker vastgoedsector m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een vastgoed Groep te Oostende zoeken wij een klantvriendelijke, dynamische frontdesk medewerker. Je bent verantwoordelijk voor de receptie en het persoonlijk onthaal van onze klanten en leveranciers. U verzorgt op een uiterst professionele manier het eerste contact met klanten. Het beantwoorden van het telefoonverkeer, het beheren van alle agenda's vallen eveneens binnen uw takenpakket. Alsook bent u verantwoordelijk voor de actieve opvolging van de verhuurportefeuille. U bent een vriendelijk persoon, voornaam én zeer klantgericht Affiniteit met de vastgoedsector is een troef. Het courante Office pakket kent voor u geen geheimen! U houdt van punctueel werk en weet ook de vooropgestelde deadlines te respecteren U beschikt over goede organisatorische eigenschappen, werkt gestructureerd en bent een geboren teamplayer

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KESSEL-LO (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Kessel-Lo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Kessel-Lo.

  • Jobstudenten - Process Operatoren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: DRIX

    Type: Studentenjob

    Je neemt mee taken op binnen het productieproces van Drix. Drix is marktleider voor hat aanleveren van halffabrikaten voor gobo's. De productie ervan is secuur werk. Er zijn tal van taken die dienen worden opgenomen door proces operatoren. Een deel van het productieproces gebeurt in cleanrooms. Ons productieproces is uniek en productie gebeurt met machines die we zelf hebben ontworpen. We voorzien dan ook zelf opleiding. Volg je een technische richting of heb je een sterke interesse in techniek, dan bieden wij een interessante job die te combineren is met je studies en waar je veel van bijleert. Taken: Aanbrengen van coatings op glas Bediening van machines (alles wordt ter p laatse aangeleerd) Reinigen van kleine glazen onderdelen in baden Laden en lossen van machines Actief deelnemen aan teamvergaderingen Samenwerken met collega's volgens de deadlines die moeten gehaald worden

  • Steller-operator m/v (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: PUNCH METALS

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een steller-operator in 2-ploegen. Je staat in voor de instellingen van diverse plaatbewerkingsmachines. 1000 ton, 500 ton, transfer persen. Je draagt zorg voor het afleveren van een kwalitatief product dat aan alle eisen moet voldoen. Instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines (persen). Houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. De steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van zijn taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). Is de eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorgen voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maken van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorgen voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeren van de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Meewerken aan de optimalisatie van o.a.diverse gereedschappen, machines en werkmethodes.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • FLEXIJOB ONDERHOUDSMEDEWERKER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Bakkerij Stefaan

    Type: Flexijob

    Voor onze bakkerij zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor onder andere volgende taken: het afwassen en poetsen en het onderhouden van de atelier en de winkel.

Zoek naar antwoorden van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV in sociale netwerken
Look for responds of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Laat een reactie achter voor A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. A.S.K.ROMEIN HOLDING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. Leave a respond for A.S.K.ROMEIN HOLDING NV. A.S.K.ROMEIN HOLDING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.S.K.ROMEIN HOLDING NV op de google maps. Adres en contacten A.S.K.ROMEIN HOLDING NV
Location of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV on the google maps. Address and contacts of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come A.S.K.ROMEIN HOLDING NV A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: FRANK LUYCKX | Invest 2000 N | Rietjens Ch | KREDIETMAKELAAR LEAERTS | 't Kroegje

Other related companies as A.S.K.ROMEIN HOLDING NV: FRANK LUYCKX | Invest 2000 N | Rietjens Ch | KREDIETMAKELAAR LEAERTS | 't Kroegje

A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02005249023. Het bedrijf A.S.K.ROMEIN HOLDING NV bevindt zich op het adres: Ambachtsstraat 33 2390 Malle - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 768,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 520,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Garages, prefabricated. Producten gemaakt in A.S.K.ROMEIN HOLDING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, openstaande posities, locatie van A.S.K.ROMEIN HOLDING NV op de kaart.

A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, company assigned to the tax number BE02005249023. The company A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is located at the address: Ambachtsstraat 33 2390 Malle - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 768,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 520,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Garages, prefabricated. Products created in A.S.K.ROMEIN HOLDING NV were not found.
The main activity of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV is not available. You also can look at reviews of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, open positions, location of A.S.K.ROMEIN HOLDING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.S.K.ROMEIN HOLDING NV, employees, financial statistics.