ALPHONSE XHONNEUX -JONAS

Contactgegevens ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALPHONSE XHONNEUX -JONAS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SURFOSS? 60; 4621; FLERON, België

Telefoon (phone): 43589164 (+32-43589164) 43589164 (+32-43589164)

Fax (fax): +32 (87) 751-13-19 +32 (87) 751-13-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALPHONSE XHONNEUX -JONAS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALPHONSE XHONNEUX -JONAS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALPHONSE XHONNEUX -JONAS
Products information ALPHONSE XHONNEUX -JONAS

BTW identificatienummer (tax): BE04723541259
Ondernemingsnummer: 9027709960
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 371,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALPHONSE XHONNEUX -JONAS
(Get full report from official database of BE for ALPHONSE XHONNEUX -JONAS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALPHONSE XHONNEUX -JONAS
Addition kinds of activities for ALPHONSE XHONNEUX -JONAS

207701. Dierlijke vetten, oliën en maaltijden | Animal fats, oils, and meals
27599905. Embossing op papier | Embossing on paper
36990000. Elektrische apparatuur en benodigdheden, niet inbegrepen | Electrical equipment and supplies, nec
50780302. Inrichtingen, gekoeld | Fixtures, refrigerated
51491001. Honing | Honey
59630300. Encyclopedieën en publicaties, directe verkoop | Encyclopedias and publications, direct sales

Werken bij ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Looking for open vacancies in other companies

  • Meewerkende projectleider/ werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is dringend op zoek naar een meewerkende projectleider/  werkvoorbereider Je wordt de rechterhand van de operationele manager. Een team van +/- 30 personen aansturen. Uitschrijven van werkorders Techniekers opvolgen Administratief sterk zijn Werk verdelen onder de beschikbare techniekers Opvolgen van de planning LMRA Werken in DAGDIENST

  • Service koeltechnieker (M/V) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als service technieker ben je het uithangbord van onze firma Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief onderhoud, depannages en herstellingen aan koelinstallaties Je stelt van elke job een servicerapporten op ter ondertekening van de klant Verder ben je verantwoordelijk voor het updaten van logboeken en technische plannen Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie

  • Teammember Okay compact Grootserment (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Elektricien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Hasselt zoekt Trixxo een gemotiveerde elektricien. Het gaat om een tijdelijke opdracht van 2 maanden. Je hebt een opleiding elektriciteit succesvol afgerond en bent in het bezit van een VCA-attest. Je zal instaan voor het trekken van kabels, het plaatsen van elektriciteitskasten, verlichting plaatsen en dergelijke meer. Herken jij jezelf in dit profiel? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Winkelmedewerker (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een voltijdse functie als winkelbediende (m/v) in de regio van Gavere? Wil je graag in een supermarkt aan de slag? Voor een supermarkt te Gavere zoeken we een winkelbediende (m/v) om op de beenhouwerij-afdeling aan de slag te gaan. Je zorgt voor een vlotte bediening van de klanten aan de verstoog. Je snijdt de gevraagde charcuterie en zorgt voor een mooie presentatie van alle vleeswaren. Indien nodig spring je ook in aan de kassa.

  • Ervaren chapper (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren chapper in de regio Rijkevorsel! Je vertrekt elke ochtend tussen 5u30 en 6u00 naar de werven (woningen, appartementen, scholen,...) samen met een team van ongeveer 4 personen.

  • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

    Type: Dienstenchequebaan

    - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

  • Student verkoper ONLY Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    ONLY LIER IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Bijlesgever wiskunde (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

Zoek naar antwoorden van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS in sociale netwerken
Look for responds of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Laat een reactie achter voor ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. ALPHONSE XHONNEUX -JONAS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. Leave a respond for ALPHONSE XHONNEUX -JONAS. ALPHONSE XHONNEUX -JONAS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALPHONSE XHONNEUX -JONAS op de google maps. Adres en contacten ALPHONSE XHONNEUX -JONAS
Location of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS on the google maps. Address and contacts of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS

Andere gerelateerde bedrijven als come ALPHONSE XHONNEUX -JONAS ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: MENUISERIE MARTIN MICHEL | TROIS PONTS | Lutgarde | FEDERALE POLITIE | INST. PROV.ENSEIGN.TECHN.

Other related companies as ALPHONSE XHONNEUX -JONAS: MENUISERIE MARTIN MICHEL | TROIS PONTS | Lutgarde | FEDERALE POLITIE | INST. PROV.ENSEIGN.TECHN.

ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04723541259. Het bedrijf ALPHONSE XHONNEUX -JONAS bevindt zich op het adres: RUE SURFOSS? 60; 4621; FLERON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 371,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, openstaande posities, locatie van ALPHONSE XHONNEUX -JONAS op de kaart.

ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, company assigned to the tax number BE04723541259. The company ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is located at the address: RUE SURFOSS? 60; 4621; FLERON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 371,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS is not available. You also can look at reviews of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, open positions, location of ALPHONSE XHONNEUX -JONAS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALPHONSE XHONNEUX -JONAS, employees, financial statistics.