AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

Particuliere bedrijvenVerenigde Staten Postal Service • AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV
Private companiesUnited States Postal Service • AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

Contactgegevens AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Laageind 128 2940 Stabroek - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-35-61-09-50 32-35-61-09-50

Fax (fax): 32-35-61-09-59 32-35-61-09-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV
Products information AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE09139770507
Ondernemingsnummer: 5418426513
Hoofdstad (capital): 639,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 151,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Demolition contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV
(Get full report from official database of BE for AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV
Addition kinds of activities for AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

027903. Amfibische dieren boerderijen | Amphibious animal farms
173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
344302. Warmtewisselaars, condensatoren en componenten | Heat exchangers, condensers, and components
27320101. Boek muziek: alleen afdrukken, niet ter plaatse gepubliceerd | Book music: printing only, not published on site
31519900. Leren handschoenen en mittens, nec | Leather gloves and mittens, nec
36690100. Noodalarms | Emergency alarms
56999909. Paraplu's | Umbrellas
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Dreamland Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heb je verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast.

  • Chauffeur C te Brugge - afwisselend takenpakket (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een afvalverwerkend bedrijf regio Brugge is op zoek naar een extra chauffeur C. Je rijdt steeds met vaste vrachtwagen en krijgt verschillende ophaalrondes. Daarnaast ben je ook een vaste 'vlinder' om op andere diensten in te springen (glasbollen ophalen, huis aan huis, rolcontainers..) Deze job heeft dus een zeer variërend takenpakket! Dit is een voltijdse job in dagdienst. Je krijgt een vast contract aangeboden na positieve interim-periode.

  • Verpleegkundige projectstaffing nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden als mobiele equipe in een gerenommeerd ziekenhuis regio Roeselare voor een project van 6 maanden. Als nachtverpleegkundige mobiele equipe werk je van 21u tot 7u, en word je op verschillende afdelingen ingezet. Je belangrijkste taken in dit project zijn: - verschillende afdelingen professioneel ondersteunen waar nodig - diverse verpleegtechnische taken uitvoeren afhankelijk van de setting - een vlotte overdracht garanderen  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Strijker / strijkster / medewerker wassalon (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ADECCO AVELGEM is op zoek naar een medewerker m/v voor een wassalon / strijkster / strijker / wasserij medewerker in de regio. Taken: Je strijkt met een professioneel strijkijzer / strijkrol Je bent voornamelijk verantwoordelijk voor het wasgoed van horecazaken en ziekenhuizen

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Wetteren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Bewakingscoördinator depot Delhaize Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Securitas biedt veiligheidsoplossingen aan op het vlak van permanente bewaking, mobiele bewaking, luchthavenbewaking en alarmcentrales. Onze klanten zijn actief in de meest uiteenlopende domeinen en dankzij onze jarenlange ervaring behoren we tot de absolute top in onze sector. Elke dag maken onze mensen het verschil op het vlak van bewaking. Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Momenteel kijken wij uit naar een medewerker bewakingscoordinatie Depot Delhaize Zellik. Taken De behandeling en opvolging van de rapporten van de bewakingsploeg (35agenten) Mede toezicht op de correcte naleving van de procedures( steeds in overleg met de teamleader) Meedenken aan het verbeteren van deze procedures Delen van nieuwe instructies met het team Deelname aan wekelijkse meetings van de verschillende interne diensten Het accrediteren van personeel en chauffeurs Behandeling, opvolging en klassering van dossiers die verband houden met fysieke integriteit van het bedrijfspatrimonium U rapporteert aan de postoverste/adjunct postoverste en de Manager Delhaize Security

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

  • Kinderbegeleider Gezinsopvang Reddie Teddy Brakel (onthaalouder) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: REDDIE TEDDY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken enthousiaste onthaalouders voor de regio Brakel en deelgemeenten. Reddie Teddy is op zoek naar mensen die geboeid zijn door kinderen en bereid zijn op een professionele manier opvang te organiseren in hun eigen woning. Heb je een warm hart voor kinderen? Ondersteun en begeleid je graag kinderen in hun ontwikkeling? Dan is deze uitdaging misschien wel iets voor jou! Je kan kinderopvang bieden onder eigen dak tijdens uren die je zelf bepaalt.

Zoek naar antwoorden van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV in sociale netwerken
Look for responds of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Laat een reactie achter voor AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. Leave a respond for AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV. AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV op de google maps. Adres en contacten AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV
Location of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV on the google maps. Address and contacts of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: Gulisano BVBA | Van Rompaey L | Shirly Boetiek | FRANCOIS MOINET | Paulette

Other related companies as AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV: Gulisano BVBA | Van Rompaey L | Shirly Boetiek | FRANCOIS MOINET | Paulette

AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09139770507. Het bedrijf AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV bevindt zich op het adres: Laageind 128 2940 Stabroek - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 639,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 151,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Demolition contractors. Producten gemaakt in AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is Verenigde Staten Postal Service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, openstaande posities, locatie van AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV op de kaart.

AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, company assigned to the tax number BE09139770507. The company AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is located at the address: Laageind 128 2940 Stabroek - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 639,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 151,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Demolition contractors. Products created in AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV were not found.
The main activity of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is United States Postal Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV is not available. You also can look at reviews of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, open positions, location of AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN NV, employees, financial statistics.