BUTS GEBRS

Contactgegevens BUTS GEBRS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUTS GEBRS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUTS GEBRS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZELLE 4; 2270; HERENTHOUT, België

Telefoon (phone): 14511308 (+32-14511308) 14511308 (+32-14511308)

Fax (fax): +32 (64) 806-84-59 +32 (64) 806-84-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUTS GEBRS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUTS GEBRS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUTS GEBRS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUTS GEBRS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUTS GEBRS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUTS GEBRS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUTS GEBRS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUTS GEBRS
Products information BUTS GEBRS

BTW identificatienummer (tax): BE05903198242
Ondernemingsnummer: 5337127685
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 110,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Haras.. Types d'Installations: Centres Equestres.

Product categorie (product category): Eleveurs d'茅quid茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUTS GEBRS
(Get full report from official database of BE for BUTS GEBRS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUTS GEBRS
Addition kinds of activities for BUTS GEBRS

249301. Bouwbord en wandplank, behalve gips | Building board and wallboard, except gypsum
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
899909. Wetenschappelijk advies | Scientific consulting
22980303. Vislijnen, netten, seines: gemaakt in touw of touwmolen | Fishing lines, nets, seines: made in cordage or twine mills
39140306. Liefdevolle kopjes, tin | Loving cups, pewter
50230400. Vloerbedekkingen | Floor coverings

Werken bij BUTS GEBRS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUTS GEBRS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUTS GEBRS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUTS GEBRS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator voeding m/v (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Lier zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakoperatoren voeding m/v: - Je bent verantwoordelijk voor de instelling en bediening van de apparatuur - Je registreert alle referenties op een correcte wijze - Je zorgt voor een goede bevoorrading en afvoer van het verpakkingsmateriaal en de ingepakte producten - Je signaleert onveilige en onhygiënische situaties onmiddellijk aan de verantwoordelijke

  • Kraanmachinist (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Teamleader / Foreman (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een people-minded persoon met sterke kennis van warehouse processen?! Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! ull; Als teamleader stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je supervisor en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. ull; Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. ull; Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd en nageleefd wordt. ull; Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte tools. ull; Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit & personeelswijzigingen)

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste thuishulp/poetshulp (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Commercieel bediende (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: SEATS AND SOFAS

    Type: Vaste Job

    Aanmaken koopovereenkomsten voor klanten; Bestellen en opvolgen van aankopen van klanten; Klantenonthaal; Contacten met leveranciers en hoofdkantoor; Administratieve opvolging van dossiers.

  • Vrachtwagenchauffeur met kraan CE (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je een ervaren vrachtwagenchauffeur en heb je zin in een nieuwe ervaring? Voor onze klant, een professioneel maar gemoedelijk bedrijf in de buurt van Beringen, zoeken we een kraanchauffeur met rijbewijs CE. Je zult instaan voor het nationaal vervoer van hoofdzakelijk staal en bouwmaterialen met kraan achter de cabine (autolaadkraan) of op de trailer (rolkraan) voor het lossen bij klanten.

  • dakwerker hellende daken te Bilzen (HEES)

    Regio: HEES

    Bedrijf: MOORS

    Type: Vaste Job

    Je kan dakgoten, afvoerpijpen, dakbedekking, ... plaatsen. Je hebt een uitstekende kennis van schrijnwerk: Onderdak, pannelatten, ... Je hebt ervaring met het plaatsen en verwijderen van isolatie. je hebt ervaring in het plaatsen van gevelbekledingen. Je kan zowel in teamverband en zelfstandig werken. Je kan planlezen. schoolverlaters zijn ook welkom!

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Menen (Rijselstraat) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Menen (Rijselstraat)

  • Hulp voor broodjes- en saladebar (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: BITE AND RIDE

    Type: Flexijob

    Wij vernieuwden onze shop van ons TOTAL-benzinestation. We zijn gestart met een gezellige eethoek voor slaatjes en broodjes onder de naam Bite and Ride. We zoeken mensen die via een flexijob een paar uur in de week willen meehelpen in de broodjeszaak. Liefst op een maandag-, woensdag- of vrijdagvoormiddag telkens van 9:00 tot 14:00.

Zoek naar antwoorden van BUTS GEBRS in sociale netwerken
Look for responds of BUTS GEBRS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUTS GEBRS. Laat een reactie achter voor BUTS GEBRS. BUTS GEBRS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUTS GEBRS. Leave a respond for BUTS GEBRS. BUTS GEBRS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUTS GEBRS op de google maps. Adres en contacten BUTS GEBRS
Location of BUTS GEBRS on the google maps. Address and contacts of BUTS GEBRS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUTS GEBRS BUTS GEBRS: R.C.A. | AIRSTOP | RUDI SCHREINE | Shamrock | BAKKERIJ ERIC

Other related companies as BUTS GEBRS: R.C.A. | AIRSTOP | RUDI SCHREINE | Shamrock | BAKKERIJ ERIC

BUTS GEBRS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUTS GEBRS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05903198242. Het bedrijf BUTS GEBRS bevindt zich op het adres: ZELLE 4; 2270; HERENTHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 110,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs d'茅quid茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Haras.. Types d'Installations: Centres Equestres..
De hoofdactiviteit van BUTS GEBRS is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUTS GEBRS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUTS GEBRS, openstaande posities, locatie van BUTS GEBRS op de kaart.

BUTS GEBRS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUTS GEBRS, company assigned to the tax number BE05903198242. The company BUTS GEBRS is located at the address: ZELLE 4; 2270; HERENTHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 110,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs d'茅quid茅s. Installations and terrains de sport hors centres sportifs. List of products are Activit茅s: Haras.. Types d'Installations: Centres Equestres..
The main activity of BUTS GEBRS is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUTS GEBRS is not available. You also can look at reviews of BUTS GEBRS, open positions, location of BUTS GEBRS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUTS GEBRS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUTS GEBRS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUTS GEBRS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUTS GEBRS, employees, financial statistics.