VAN PAESSCHEN

Contactgegevens VAN PAESSCHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN PAESSCHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN PAESSCHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTANJELAAN 17; 1501; HALLE, België

Telefoon (phone): 23610880 (+32-23610880) 23610880 (+32-23610880)

Fax (fax): +32 (13) 271-87-17 +32 (13) 271-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN PAESSCHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN PAESSCHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN PAESSCHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN PAESSCHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN PAESSCHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN PAESSCHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN PAESSCHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN PAESSCHEN
Products information VAN PAESSCHEN

BTW identificatienummer (tax): BE01775634765
Ondernemingsnummer: 7234466552
Hoofdstad (capital): 942,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 598,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Activit茅s: Haras.

Product categorie (product category): Eleveurs d'茅quid茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN PAESSCHEN
(Get full report from official database of BE for VAN PAESSCHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN PAESSCHEN
Addition kinds of activities for VAN PAESSCHEN

34299902. Casket hardware | Casket hardware
35230409. Zuivelindustrie (boerderij), nec | Dairy equipment (farm), nec
38419904. Fysiotherapie apparatuur, elektrisch | Physiotherapy equipment, electrical
59991205. Zwembaden, boven de grond | Swimming pools, above ground
86110102. Fabrikantinstituut | Manufacturers' institute
96319902. Irrigatie district: overheid, niet-opererende | Irrigation district: government, nonoperating

Werken bij VAN PAESSCHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN PAESSCHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN PAESSCHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN PAESSCHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (m/v) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je graag werken voor een modern bouwbedrijf dat grote bouwprojecten uitvoert? Op termijn zijn er zeker doorgroeimogelijkheden mogelijk tot ploegbaas of meestergast. -vertrek en eindpunt is in Aalter

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Jobstudent Bon'Ap Herent (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Izegem M/V (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving. Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Klinisch Psycholoog - Gedragstherapeut (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

  • Zelfstandige Thuisverpleegkundige (Deeltijds) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Nieuwe enthousiaste collega verpleegkundige gezocht voor ronde in Alken - Wellen. Ongeveer 8 - 12 dagen per maand (meer of minder bespreekbaar) Op zelfstandige basis

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Flexijob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

Zoek naar antwoorden van VAN PAESSCHEN in sociale netwerken
Look for responds of VAN PAESSCHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN PAESSCHEN. Laat een reactie achter voor VAN PAESSCHEN. VAN PAESSCHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN PAESSCHEN. Leave a respond for VAN PAESSCHEN. VAN PAESSCHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN PAESSCHEN op de google maps. Adres en contacten VAN PAESSCHEN
Location of VAN PAESSCHEN on the google maps. Address and contacts of VAN PAESSCHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN PAESSCHEN VAN PAESSCHEN: FLORI COPPENS | KENIDIAM | POELAERT ET Fils | ANNE LEGROS | AIDE sa

Other related companies as VAN PAESSCHEN: FLORI COPPENS | KENIDIAM | POELAERT ET Fils | ANNE LEGROS | AIDE sa

VAN PAESSCHEN is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN PAESSCHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01775634765. Het bedrijf VAN PAESSCHEN bevindt zich op het adres: KASTANJELAAN 17; 1501; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 942,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 598,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs d'茅quid茅s. Lijst met producten zijn Activit茅s: Haras..
De hoofdactiviteit van VAN PAESSCHEN is Kleding en accessoires, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN PAESSCHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN PAESSCHEN, openstaande posities, locatie van VAN PAESSCHEN op de kaart.

VAN PAESSCHEN is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN PAESSCHEN, company assigned to the tax number BE01775634765. The company VAN PAESSCHEN is located at the address: KASTANJELAAN 17; 1501; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 942,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 598,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs d'茅quid茅s. List of products are Activit茅s: Haras..
The main activity of VAN PAESSCHEN is Apparel and Accessory Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN PAESSCHEN is not available. You also can look at reviews of VAN PAESSCHEN, open positions, location of VAN PAESSCHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN PAESSCHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN PAESSCHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN PAESSCHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN PAESSCHEN, employees, financial statistics.