VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

Contactgegevens VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Torhoutsesteenweg 607 8400 Oostende - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-59-70-10-34 32-59-70-10-34

Fax (fax): 32-59-80-82-59 32-59-80-82-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA
Products information VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08735748291
Ondernemingsnummer: 3635620117
Hoofdstad (capital): 480,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 735,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bearings - ball, needle and roller

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA
(Get full report from official database of BE for VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA
Addition kinds of activities for VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

701101. motels | Motels
07210104. Boomgaarden, teelt van | Tree orchards, cultivation of
20660102. Gebakken cacaobonen | Ground cacao beans
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
35599902. Anodiserende apparatuur | Anodizing equipment
36940102. Batterij opladen generatoren, auto en vliegtuigen | Battery charging generators, automobile and aircraft
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
50520201. Steenkool | Coal

Werken bij VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel bediende (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een bedrijf regio Ingelmunster zoeken wij EEN COMMERCIEEL BEDIENDE BOUW/INDUSTRIE/WERKPLAATSUITRUSTING (M/V)   Veelvuldig klantencontact per telefoon, e-mail en fax m.b.t.: Omzetting referenties (crossing) Beschikbaarheid en prijs van onderdelen Status lopende bestellingen Ingeven voorraad administratie (inkomende en uitgaande goederen) Communicatie met leveranciers over bestellingen, leveringstermijnen  e.d. Beheer documentatie en prijslijsten

  • VACATURE | Kalibratie en Maintenance Technieker | Brussel (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als C&M Technician ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van serviceactiviteiten op instrumenten bij onze klanten in België en Luxemburg. Je staat in voor kalibratie inspectie onderhoud en inventarisatie. ? Je voert interventies uit gedurende langere periodes bij hun klanten uit verschillende industrieën waarbij de nadruk ligt op kalibratie en onderhoud. ? Je biedt oplossingen aan voor eenvoudige storingen. ? Je werkt nauw samen in een team van Service Coördinatoren die instaan voor de planning en de opvolging van de serviceactiviteiten. ? Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig opmaken van de dagelijkse rapportering. ? Je onderhoudt een goede communicatie met klanten en hecht belang aan klantentevreden en rendement.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Heusden-Zolder, 20 uur per week. (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Heusden-Zolder. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen/poetshulpen in regio Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Jobstudent Horeca (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Voor het serveren van dranken en gerechten.

  • Ploegbaas dakwerken (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in dakdichtingswerken. Wegens hun aanhoudende groei, zijn wij op zoek naar een ploegbaas/voorman dakwerken (M/V). Taakomschrijving: Je voert de nodige dakwerkzaamheden uit Je stuurt jouw collega's aan Je rapporteert aan de werfleider

  • Boekhouder / Accountant met IAB - Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    IAB-accountant met ervaring voor modern accountantskantoor - Full package! Heb jij al jaren ervaring in de financiële sector? Heb je reeds je titel behaald? Zit je nog vol ambitie en ben je klaar voor een grote uitdaging? Dan is deze job echt iets voor jou! Le Grand and Associates, rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen, is op zoek naar een ervaren accountant met ambitie en een innovatieve toekomstvisie. Voor onze klant, een gerenommeerd middelgroot accountantskantoor, zijn we op zoek naar een accountant met de ambitie en potentieel om door te groeien tot vennoot. Je komt terecht in een uiterst professionele organisatie waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontplooien en door te groeien in verschillende richtingen. Als ervaren accountant ben je verantwoordelijk voor volgende taken: U bent mede het gezicht en stem van de organisatie. U beheerd zelfstandig je eigen dossiers en hebt toezicht over de junior accountants. U staat in nauw contact met je klanten en voorziet hen van accurtaat financieel en fiscaal advies. U zorgt mee voor een goed organisatie van de werkzaamheden in het kantoor. Op termijn geef u mee richting aan de verdere ontwikkeling van het kantoor.

  • Credit manager te Sint-Niklaas (ref. 1659) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TRIPLE A SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Heeft Credit Management geen geheimen meer voor jou? Ben je klaar om je kennis te delen en een Credit-afdeling in goede banen te leiden? Deze leuke en uitdagende job kan je niet laten schieten! Online shopping, een booming business. Bij verkoop op afstand -met de mogelijkheid tot kopen op krediet- is het heel belangrijk dat de betalingen goed gemanaged worden. Dat beseft ook onze klant, actief in de verkoop van artikelen voor woning en vrije tijd. Daarom zijn ze op zoek naar een Credit Manager om alles in goede banen te leiden. Als Credit Manager ben je verantwoordelijk voor het operationeel management van de afdeling. Wat houdt dat allemaal in? analyse van Credit Management processen om ze te optimaliseren; implementatie van projecten rond het commercialiseren en rentabiliseren van de Credit activiteiten; beheer van processen voor de acceptatie van kredietaanvragen; opvolging van openstaande vorderingen; beheer van risico’s verbonden aan de kredietportefeuille; communicatie naar klanten i.v.m. openstaande dossiers en invorderingen; coaching van een team van medewerkers; rapportage aan de directie.

  • Boekhouder - regio Kortemark (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een Boekhouder (werkuren dagelijks 8u-16u30) (M/V). Dit voor KMO regio Kortemark. Als Boekhouder heb je volgende verantwoordelijkheden: je voert de volledige boekhouding van een vennootschap. Je werkt in tandem met je collega, die de boekhouding voert van een andere entiteit; je boekt aan-, verkoop en financieel in. Dit is een analytische boekhouding; je maakt diverse aangiftes op zoals BTW en intrastat; je doet de maandelijkse afsluiting, net zoals de maandelijkse financiële rapportering; diverse taken: ad hoc leasecontracten van wagens verlengen of annuleren; bevestigen van prestaties aan interimkantoren; debiteurenbeheer in samenspraak met de sales; interne doorfacturaties van kosten; etc. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Zelfstandig Psycholoog bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je staat in voor de psychologische begeleiding, vanuit een holistische benadering Je zorgt voor een psychologische screening en diagnostiek, rapportage- en psychologisch-therapeutische indicatiestelling Je staat in voor het opstellen van behandelplannen Je doet gespreksbegeleidingen en -therapie, zowel individueel als in groep Je verwijst gericht door bij een ernstige indicatie je doet aan preventie en gezondheidsbevordering Je volgt de vooruitgang van de cliënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

  • IT-Planet - Analist Programmeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Doel van de functie ICT Programma's maken, testen en implementeren; de kwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid en performantie van de geïntegreerde systemen garanderen en een referentierol spelen in de ontwikkelingsomgeving om kwaliteitsvolle systemen te leveren die beantwoorden aan de gekende en vooraf gedefinieerde standaarden binnen de overeengekomen planning. Belangrijkste verantwoordelijkheden Systeemontwikkeling: Programma's schrijven, verbeteren en testen op basis van gedetailleerde analyses; integratie-, regressie- en performantietests uitvoeren om de samenhang en interactie met de andere componenten van de toepassingen te controleren. Technisch ontwerp: De functionele analyse vertalen in een technische analyse om een kader te scheppen waarbinnen het systeem zal worden gerealiseerd en een globale en gedocumenteerde technische analyse opstellen Acceptatietesten: Het IT-team ondersteunen bij de uitwerking van een acceptatietest omgeving en de gebruikers ondersteunen bij het uitvoeren van die testen; de resultaten hiervan kritisch analyseren en de nodige aanpassingen aanbrengen (of laten aanbrengen). Implementatie: Implementatie en follow-up van de nieuwigheden (programma's, parametrisatie, documentatie...), rekening houdend met eventuele interacties met andere domeinen en na akkoord van de business; technische ondersteuning bieden bij de implementatie van belangrijke projecten. Profiel Taal: Nederlands of Frans met goede kennis van de andere landstaal + Engels Must have: A1 of universitaire opleiding informatica of gelijkwaardig door ervaring in een gelijkaardige functie Ervaring met opstellen van een technische analyse (bij voorkeur UML) Ervaring met ontwikkeling in Mainframe omgeving (Cobol, PL/1, DB2, Datacom, CICS...) Ervaring met JCL creation en Mainframe tools Ervaring met IKAN/ALM, Eclipse Kennis van test methodologie Nice to have: Kennis van Prince2 Ervaring met Enterprise Architect Kennis van enn versioning systeem (subversion, SVN, GIT...) Ervaring met Jira Ervaring met Agile/Scrum

Zoek naar antwoorden van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Laat een reactie achter voor VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. Leave a respond for VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA. VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA op de google maps. Adres en contacten VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA
Location of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA on the google maps. Address and contacts of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: EDDY STEURBAUT | Verhulst I-Simon L | JEAN-CLAUDE ABONNEL | RODE KRUIS ANTWERPEN (PROVINCIE) | Beenhouwerijtje ('t)

Other related companies as VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA: EDDY STEURBAUT | Verhulst I-Simon L | JEAN-CLAUDE ABONNEL | RODE KRUIS ANTWERPEN (PROVINCIE) | Beenhouwerijtje ('t)

VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08735748291. Het bedrijf VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA bevindt zich op het adres: Torhoutsesteenweg 607 8400 Oostende - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 480,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 735,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bearings - ball, needle and roller. Producten gemaakt in VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, openstaande posities, locatie van VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA op de kaart.

VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, company assigned to the tax number BE08735748291. The company VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is located at the address: Torhoutsesteenweg 607 8400 Oostende - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 480,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 735,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bearings - ball, needle and roller. Products created in VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA were not found.
The main activity of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA is not available. You also can look at reviews of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, open positions, location of VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERVAET AUTOM INDUSTRIE V.A.I. BVBA, employees, financial statistics.