VERSCHUREN HUGO NV

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • VERSCHUREN HUGO NV
Private companiesTransportation Services • VERSCHUREN HUGO NV

Contactgegevens VERSCHUREN HUGO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VERSCHUREN HUGO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VERSCHUREN HUGO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Pannenhof 14 3130 Begijnendijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-53-50-59 32-16-53-50-59

Fax (fax): 32-16-53-63-62 32-16-53-63-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VERSCHUREN HUGO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VERSCHUREN HUGO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VERSCHUREN HUGO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VERSCHUREN HUGO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VERSCHUREN HUGO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VERSCHUREN HUGO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VERSCHUREN HUGO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VERSCHUREN HUGO NV
Products information VERSCHUREN HUGO NV

BTW identificatienummer (tax): BE08995025634
Ondernemingsnummer: 3947631835
Hoofdstad (capital): 262,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 827,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in VERSCHUREN HUGO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VERSCHUREN HUGO NV
(Get full report from official database of BE for VERSCHUREN HUGO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VERSCHUREN HUGO NV
Addition kinds of activities for VERSCHUREN HUGO NV

17210401. Commercieel wallcovering contractant | Commercial wallcovering contractor
25110109. Kasten, huishouden: hout | Wardrobes, household: wood
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
26210600. Stationair, enveloppe en tabletpapier | Stationary, envelope and tablet papers
38610401. Fotolijsten afdrukken | Printing frames, photographic
51540000. Vee | Livestock
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)
70410200. Rooming huizen | Rooming houses

Werken bij VERSCHUREN HUGO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VERSCHUREN HUGO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VERSCHUREN HUGO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VERSCHUREN HUGO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Assistent broedmeester (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor: * inkomende broedeieren: het ingaan van de broedeieren in de broedmachines en het opstarten van het broedproces * Medeverantwoordelijk voor het broedproces, dit betekent dat je het broedproces mee helpt opvolgen door middel van nauwkeurige opvolging van alle parameters tijdens het broeden * kleine technische storingen probeer je eigenhandig te herstellen en je probeert te anticiperen om storingen zoveel mogelijk te vermijden * Je staat in het voor de dagelijkse opstart en opvolging van onze schouw-overleglijn en je stuurt het team van medewerkers aan die deze machine bedienen.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Onderhoudstechnieker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een technieker die graag wilt groeien in kennis en kunde? Wil je je groei bestendigen in een productie-omgeving? Komt het voor jou goed uit om in een tweeploegensysteem te werken? Dan is deze functie zeker dé opportuniteit die je zoekt! Onze klant in Maasmechelen is samen met ons op zoek naar een onderhoudsmedewerker die zal instaan voor: Het onderhoud aan productiemachines, Kleine laswerken, Onderhoud aan bedrijfsgebouwen en -terrein. Heb je een passie voor techniek? Mail naar hasselt_1544 @randstad.be of bel ons op 011-260022.

  • Buschauffeur schooldienst 25 uur (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als buschauffeur schooldienst zal u instaan voor: het ophalen van schoolkinderen en afzetten aan hun school of thuis 1 toer in de voormiddag en 1 toer in de namiddag

  • AY Accountant (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een bedrijf gelegen in Kallo is op zoek naar een AY Accountant om het team te versterken. Heb je voeling met de boekhouding, ben je snel beschikbaar en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Dan is deze job iets voor jou! Het takenpakket als AY Accountant Analytische boekhouding van 10 entiteiten Controleren van de rekeningen Opvolgen van openstaande facturatie Boeken van betalingen Klant- en leveranciersfacturatie verwerken en boeken Maandelijks afsluitingen Je rapporteert naar de hoofdboekhouder die de eindverantwoordelijkheid draagt

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Huishoudhulp dienstencheques Marke (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

Zoek naar antwoorden van VERSCHUREN HUGO NV in sociale netwerken
Look for responds of VERSCHUREN HUGO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VERSCHUREN HUGO NV. Laat een reactie achter voor VERSCHUREN HUGO NV. VERSCHUREN HUGO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VERSCHUREN HUGO NV. Leave a respond for VERSCHUREN HUGO NV. VERSCHUREN HUGO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VERSCHUREN HUGO NV op de google maps. Adres en contacten VERSCHUREN HUGO NV
Location of VERSCHUREN HUGO NV on the google maps. Address and contacts of VERSCHUREN HUGO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VERSCHUREN HUGO NV VERSCHUREN HUGO NV: COIFFURE LUC | A St-Médard | Angelus | SCHOENMAKERIJ LUC | SHRI LAKSHMI CORP.

Other related companies as VERSCHUREN HUGO NV: COIFFURE LUC | A St-Médard | Angelus | SCHOENMAKERIJ LUC | SHRI LAKSHMI CORP.

VERSCHUREN HUGO NV is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VERSCHUREN HUGO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08995025634. Het bedrijf VERSCHUREN HUGO NV bevindt zich op het adres: Pannenhof 14 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 262,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 827,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in VERSCHUREN HUGO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VERSCHUREN HUGO NV is Transportdiensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VERSCHUREN HUGO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VERSCHUREN HUGO NV, openstaande posities, locatie van VERSCHUREN HUGO NV op de kaart.

VERSCHUREN HUGO NV is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is VERSCHUREN HUGO NV, company assigned to the tax number BE08995025634. The company VERSCHUREN HUGO NV is located at the address: Pannenhof 14 3130 Begijnendijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 262,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 827,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Steels and metals - machining. Products created in VERSCHUREN HUGO NV were not found.
The main activity of VERSCHUREN HUGO NV is Transportation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of VERSCHUREN HUGO NV is not available. You also can look at reviews of VERSCHUREN HUGO NV, open positions, location of VERSCHUREN HUGO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VERSCHUREN HUGO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VERSCHUREN HUGO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VERSCHUREN HUGO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VERSCHUREN HUGO NV, employees, financial statistics.