MARIA DHONDT

Contactgegevens MARIA DHONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARIA DHONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARIA DHONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAANDERSTRAAT 32; 8760; MEULEBEKE, België

Telefoon (phone): 51488462 (+32-51488462) 51488462 (+32-51488462)

Fax (fax): +32 (9) 427-79-65 +32 (9) 427-79-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARIA DHONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARIA DHONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARIA DHONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARIA DHONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARIA DHONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARIA DHONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARIA DHONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARIA DHONDT
Products information MARIA DHONDT

BTW identificatienummer (tax): BE09975280761
Ondernemingsnummer: 8101837158
Hoofdstad (capital): 448,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 802,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de volaille

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARIA DHONDT
(Get full report from official database of BE for MARIA DHONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARIA DHONDT
Addition kinds of activities for MARIA DHONDT

401300. Schakel- en terminaldiensten | Switching and terminal services
421300. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
28190701. Calciumcarbide | Calcium carbide
33120304. Platen, staal | Slabs, steel
34310105. Urinoirs: geëmailleerd ijzer, gietijzer of geperst metaal | Urinals: enameled iron, cast iron or pressed metal
35990201. Bellows, industriële: metaal | Bellows, industrial: metal
37110109. Taxicabs, assemblage van | Taxicabs, assembly of
37430203. Streetcars en auto-apparatuur | Streetcars and car equipment
48229900. Telegraaf en andere communicatie, nec | Telegraph and other communications, nec
79990102. Tennisbanen, buiten / binnen: niet-lidmaatschap | Tennis courts, outdoor/indoor: non-membership

Werken bij MARIA DHONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARIA DHONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARIA DHONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARIA DHONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Industrieel elektricien / bordenbouwer m/v (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Beschik jij over een grondige kennis van industriële elektriciteit? Adecco Zeebrugge kan jou aan een interessante job helpen. Als industrieel bordenbouwer bouw je zelfstandig elektrische stuur- en regelborden (op basis van een installatieschema of bord lay-out). Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf het montageraam. Verder plaats je de onderdelen & componenten (oa draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten) en test je de kast.

  • Fleet Advisor - Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, gelegen te Zaventem, is een internationale speler binnen de automobielsector. Momenteel zijn zij op zoek naar een Fleet Advisor om hun team te vervoegen. Binnen deze functie vervul je een commerciële rol waarbij je instaat voor de uitbreiding van contracten bij bestaande klanten. Concreet betekent dit: Het telefonish verkopen, opmaken en toelichten van offertes. Deze volg je ook op. Het plaatsen van de prebestelling. Het oplossen van vragen en problemen van zowel interne als externe klanten. Je bent een centraal aanspreekpunt en helpt hen met de glimlach verder.

  • Monteur Liften regio Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je bent klantvriendelijk (snel en vriendelijk) betrouwbaar en beschikt over de nodige verantwoordelijkheidszin. ? Je hebt bij voorkeur een opleiding A3 of A2 electromechanica of elektriciteit/electronica achter de rug en hebt reeds een 2-tal jaar werkervaring in een technische job (onderhoud bouw elektriciteit?). Ervaring in de liftsector is een mooie troef! ? Je hebt een basiskennis mechanische montage en elektriciteit. ? Je beschikt over een rijbewijs B. ? Je spreekt goed Nederlands.

  • HUISHOUDHULP GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Geel en Mol zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • E-commerce I Student (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    The Lab heeft met zijn geeky webshop de handen vol om de collectie voortdurend up to date te houden. Breng jij als marketeer het product aan de man? Als E-commerce medewerker haal je voldoening uit een vlekkeloze aankoop van bestelling tot levering. Ben jij in staat om met jouw enthousiasme de werkdruk van jouw collega’s te verlichten? Werk je het liefst achter de schermen en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en is orde en structuur een absolute must? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou! TAKEN Verzameling en verwerking van de productinformatie voor de e-shop Verzameling van het beeldmateriaal om de producten aantrekkelijk te presenteren Continue kwaliteitscontrole Je houdt de doelgroep steeds in het achterhoofd Je bent sterk op de hoogte van SEO en weet hoe je het moet toepassen Je houdt steeds de huis- en schrijfstijl voor ogen Je kan nieuwe producten foutloos opladen en bewerken Je houdt controle op de stockbeheersing Je gaat actief op zoek naar ideeën en verbeteringen voor de webshop Je kan meehelpen op beurzen indien nodig Je helpt bij de verwerking van orders en het verzenden ervan

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • dispatcher transport (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Staffing Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Satic-Minera in Antwerpen (2030) zoekt een dispatcher transport (m/v). Als transport dispatcher ben je verantwoordelijk voor de planning, organisatie en opvolging van transporten. Dit voor ongeveer 150 wagens en 10-tallen schepen bevrachten, waarvan het transport voornamelijk zal plaatsvinden in de haven van Antwerpen. Dispatcher - taken en verantwoordelijkheden: Je zorgt voor het verzamelen en invoeren van transportopdrachten van klanten in het systeem. Vervolgens plan je het transport van de producten. Je hebt dagelijks contact met de klant, de schepen en terminals en verzorgt de dagelijkse vereiste documenten en bijkomende administratie. Je waakt over de afgesproken transportprijzen. Je kijkt graag kritisch naar processen en streeft naar vernieuwing daar waar nodig door het inbrengen van ideeën ter verbetering van de kwaliteit en productiviteit.

  • Zelfstandig vastgoedmakelaar met ervaring (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: ZAKENKANTOOR WILLEMS - VERSELDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze Groep is op zoek naar een ervaren zelfstandig vastgoedmakelaar ter uitbreiding van onze vastgoedactiviteiten in ons kantoor te Sleidinge. U bent een commercieel talent met BIV nummer dat zowel voor de inkoop als verkoop zorgt in de regio Evergem. De regio zelf heeft voor u geen geheimen en u heeft bestaande contacten met bouwpromotoren, notarissen, investeerders.. Naast het commerciële talent, heeft u ook aandacht voor een juiste administratieve afhandeling van uw dossiers van start tot einde. Flexibele werkuren, gemotiveerd en resultaatgericht werken is geen issue voor u. Wij bieden u een competitief salaris in een groeiend bedrijf met 3 vestigingen in het Meetjesland. Het is daarbij de bedoeling dat U het uithangbord wordt van onze vastgoedafdeling in ons bestaand verzekeringskantoor te Sleidinge.

Zoek naar antwoorden van MARIA DHONDT in sociale netwerken
Look for responds of MARIA DHONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARIA DHONDT. Laat een reactie achter voor MARIA DHONDT. MARIA DHONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARIA DHONDT. Leave a respond for MARIA DHONDT. MARIA DHONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARIA DHONDT op de google maps. Adres en contacten MARIA DHONDT
Location of MARIA DHONDT on the google maps. Address and contacts of MARIA DHONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARIA DHONDT MARIA DHONDT: GODDERIS | K.V.K. EENDRACHT LENNIK | Welkomhoeve | HUIS ALLURE | HONDENSALON

Other related companies as MARIA DHONDT: GODDERIS | K.V.K. EENDRACHT LENNIK | Welkomhoeve | HUIS ALLURE | HONDENSALON

MARIA DHONDT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARIA DHONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09975280761. Het bedrijf MARIA DHONDT bevindt zich op het adres: PAANDERSTRAAT 32; 8760; MEULEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 448,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 802,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de volaille. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARIA DHONDT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARIA DHONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARIA DHONDT, openstaande posities, locatie van MARIA DHONDT op de kaart.

MARIA DHONDT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARIA DHONDT, company assigned to the tax number BE09975280761. The company MARIA DHONDT is located at the address: PAANDERSTRAAT 32; 8760; MEULEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 448,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 802,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de volaille. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARIA DHONDT is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARIA DHONDT is not available. You also can look at reviews of MARIA DHONDT, open positions, location of MARIA DHONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARIA DHONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARIA DHONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARIA DHONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARIA DHONDT, employees, financial statistics.