TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL
Private companiesFood and Kindred Products • TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

Contactgegevens TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Du Pont De Luttre 19-21 1190 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-23-44-96-02 32-23-44-96-02

Fax (fax): 32-23-44-08-41 32-23-44-08-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL
Products information TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09209533691
Ondernemingsnummer: 6417633056
Hoofdstad (capital): 952,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - machining

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL
(Get full report from official database of BE for TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL
Addition kinds of activities for TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
226102. Chemische coating of behandeling van katoenen breedgeweven stoffen | Chemical coating or treating of cotton broadwoven fabrics
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
24991402. Mallets, hout | Mallets, wood
28360304. vaccins | Vaccines
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
35560109. Pasteuriserende apparatuur, zuivelmachines | Pasteurizing equipment, dairy machinery
39319902. Mondstukken voor muziekinstrumenten | Mouthpieces for musical instruments
63249902. Groep ziekenhuisplannen | Group hospitalization plans
76992203. Reparatie van bouwmachines | Construction equipment repair

Werken bij TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Verkoop - administratie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent een echte duizendpoot en je houdt van veel afwisselling? Dan is deze job zeker iets voor u! Je staat zowel in voor de verkoop, inpak van cadeaus en kassa als voor administratie en telefoons.

  • Monteur atelier en op verplaatsing (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem, regio Roeselare zoeken wij een MONTEUR VOOR ATELIER EN OP VERPLAATSING Functieomschrijving: Als montagetechnieker sta je in voor de mechanische montage van automatische legbordmagazijnen  Je staat in voor de plaatsing/opbouw van robots bij onze klanten Je verricht boorwerk, zaagwerk en montagewerk

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent productie motorenfabrikant 1of 2 dag(en) per week, Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Wespelaar zijn we op zoek naar een student die sterk is in nauwkeurig werk. Het bedrijf is gespecialiseerd in elektromotoren voor grote huishoudtoestellen. Je zal in de productie fijne meetapparatuur hanteren en computergestuurde machines bedienen.

  • Jobstudent M/V inventaris 5 november (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Ben je vrij op maandag 5/11? Ben je jobstudent en wil je die dag graag een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor een gekende kledijketen in centrum Gent zoekt Adecco jobstudenten M/V om op 5/11 te werken. Je zal instaan voor het tellen van alle kledijstuks en accessoires in de winkel en in de stock. Dit doe je met behulp van een scanner.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • begeleider eklas voor kinderen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op een te kiezen weekdag tussen 16:00 tot 17:00 aan kinderen van het 1e en 2e leerjaar in Antwerpen of Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Student(e) horeca nachtpost 18+ - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Studentenjob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar studenten (18+) voor in het weekend mee te helpen. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

  • Regio Sales Manager HVAC (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vaste Job

    Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. Voor een producent van o.a. HVAC installaties zijn wij op zoek naar een regio sales manager. Naast HVAC produceren zij ook andere producten zoals verschillende soorten huishoudelijke apparaten. Als producent hebben zij een goede naam op de markt maar ook zeker als werkgever staan ze goed aangeschreven. Het is een organisatie die veel in zijn medewerkers investeert en bovendien zijn er mooie carrièrekansen. Wat ga je doen? Als regio sales manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van een sales strategie in de aan jouw toegewezen regio. Je bepaald de KPI`s, doelen, en budgetten. Je zorgt er voor dat deze gehaald worden door middel van account management maar ook zeker door het aantrekken van nieuwe klanten, zoals groothandels, engineerings- en studiebureau`s. Je streeft er altijd naar een goede en lange-termijnrelatie met ze op te bouwen. Je geeft advies aan je klanten en voorziet in de nodige producttrainingen. Deze trainingen werk je uit in samenwerking met de marketingafdeling. Ook zit je regelmatig samen met het management om nieuwe plannen voor te leggen en rapport uit te brengen van de stand van zaken. Door jouw teamspirit en ambities voor de toekomst weet je samen met de andere mensen binnen jouw team de afdeling naar het volgende niveau te tillen.

  • Straffe technieker projectwerk regio Kempen (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: YONTEC

    Type: Vaste Job

    Jouw Functie: Als industriële onderhouds- of storingstechnieker heb je geen twee linker handen en weet je wel het een en het ander over mechanica, elektriciteit of beiden, en kan je deze kennis optimaal benutten in de praktijk. Je bent gepassioneerd door techniek en je bent een geboren problemsolver. Onze projecten zijn verschillend van klant tot klant, waardoor je mogelijk in een team terecht komt van techniekers of aangewezen bent op jezelf. In sommige gevallen kan het wel eens wat kouder zijn of net warmer, afhankelijk van het product. Projecten kunnen van enkele weken tot maanden duren & zijn telkens in overleg met jou. We houden uiteraard rekening met je voorkeuren, talenten en bereikbaarheid om zo de juiste match te maken tussen jou en onze klanten.

  • Werkvoorbereider - werkplaatsleider (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als werkvoorbereider zorg je proactief voor de voorbereiding van de projecten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Eveneens organiseer je de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continue in het oog. Je verzorgt de nodige technische documentatie en je maakt zelf hulptekeningen waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw People skills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

Zoek naar antwoorden van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL in sociale netwerken
Look for responds of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Laat een reactie achter voor TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. Leave a respond for TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL. TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL op de google maps. Adres en contacten TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL
Location of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL on the google maps. Address and contacts of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: TREVOR WALDRON | QUANT-SOY | PERSONAL CONSULTANTS | WAS EN ZELFWASSERIJ HELWIT BVBA | Tilliet L

Other related companies as TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL: TREVOR WALDRON | QUANT-SOY | PERSONAL CONSULTANTS | WAS EN ZELFWASSERIJ HELWIT BVBA | Tilliet L

TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09209533691. Het bedrijf TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL bevindt zich op het adres: Av. Du Pont De Luttre 19-21 1190 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 952,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Steels and metals - machining. Producten gemaakt in TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is Food and Kindred Products, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, openstaande posities, locatie van TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL op de kaart.

TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is a company, that was registered 2015 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, company assigned to the tax number BE09209533691. The company TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is located at the address: Av. Du Pont De Luttre 19-21 1190 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 952,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Steels and metals - machining. Products created in TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL were not found.
The main activity of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is Food and Kindred Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL is not available. You also can look at reviews of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, open positions, location of TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TOOL AND RECORD INDUSTRY SPRL, employees, financial statistics.