TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

Contactgegevens TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieterrein Kanaal-Noord 1432 3960 Bree - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-89-46-90-90 32-89-46-90-90

Fax (fax): 32-89-46-77-85 32-89-46-77-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV
Products information TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

BTW identificatienummer (tax): BE06071289062
Ondernemingsnummer: 9658050537
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 539,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chains, plastic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV
(Get full report from official database of BE for TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV
Addition kinds of activities for TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

071199. Bodemvoorbereidende diensten, niet inbegrepen | Soil preparation services, nec
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
514200. Verpakt bevroren goederen | Packaged frozen goods
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
23699910. Zonpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Sun suits: girls', children's, and infants'
25420103. Kluisjes (niet gekoeld): behalve hout | Lockers (not refrigerated): except wood
35339900. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
50490106. Wetenschappelijke instrumenten | Scientific instruments

Werken bij TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker - regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    TDL Group is een dynamisch logistiek bedrijf met 800 goed opgeleide medewerkers verspreid over 5 vestigingen (Houthalen, Lummen, Willebroek (2) en Doornik). Met een vloot van 350 trekkers en 500 opleggers en meer dan 35 000 m² warehouse wordt er elke dag gestreefd naar maximale klanttevredenheid. Logistieke oplossingen op maat en flexibiliteit dankzij schaalgrootte zijn daarbij belangrijke troeven van TDL Group. Voor het logistiek bedrijf TDL zijn wij op zoek naar een gemotiveerde orderpicker. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Operatoren 3 ploegen (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is de markleider op het gebied van warmte behandeling. Voor hun vestiging in Sint-Niklaas zijn we dringend op zoek naar Operatoren in 3 ploegen. Hoe ziet jouw dagelijkse takenpakket er nu uit: -je leest de richtlijnen van de voorgaande ploeg in het logboek na, vat deze samen en bespreekt deze met je collega's -je controleert de werking van de installatie bij aankomst -vermelden van eventuele storingen in het logboek -instructies doornemen betreffende de planning en voorbereiding van de lading van de te behandelen stukken -cycli instellen en opstarten volgens het gamma en de planning -de installatie instellen, toezien op de goede werking en de stukken tijdens de verschillende stadia van het proces controleren

  • Dakwerker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Izegem zijn we op zoek naar een dakwerker  Je staat in voor de combinatie van hellende en platte daken Zinkwerken komen ook aan bod Je komt terecht in een team van 3 a 6 personen Werven liggen voornamelijk in West-Vlaanderen, aan de kust en sporadisch in Oost-Vlaanderen

  • Werfleider (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werfleider bouw Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een werfleider bouw Dagelijks een werf opvolgen naar uitvoering toe, op basis van een planning en in samenspraak met de projectleider Dagelijks alles opvolgen qua administratie Rapporteren in Navision G-Build (dagelijkse en maandelijkse meetstaten opmaken, materiaalbonnen ingeven,...) Aansturen van ploegen op de werf en ze ondersteuning geven Gelijktijdig laten werken van eigen arbeiders als personeel van onderaannemers Intern afroepen van materialen Dagboek invullen

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sluizen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Werfcoördinator/preventie-adviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! Engineering Roeselare

    Type: Vaste Job

    Je zorgt ervoor dat de uitvoering van de projecten bij de klant goed georganiseerd worden en vlot verlopen. Je bent mee verantwoordelijk voor preventie en veiligheid, zowel in atelier als op de werven.

  • Diensthoofd wasserij en naai-atelier (KLERKEN)

    Regio: KLERKEN

    Bedrijf: De Vleugels

    Type: Vaste Job

    De Vleugels garandeert een kwaliteitsvolle en warme ondersteuning voor 330 mensen met een verstandelijke beperking. Onze industriële wasserij is één van de ondersteunende diensten binnen de organisatie. Naast de hotelwas, staan de medewerkers van de wasserij in voor het wassen van de kledij van onze cliënten. Deze persoonlijke kledij wordt geplooid, gesorteerd op naam en op die manier terug bezorgd in de leefgroepen. De medewerkers van het naaiatelier staan in voor het maken van linnen in diverse vormen en speciale kledij voor sommige cliënten, het tekenen van de persoonlijke kledij, herstelwerk en werken op sommige momenten actief mee in het wasserijproces. De wasserij werkt 6 dagen op 7 ( niet op zondag ) met dagdiensten. Het team bestaat momenteel uit 18 medewerkers. Het diensthoofd stuurt zowel de werking en organisatie van wasserij en naaiatelier aan en geeft leiding aan de medewerkers van beide diensten. Het diensthoofd werkt actief mee op de werkvloer in combinatie met de eigen taken als diensthoofd.

  • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

    Type: Vaste Job

    • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor een kantoor in regio Dijleland (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied. Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na. Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen. Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep. Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

  • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AHOLYS

    Type: Flexijob

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV in sociale netwerken
Look for responds of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Laat een reactie achter voor TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. Leave a respond for TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV. TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV op de google maps. Adres en contacten TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV
Location of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV on the google maps. Address and contacts of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: Dranaco NV | GARAGE VANDUYFHUYS | FRANCOIS PORIGNAUX | ATELFOND | FEDERALE POLITIE

Other related companies as TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV: Dranaco NV | GARAGE VANDUYFHUYS | FRANCOIS PORIGNAUX | ATELFOND | FEDERALE POLITIE

TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06071289062. Het bedrijf TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV bevindt zich op het adres: Industrieterrein Kanaal-Noord 1432 3960 Bree - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 539,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Chains, plastic. Producten gemaakt in TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, openstaande posities, locatie van TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV op de kaart.

TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, company assigned to the tax number BE06071289062. The company TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is located at the address: Industrieterrein Kanaal-Noord 1432 3960 Bree - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 539,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Chains, plastic. Products created in TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV were not found.
The main activity of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV is not available. You also can look at reviews of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, open positions, location of TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TILMANS TRADING INTERNATIONAL NV, employees, financial statistics.