CONSTANT STOFFELS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • CONSTANT STOFFELS
Private companiesPersonal Services • CONSTANT STOFFELS

Contactgegevens CONSTANT STOFFELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONSTANT STOFFELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONSTANT STOFFELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MINDERHOUTSESTRAAT 146; 2322; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33144588 (+32-33144588) 33144588 (+32-33144588)

Fax (fax): +32 (67) 661-76-83 +32 (67) 661-76-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONSTANT STOFFELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONSTANT STOFFELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONSTANT STOFFELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONSTANT STOFFELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONSTANT STOFFELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONSTANT STOFFELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONSTANT STOFFELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONSTANT STOFFELS
Products information CONSTANT STOFFELS

BTW identificatienummer (tax): BE08598419189
Ondernemingsnummer: 8046630859
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONSTANT STOFFELS
(Get full report from official database of BE for CONSTANT STOFFELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONSTANT STOFFELS
Addition kinds of activities for CONSTANT STOFFELS

20370104. Groenten, snelvries & koude verpakking, excl. | Vegetables, quick frozen & cold pack, excl. potato products
35569908. Suikerplantmachines | Sugar plant machinery
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
51990207. curiosa | Curios
55990103. Hang glijders | Hang gliders
73890205. Commodity inspectie | Commodity inspection

Werken bij CONSTANT STOFFELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONSTANT STOFFELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONSTANT STOFFELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONSTANT STOFFELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributie chauffeur met rijbewijs C (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een ambachtelijke brouwerij waar familiale waarden hoog in het vaandel worden gedragen. Al meer dan 150 jaar garanderen zij kwaliteitsbieren. Voor een langdurige vervanging zijn wij voor hen op zoek naar een distributiechauffeur met rijbewijs C om de verschillende horecazaken te bezoeken en de gevraagde bestellingen te leveren.   Je rekent ook zelf af bij de klanten, helpt mee met het klaarzetten van de bestellingen en het opruimen van het leeggoed.

  • 2-talig HR Payroll Officer / Advisor - Regio Brussel en Brabant (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Brussel Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    “Als HR Payroll Officer ben ik dagelijks in de weer met cijfers en procedures maar ontvang ik ook vaak vragen van rechtstreekse collega’s en andere werknemers. Zo komt mijn passie voor cijfers tot uiting maar heb ik toch nog veel menselijk contact, waar het in een HR functie uiteindelijk allemaal om draait!” Kris, HR Payroll Officer Wil jij ook, net als Kris, jouw people skills matchen met precisiewerk? Dan hebben wij dé opportuniteit voor jou! Als Payroll Officer sta je in voor het beheer van verscheidene data, je zorgt ervoor dat alles tijdig ingepland staat en handelt sociale documenten af. Je beantwoordt vragen van de werknemers i.v.m. ziekte, zwangerschapsverlof, etc. Voor nieuwe werknemers bereid je het contract en de opstart voor. Je staat in voor het payroll proces van A tot Z.

  • Medewerker Procurement (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met het team verzorg je de operationele aankoop en bevoorrading, je voert uit en stuurt de afdeling ook aan Eind verantwoordelijkheid over optimale beschikbaarheid grond- en hulpstoffen in functie van productieplanning met oog voor het werkkapitaal Je optimaliseert en verbetert en volgt proactief de KPI's op Kritische en kostenbewuste zoektocht naar en negotiatie met ( nieuwe) leveranciers in nauwe samenwerking met aankoop Group

  • VERKOOPSMEDEWERKER VERF/VERLICHTING/(TUIN)MEUBELEN 5(M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als verkoopsmedewerker op afdeling verf/verlichting/behang/kleinmeubelen/tapijten/raamdecoratie en combineert dit met tuinmeubelen, BBQ’s, camping. Je bedient de klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen advies naargelang de vragen. Je zorgt dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Je bent medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Je controleert de leveringen, etiketteert producten, helpt bij de aanvulling van de stock. Klantenbestellingen opvolgen, retours van klanten behandelen.

  • Technische beambte (poetsen ihkv dienstencheques) (GOOIK)

    Regio: GOOIK

    Bedrijf: OCMW GOOIK

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij klanten thuis

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bilzen - Zutendaal - Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Monteur- technicus (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: EUROQUIP

    Type: Studentenjob

    Hou jij van problemen oplossen, klusjes en kleine reparaties doen, kwaliteitscontrole..... op reeds geinstalleerde installaties dan bij jij de persoon die wij zoeken. Kom eens luisteren wat wij te bieden hebben en wie weet...? 50+ plussers worden zeker aangeraden om te solliciteren. Wie zijn wij: Euroquip is op twintig jaar tijd in de Benelux uitgegroeid tot een trendsetter op het gebied van brandstofpompen , smeer- en weegsystemen en overdrukunits. Onze klantenkring is zeer divers en situeert zich in de bouw, transport, grondverzet, wegenbouw, landbouw, voeding, … Euroquip biedt je een zeer afwisselende job aan, zowel op het gebied van producten als werklocaties. De brandstofpompen, smeer- en weegsystemen en overdrukcabines worden door Euroquip ontwikkeld, verkocht, geplaatst en onderhouden.

  • Brand Ambassador Computer & Printing (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: Think and Go

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een uitdagende bijverdienste in de commerciële sector? Heb jij interesse in multimedia producten? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar Brand Ambassadors voor HP (computer & printing) die actief zullen zijn in de Mediamarkt bij jou in de buurt! Profiel Met jouw passie voor multimediaproducten weet jij de klanten te helpen bij het vinden van de beste computer of printer die aansluit bij hun gebruiksnoden. Je bent student, zelfstandige of bediende Je bent sociaal en kan makkelijk jou enthousiasme overbrengen naar de klanten; Een eerste ervaring in verkoop, promotiewerk of horeca is zeker een plus! Je ben communicatief en plaatst de klant steeds centraal. Je gaat geen enkele uitdaging uit de weg en wil steeds je sales targets overtreffen. Aanbiedingen Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding; Verkoop- en producttrainingen; Een verantwoordelijke en zelfstandige klus met een vaste planning; Een werkrooster dat perfect aansluit op je studies Uitzicht op een leuke baan als vaste medewerker van ons HP/Multimedia team! Een uitstekende ervaring die een echte meerwaarde is op uw CV!

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Keukentontwerper / - verkoper (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALSE KEUKEN

    Type: Vaste Job

    Uw functie bestaat uit: - Je onthaalt klanten (voornamelijk particulieren) in onze showroom en geeft advies op maat over het uitgebreide gamma keukens, dit zowel op technisch, esthetisch als commercieel vlak ; - Je achterhaalt de behoeften van de klant en speelt hierop in : je maakt de offerte, bereidt het dossier voor en volgt het op tot de afronding van de verkoop. Je verzorgt eveneens de dienst na verkoop.

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

Zoek naar antwoorden van CONSTANT STOFFELS in sociale netwerken
Look for responds of CONSTANT STOFFELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONSTANT STOFFELS. Laat een reactie achter voor CONSTANT STOFFELS. CONSTANT STOFFELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONSTANT STOFFELS. Leave a respond for CONSTANT STOFFELS. CONSTANT STOFFELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONSTANT STOFFELS op de google maps. Adres en contacten CONSTANT STOFFELS
Location of CONSTANT STOFFELS on the google maps. Address and contacts of CONSTANT STOFFELS

Andere gerelateerde bedrijven als come CONSTANT STOFFELS CONSTANT STOFFELS: VIVRE ASBL | STUDIO NSD | CHARLES VERBEECK | KARIN KOECK | LOUIS LEFEBVRE

Other related companies as CONSTANT STOFFELS: VIVRE ASBL | STUDIO NSD | CHARLES VERBEECK | KARIN KOECK | LOUIS LEFEBVRE

CONSTANT STOFFELS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONSTANT STOFFELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08598419189. Het bedrijf CONSTANT STOFFELS bevindt zich op het adres: MINDERHOUTSESTRAAT 146; 2322; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van CONSTANT STOFFELS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONSTANT STOFFELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONSTANT STOFFELS, openstaande posities, locatie van CONSTANT STOFFELS op de kaart.

CONSTANT STOFFELS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONSTANT STOFFELS, company assigned to the tax number BE08598419189. The company CONSTANT STOFFELS is located at the address: MINDERHOUTSESTRAAT 146; 2322; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 452,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de B?ufs, Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of CONSTANT STOFFELS is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONSTANT STOFFELS is not available. You also can look at reviews of CONSTANT STOFFELS, open positions, location of CONSTANT STOFFELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONSTANT STOFFELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONSTANT STOFFELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONSTANT STOFFELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONSTANT STOFFELS, employees, financial statistics.