SANUTAL BELGIE BVBA

Contactgegevens SANUTAL BELGIE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SANUTAL BELGIE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

SANUTAL BELGIE BVBA

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Driemastenbaan 37 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-55-21-00 32-33-55-21-00

Fax (fax): 32-33-55-21-09 32-33-55-21-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SANUTAL BELGIE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SANUTAL BELGIE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SANUTAL BELGIE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SANUTAL BELGIE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SANUTAL BELGIE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SANUTAL BELGIE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SANUTAL BELGIE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SANUTAL BELGIE BVBA
Products information SANUTAL BELGIE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09836029052
Ondernemingsnummer: 4654602050
Hoofdstad (capital): 329,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in SANUTAL BELGIE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Plumbing, domestic

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SANUTAL BELGIE BVBA
(Get full report from official database of BE for SANUTAL BELGIE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor SANUTAL BELGIE BVBA
Addition kinds of activities for SANUTAL BELGIE BVBA

504404. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines
809300. Specialiteiten poliklinieken, nec | Specialty outpatient clinics, nec
22110111. Tarlatan, katoen | Tarlatan, cotton
27540704. Stationery: gravure printing | Stationery: gravure printing
28229903. Gekloreerde rubbers, synthetisch | Chlorinated rubbers, synthetic
72990801. Quilting voor individuen | Quilting for individuals

Werken bij SANUTAL BELGIE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SANUTAL BELGIE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SANUTAL BELGIE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SANUTAL BELGIE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Enthousiaste verpleegkundige Regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een verpleegkundige? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging maar weet je nog niet wat? Ben jij daarbij onmiddelijk beschikbaar voor een periode van minstens 3 maanden? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio van Wachtebeke zijn we op zoek naar een verpleegkundige om hen team te versterken. Gedurende een periode van 3 maanden kan je voltijds of deeltijds worden ingeschakeld.

  • TECHNISCHE OPERATOREN NACHTPLOEG m/v (Zonhoven) (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar technisch operatoren voor de nachtploeg. - Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties - Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens - Je probeert storingen op te lossen - Je reinigt de installatie en werkomgeving - Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitvoering

  • SCHRIJNWERKER (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AGO & HR DEINZE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Deinze zoeken we nog een schrijnwerker om in het atelier te werken. Op basis van technische tekeningen (in AutoCAD) bouw je met collega\\\'s meubelstukken en andere interieurelementen voor beursstanden en interieur- en showroomrealisaties. Je levert kwalitatief maatwerk en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen projecten. Om goed werk te kunnen leveren, heb je een uitgebreid machinepark ter beschikking (paneelzagen, CNC-freesmachines, afkantmachines...)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Student Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: LolaLiza

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Voor onze LolaLiza-store te Deinze zijn wij op zoek naar een enthousiaste student. Als dynamische medewerker dien je een geheel te vormen met je andere teamleden. Je volgt de instructies van de shopmanager. Samen met je teamleden zorg je voor een perfecte service aan de klanten, je helpt de klanten tijdens het kiezen en dankzij je creativiteit, stapt elke klant tevreden buiten. Profielomschrijving Je bent dynamisch, commercieel ingesteld en erg sociaal. Klanten helpen is je passie, samenwerken met je teamleden een must. Je bent een harde werker en je ziet altijd werk. Je ziet er steeds verzorgd en voorkomend uit. Verkopen is en blijft een passie, het is een job die je doet met plezier. Je bent bereid te werken volgens een variabel uurrooster en weekendwerk schrikt je niet af. Aanbod Een interessante uitdaging in een snelgroeiende Europese winkelketen van toffe dameskleding. Een salaris in verhouding met je leeftijd en ervaring. Interesse? Solliciteer dan zeker online! Voeg ook je CV en motivatiebrief toe.

  • CHAUFFEUR CE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: POLLET-GEKIERE

    Type: Vaste Job

    vervoer van overzeese containers tijdens de week overnachten in de vrachtwagen geen weekends

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Coördinator onderhoud (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio groot Gent is Randstad op zoek naar een onderhoudscoördinator. Je staat in deze functie in voor: het optimaal verloop van het geplande periodieke onderhoud. je bereidt de revisieperiodes zorgvuldig voor, houdt de bestelling van onderdelen bij, volgt de uitvoering zowel technisch als budgettair op en staat in voor het bijhouden van correcte data zodat het proces verder geoptimaliseerd kan worden. je communiceert vlot met je collega's van het maintenance-team, maar ook met de verschillende stakeholders binnen productie & engineering. extern ben jij het aanspreekpunt voor verschillende contractoren. je organiseert en zet een doordachte planning op voor het preventieve onderhoud. Je houdt hierbij zowel rekening met de opgebouwde historiek als met toekomstige uitdagingen. je optimaliseert de onderhoudssoftware. je bent betrokken bij de oorzaakanalyses van kritische en/of wederkerige toestelfalingen. gecombineerd met de onderhoudswerkzaamheden sta je mee in voor het opstellen van een gestructureerde documentatie en een passend wisselstukkenbeheer. je maakt deel uit van een team van onderhoudsingenieurs en fungeert als back-up in hun verlof.

  • Freelance projectverpleegkundige (VL-B) (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg, en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Leercontract Bristol Sint-Pieters-Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Leercontract

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

Zoek naar antwoorden van SANUTAL BELGIE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of SANUTAL BELGIE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor SANUTAL BELGIE BVBA. Laat een reactie achter voor SANUTAL BELGIE BVBA. SANUTAL BELGIE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SANUTAL BELGIE BVBA. Leave a respond for SANUTAL BELGIE BVBA. SANUTAL BELGIE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SANUTAL BELGIE BVBA op de google maps. Adres en contacten SANUTAL BELGIE BVBA
Location of SANUTAL BELGIE BVBA on the google maps. Address and contacts of SANUTAL BELGIE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come SANUTAL BELGIE BVBA SANUTAL BELGIE BVBA: ESPACE YITZHAK RABIN | STEFAN VAN TRICHT | Via NV | GARAGE FABIAN | UNI MAKO

Other related companies as SANUTAL BELGIE BVBA: ESPACE YITZHAK RABIN | STEFAN VAN TRICHT | Via NV | GARAGE FABIAN | UNI MAKO

SANUTAL BELGIE BVBA is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is SANUTAL BELGIE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09836029052. Het bedrijf SANUTAL BELGIE BVBA bevindt zich op het adres: Driemastenbaan 37 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 329,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Plumbing, domestic. Producten gemaakt in SANUTAL BELGIE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SANUTAL BELGIE BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SANUTAL BELGIE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SANUTAL BELGIE BVBA, openstaande posities, locatie van SANUTAL BELGIE BVBA op de kaart.

SANUTAL BELGIE BVBA is a company, that was registered 1991 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is SANUTAL BELGIE BVBA, company assigned to the tax number BE09836029052. The company SANUTAL BELGIE BVBA is located at the address: Driemastenbaan 37 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 329,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Plumbing, domestic. Products created in SANUTAL BELGIE BVBA were not found.
The main activity of SANUTAL BELGIE BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SANUTAL BELGIE BVBA is not available. You also can look at reviews of SANUTAL BELGIE BVBA, open positions, location of SANUTAL BELGIE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SANUTAL BELGIE BVBA, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SANUTAL BELGIE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SANUTAL BELGIE BVBA, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SANUTAL BELGIE BVBA, employees, financial statistics.