SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV

Contactgegevens SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vaartstr. 8 3970 Leopoldsburg - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-34-01-70 32-11-34-01-70

Fax (fax): 32-11-34-01-79 32-11-34-01-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV
Products information SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE05201721191
Ondernemingsnummer: 6628570556
Hoofdstad (capital): 804,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 613,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hardware, building construction

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV
(Get full report from official database of BE for SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV
Addition kinds of activities for SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV

141103. Igneus dimensie steen | Igneus dimension stone
24210401. Spoorbanden, zaags | Railroad ties, sawed
28439900. Oppervlakte actieve stoffen, nec | Surface active agents, nec
28990400. Flares, vuurwerk en dergelijke preparaten | Flares, fireworks, and similar preparations
32750000. Gipsproducten | Gypsum products
38450112. Gastroscopen, electromedical | Gastroscopes, electromedical

Werken bij SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Bouwtechnisch bediende (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een bouwtechnisch bediende. Heb je een kennis van werfvoorbereidingen? Heb je ervaring in het maken van bestekken? Dan zoeken wij jou! Het ondersteunen van de calculators en werfleiders bij de aanbestedingen en werfvoorbereiding. Algemene administratie

  • Financieel medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke - B Niveau (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • heftruckchauffeur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Zottegem zijn we op zoek naar een heftruckchauffeur met attest en dit binnen de houtindustrie. ?Je zal instaan voor het laden en lossen van producten e.d. ?Je staat ook in voor het in orde houden van het magazijn je zorgt ervoor dat de goederen steeds op de goede plaats worden gestockeerd ?Wegbrengen van de afgewerkte producten

  • Reachtruck chauffeur, dagdienst, regio Baasrode (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn in Baasrode zijn we op zoek naar een reachtruck chauffeur! Jouw voornaamste taken zijn het laden/lossen, het verdelen van de ladingen over verschillende posten, de opvolggegevens duidelijk registreren, alsook orderpicking.

  • ORDERPICKERS vroege/late ploeg (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Via de website of app geven klanten van Collect&Go hun bestellingen door. Die kunnen ze dan eenvoudig afhalen waar en wanneer ze willen. Voor ons distributiecentrum in Erpe-Mere zoeken we daarom een enthousiaste magazijnmedewerker. Samen met je collega's zet je de bestellingen klaar en zorg je ervoor dat de goederen op tijd aan de afhaalpunten geleverd kunnen worden. Je doet de boodschappen in de plaats van de klant, en dat doe je als een ‘goede huisvader of -moeder’. Daarbij zorg je voor een uitstekende service en een perfecte kwaliteit. Je verplaatst je in de klant en selecteert die producten die je ook zelf zou willen ontvangen. Klanten kunnen ook opmerkingen ingeven bij hun bestelling, over de rijpheid van groenten en fruit bijvoorbeeld. Natuurlijk hou je daar ook rekening mee. Verder help je mee met de dagelijkse algemene magazijntaken: nieuwe leveringen in het magazijn plaatsen, datumcontroles, het magazijn ordelijk houden ... Je werkt in een vijfdagenstelsel van maandag tot zaterdag om onze klanten optimaal te bedienen. Je start afwisselend ’s ochtends om 6 uur en ’s namiddags om 13u15. In het eerste geval zit je werkdag er dus al om 14u. op, in het tweede geval eindigt die om 21u15.

  • winkelmedewerker - student (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Stagiair(e) HR gezocht te Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een toffe plaats om stage te lopen? Ben je gemotiveerd? Wij zoeken stagiair(e)s voor bij ons op kantoor in Kortrijk. Je taken bestaan uit: -Administratie -Inkomende en uitgaande telefonie -Screenings

  • Werfleider Bouwprojecten (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Virtus Select

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: - een professionele ondersteuning aan de projectleider - een goed contact met de projectleider, collega's, leveranciers, onderaannemers en klant - de planning en de organisatie op de werf (werven) in West -en Oost Vlaanderen - het aansturen van jouw team - bijwonen van werkvergaderingen - beheer administratieve documenten Je rapporteert aan de projectleider.

  • Analist Microbiologie (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Whoohoo® Project Sourcing

    Type: Vaste Job

    In het microbiologisch labo worden testen uitgevoerd om aan te tonen datonze klant voldoet aan de wettelijke en geldige GMP richtlijnen voor aseptisch bereide farmaceutische producten, o.a. nodig voor de release van product naar de markt toe. De microbiologische testen worden uitgevoerd op routinestalen afkomstig van productie, stabiliteitloten, validatieloten en er worden ook analyses op aanvraag uitgevoerd. Takenpakket Het takenpakket van een analyst in het microbiologisch labo omvat het zelfstandig uitvoeren van de labo testen, evalueren en het rapporteren van deze resultaten op GMP wijze. Deze testen omvatten onder andere: steriliteitstest, endotoxinetest, identificaties etc.. De analyst is verantwoordelijk voor het documenteren en opvolgen van afwijkingen die zich voordoen.

  • Kandidaten voor oppas ziek kind Brussel en Vlaams Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Werfreserve

    Wij zoeken kandidaten voor de dienst "oppas zieke kinderen". Dit voor de regio Brussel en Vlaams Brabant. Je gaat oppassen bij het gezin thuis en je zorgt ervoor dat het kind tijdig medicatie en de nodige zorgen krijgt. Je kiest zelf op welke dagen je wil werken. Minimum 2 dagen per week vrij zijn.

Zoek naar antwoorden van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV in sociale netwerken
Look for responds of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Laat een reactie achter voor SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. Leave a respond for SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV. SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV op de google maps. Adres en contacten SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV
Location of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV on the google maps. Address and contacts of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: Tom's Multitech | Multymat NV | SABINE KOBIERZYNSKI | Vanmalcot Kris BVBA | HOLSTEIN

Other related companies as SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV: Tom's Multitech | Multymat NV | SABINE KOBIERZYNSKI | Vanmalcot Kris BVBA | HOLSTEIN

SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05201721191. Het bedrijf SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV bevindt zich op het adres: Vaartstr. 8 3970 Leopoldsburg - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 804,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 613,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hardware, building construction. Producten gemaakt in SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, openstaande posities, locatie van SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV op de kaart.

SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, company assigned to the tax number BE05201721191. The company SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is located at the address: Vaartstr. 8 3970 Leopoldsburg - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 804,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 613,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hardware, building construction. Products created in SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV were not found.
The main activity of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV is not available. You also can look at reviews of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, open positions, location of SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SAILLART BOUWSPECIALITEITEN NV, employees, financial statistics.