ROLLWAY-BEARING NV

Contactgegevens ROLLWAY-BEARING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ROLLWAY-BEARING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

ROLLWAY-BEARING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Heiveldekens 16 2550 Kontich - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-57-68-70 32-34-57-68-70

Fax (fax): 32-34-57-51-38 32-34-57-51-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ROLLWAY-BEARING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ROLLWAY-BEARING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ROLLWAY-BEARING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ROLLWAY-BEARING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ROLLWAY-BEARING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ROLLWAY-BEARING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ROLLWAY-BEARING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ROLLWAY-BEARING NV
Products information ROLLWAY-BEARING NV

BTW identificatienummer (tax): BE05046813964
Ondernemingsnummer: 4764190673
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 704,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ROLLWAY-BEARING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bearings - ball, needle and roller

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ROLLWAY-BEARING NV
(Get full report from official database of BE for ROLLWAY-BEARING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor ROLLWAY-BEARING NV
Addition kinds of activities for ROLLWAY-BEARING NV

526101. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment
17529902. Installatie van asfalt tegel | Asphalt tile installation
24490305. Tanks, hout: gecoördineerd | Tanks, wood: coopered
57319906. Radios, ontvanger type | Radios, receiver type
73891500. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services

Werken bij ROLLWAY-BEARING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ROLLWAY-BEARING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ROLLWAY-BEARING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ROLLWAY-BEARING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel medewerker (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant aannemer/woningbouw gevestigd in Beveren-Leie (Waregem), zoeken wij een commercieel medewerker! - je bent administratief en commercieel vaardig - je staat in voor de klantenontvangst en-opvolging - alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. - je ontvangt de particulieren in de burelen en verstrekt informatie over de woningen. - je maakt de nodige afspraken ivm specifieke bouwwensen. - je staat de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Werfleider ruwbouw (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Algemene organisatie en aansturing op de werf (metsers, bekisters,... maar ook onderaannemers) - bestellingen plaatsen - opvolgen van werfvergaderingen - algemene organisatie van de werf opvolgen - je staat er voor open om ook je handen vuil te maken!

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • Huishoudhulp regio Kortemark-Zarren (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEGRYSE KATRIEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een stabiele werkgever ? Is huishoudelijk werk uw passie ? Wij zijn op zoek naar betrouwbare huishoudhulpen met ervaring. Uren vrij te bepalen. Kan zowel voltijds (37u) als deeltijds ingevuld worden

  • Student Magazijnmedewerker-orderpicker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NOLMANS RETAIL SUPPORT

    Type: Studentenjob

    De Magazijnmedewerker-orderpicker helpt de goederenstroom in het magazijn zo efficiënt en ordelijk mogelijk te verwerken. Hij helpt bij de ingangscontrole van de inkomende goederen, zodat de juiste identificatie en labeling kan gebeuren en de goederen op de juiste locatie in de rekken kunnen worden opgeslagen. Hij verzamelt de goederen die hem worden aangeduid en zorgt ervoor dat ze correct kunnen worden ingepakt en geïdentificeerd om op transport gezet te worden.

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • SAP sales & logistics consultant DV00534 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je werkt die projecten uit in samenspraak met de commerciële diensten en magazijnen van de verschillende business units. Je ondersteunt de gebruikers binnen alle sites van het bedrijf en zorgt voor de nodige documentatie en training. Naast het meewerken aan diverse kleine en grotere projecten ben je ook bereid om het nodige supportwerk te doen. Als SAP Sales & Logistics consultant ben je een sparringpartner voor de business en back-up voor collega SAP consultants. Je rapporteert aan de SAP Projectlead SD.

  • Projectleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Talentus Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor:  het totale bouwproject tot en met de definitieve oplevering. het behartigen van de belangen van de klanten tijdens het ganse bouwproject zodat je het dossier volgens de wensen van de klanten kan opvolgen. de opmaak van het uitvoeringsdossier en je controleert regelmatig de stand van zaken op de werf. het afleveren van een kwalitatief hoogstaand product naar volle tevredenheid van de klanten, zowel technisch als commercieel. het tijdig en deskundig adviseren van de klanten in al zijn bouw gerelateerde vragen. het aanstellen van de juiste onderaannemers, je voert werfcontroles uit, doet werfvergaderingen met de klant, je bewaakt de planning en stuurt bij waar nodig. het administratieve en financiële luik van het project.

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • Vastgoedmakelaar als regioverantwoordelijke bij Century 21 Waterinckx. (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

      Wenst u deel uit te maken van het grootste vastgoednetwerk ter wereld? U bent een zelfstandig ingesteld commercieel talent? Is immo uw passie? 3x ja? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Functie Regioverantwoordelijke van een nader te bepalen regio. Taakomschrijving U staat in voor uw eigen afgebakende regio om volgende activiteiten uit te voeren: Prospectie om onze vastgoedportefeuille uit te breiden Zelfstandig verkoopgesprekken voeren met de benaderde prospecten Begeleiden van bezichtigingen van onroerende goederen Onderhandelingen voeren met verkopers en kopers Zorgvuldig de contacten met klanten onderhouden Vereiste competenties Zowel zelfstandig als in team kunnen functioneren Commercieel ingesteld zijn Stipt en punctueel zijn Flexibel zijn wat betreft werkuren en -dagen Bereid zijn om ’s weekend te werken Houder zijn van een rijbewijs type B Houder van een bachelor-diploma (afstudeerrichting 'vastgoed' is geen vereiste) Houder zijn van een B.I.V.-nummer Uw voordelen U bepaalt zelf uw uren en werkt volledig zelfstandig Interessante verloning. Hard werken wordt bij ons beloond! Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen om uw (technische) kennis uit te breiden     Interesse? Lees hier meer over ons kantoor te Dendermonde. Solliciteren kan altijd via de rode sollicitatieknop!

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • Bediening (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: RESTAURANT BIJ U THUIS

    Type: Flexijob

    Wij zijn een gastronomische traiteur en zoeken mensen voor bediening van feesten aan huis bij particulieren of bedrijven.

Zoek naar antwoorden van ROLLWAY-BEARING NV in sociale netwerken
Look for responds of ROLLWAY-BEARING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor ROLLWAY-BEARING NV. Laat een reactie achter voor ROLLWAY-BEARING NV. ROLLWAY-BEARING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ROLLWAY-BEARING NV. Leave a respond for ROLLWAY-BEARING NV. ROLLWAY-BEARING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ROLLWAY-BEARING NV op de google maps. Adres en contacten ROLLWAY-BEARING NV
Location of ROLLWAY-BEARING NV on the google maps. Address and contacts of ROLLWAY-BEARING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come ROLLWAY-BEARING NV ROLLWAY-BEARING NV: JOSE ROOFTHOOFT | LES BOUTONS D'OR | Mortier J.M. | ASSURANCES DU BERCUIT | Reveillon A SPRL

Other related companies as ROLLWAY-BEARING NV: JOSE ROOFTHOOFT | LES BOUTONS D'OR | Mortier J.M. | ASSURANCES DU BERCUIT | Reveillon A SPRL

ROLLWAY-BEARING NV is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ROLLWAY-BEARING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05046813964. Het bedrijf ROLLWAY-BEARING NV bevindt zich op het adres: Heiveldekens 16 2550 Kontich - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 704,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bearings - ball, needle and roller. Producten gemaakt in ROLLWAY-BEARING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ROLLWAY-BEARING NV is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ROLLWAY-BEARING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ROLLWAY-BEARING NV, openstaande posities, locatie van ROLLWAY-BEARING NV op de kaart.

ROLLWAY-BEARING NV is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ROLLWAY-BEARING NV, company assigned to the tax number BE05046813964. The company ROLLWAY-BEARING NV is located at the address: Heiveldekens 16 2550 Kontich - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 704,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bearings - ball, needle and roller. Products created in ROLLWAY-BEARING NV were not found.
The main activity of ROLLWAY-BEARING NV is Printing, Publishing and Allied Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ROLLWAY-BEARING NV is not available. You also can look at reviews of ROLLWAY-BEARING NV, open positions, location of ROLLWAY-BEARING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ROLLWAY-BEARING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ROLLWAY-BEARING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ROLLWAY-BEARING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ROLLWAY-BEARING NV, employees, financial statistics.