REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • REMI CLAEYS ALUMINIUM NV
Private companiesGeneral Merchandise Stores • REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

Contactgegevens REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortemarkstr. 52 8810 Lichtervelde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-72-97-11 32-51-72-97-11

Fax (fax): 32-51-72-64-49 32-51-72-64-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "REMI CLAEYS ALUMINIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "REMI CLAEYS ALUMINIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti REMI CLAEYS ALUMINIUM NV
Products information REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE09489685058
Ondernemingsnummer: 4619171142
Hoofdstad (capital): 635,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in REMI CLAEYS ALUMINIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pipes and tubes, aluminium

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor REMI CLAEYS ALUMINIUM NV
(Get full report from official database of BE for REMI CLAEYS ALUMINIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor REMI CLAEYS ALUMINIUM NV
Addition kinds of activities for REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

15410000. Industriële gebouwen en magazijnen | Industrial buildings and warehouses
20219902. Boterpoeder | Butter powder
20389906. Pizza, bevroren | Pizza, frozen
28690504. Sacharine | Saccharin
37130102. Vrachtwagens (motorvoertuigen) | Truck bodies (motor vehicles)

Werken bij REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser-samensteller (M/V) (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een bedrijf actief in de metaalconstructie regio Hamont-Achel, zijn we op zoek naar een lasser-samensteller (M/V). U staat in voor het zelfstandig aflassen van stalen constructies op basis van plan in het atelier. Fulltime job in dagdienst.

  • Schrijnwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde schrijnwerker De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: - Je staat in op de houtafdeling van een bedrijf dat tribunes maakt - Je produceert de houten stoelonderdelen voor de tribunes op maat - Je werkt met CNC-machine - Beitsen, schuren, ...

  • Calculator (m/v) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator sta je in voor de kostprijsberekening van nieuwe projecten. Je analyseert aanbestedingsdossiers naar financiële en technische haalbaarheid. Je voert klantbezoeken uit ter voorbereiding van de kostprijscalculaties. In lijn met het bestek bepaal je welk soort en hoeveel materiaal en mankracht er nodig is voor een specifiek project. Je verschaft voldoende informatie zodat de projectleider, coördinator verkoop en werkvoorbereider een correcte projectplanning en budgettering kunnen maken en je streeft samen met hen naar een optimaal rendement. Bovendien signaleer je probleempunten, afwijkingen en onjuistheden in dossiers en zoek je mee naar oplossingen. Op regelmatige tijdstippen vraag je offertes aan bij leveranciers en onderaannemers. Je zoekt naar sterke technische oplossingen, maakt prijsvergelijkingen en geeft eenduidig advies over de beste oplossingen. Ook het uitvoeren van nacalculaties behoort tot jouw takenpakket. Op deze manier stuur je de werking en aanpak continu bij. Je blijft continue op de hoogte van de evoluties en regelgeving binnen het domein van calculatie.

  • Huishoudhulp regio Knesselare - voltijds / deeltijds (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Knesselare zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Huishoudhulp 15u/week (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Amby Koersel

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student frituur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Het ontvangen van de klanten met een smile, het noteren van bestellingen en de voorbereiding ervan; Klanten afrekenen op correct wijze; Een klantvriendelijke, vlotte service gedurende de weekendavonden; Presenteren van de gerechten; Het netjes houden van de eetzaal.

  • Student broodjeszaak (woensdag + zaterdag) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ADECCO NINOVE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke en afwisselende studentenjob met een mooie verloning voor op woensdag en zaterdag? Voor een hippe tearoom in Ninove zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die op woensdag en zaterdag kan werken. Je zal onder andere instaan voor het helpen maken van belegde broodjes, klanten bedienen, afruimen, kassawerk verrichten.

  • Lasser-Constructeur-monteur (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DE WITTE PAUL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het samenstellen en oplassen van constructies. Dit zijnde constructies in staal & inox voor allerhande industriele toepassingen. Je staat eventueel ook in voor de constructie die je gemaakt hebt te gaan monteren op verplaatsing. (Soms uitslapen op hotel indien je dit wilt) Gaande van transportbanden, opslagtanks, buffertanks, installaties voor zandoverslag, tankbouw, structuurbouw in potrailles en zoveel meer. Je bent in staat zelfstandig aan een constructie te beginnen en dit tot een goed einde te leiden. Voor alle constructies worden er 2D en 3D plannen gegeven dus deze moet je ook kunnen lezen. Je hebt de ervaring om te weten hoe je een bepaalde constructie oplast en afwerkt (bv; lakwerk of galvanisatie (staal)) Alle constructies worden gemaakt op schragen en buizen. Er is een groot assortiment aan werktuigen voorzien (heftrucks, rolbruggen, schragen, klein werkmateriaal, enz...) Lassen van staal met Halfautomaat is een vereiste. Lassen van inox met TIG en MIG is een pluspunt.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSEBROEK/BRUGGE (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

    Regio: Regio Borgloon

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Laat een reactie achter voor REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. REMI CLAEYS ALUMINIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. Leave a respond for REMI CLAEYS ALUMINIUM NV. REMI CLAEYS ALUMINIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie REMI CLAEYS ALUMINIUM NV op de google maps. Adres en contacten REMI CLAEYS ALUMINIUM NV
Location of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV on the google maps. Address and contacts of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come REMI CLAEYS ALUMINIUM NV REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: FLMARLINK SA | SCHOENEN CLAIRE NV | FIBO | Kortleven A | Mabo mataalbewerking NV

Other related companies as REMI CLAEYS ALUMINIUM NV: FLMARLINK SA | SCHOENEN CLAIRE NV | FIBO | Kortleven A | Mabo mataalbewerking NV

REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09489685058. Het bedrijf REMI CLAEYS ALUMINIUM NV bevindt zich op het adres: Kortemarkstr. 52 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 635,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 718,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Pipes and tubes, aluminium. Producten gemaakt in REMI CLAEYS ALUMINIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is Algemene Merchandise Stores, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, openstaande posities, locatie van REMI CLAEYS ALUMINIUM NV op de kaart.

REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, company assigned to the tax number BE09489685058. The company REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is located at the address: Kortemarkstr. 52 8810 Lichtervelde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 635,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 718,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Pipes and tubes, aluminium. Products created in REMI CLAEYS ALUMINIUM NV were not found.
The main activity of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is General Merchandise Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV is not available. You also can look at reviews of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, open positions, location of REMI CLAEYS ALUMINIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company REMI CLAEYS ALUMINIUM NV, employees, financial statistics.