RITA DEKLERCK

Contactgegevens RITA DEKLERCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RITA DEKLERCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

RITA DEKLERCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENTSEHEERWEG 96; 8870; IZEGEM, België

Telefoon (phone): 51300680 (+32-51300680) 51300680 (+32-51300680)

Fax (fax): +32 (65) 103-79-88 +32 (65) 103-79-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RITA DEKLERCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RITA DEKLERCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RITA DEKLERCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RITA DEKLERCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RITA DEKLERCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RITA DEKLERCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RITA DEKLERCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RITA DEKLERCK
Products information RITA DEKLERCK

BTW identificatienummer (tax): BE07008422851
Ondernemingsnummer: 7277313232
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 631,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RITA DEKLERCK
(Get full report from official database of BE for RITA DEKLERCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor RITA DEKLERCK
Addition kinds of activities for RITA DEKLERCK

27210205. Handelsboeken: publicatie en drukwerk | Trade journals: publishing and printing
36940105. Spanningsregelaars, automotive | Voltage regulators, automotive
50880100. Marine ambachten en benodigdheden | Marine crafts and supplies
54419902. Banketbakkerij | Confectionery
76999914. Automatische teller machine (atm) reparatie | Automated teller machine (atm) repair

Werken bij RITA DEKLERCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RITA DEKLERCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RITA DEKLERCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RITA DEKLERCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator | vroege/late | voltijds | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio Herentals zijn wij op zoek naar operators voor de inpaklijn. Jouw takenpakket kan er als volgt uitzien: instellen en ombouwen van de machines controle aan de inpaklijn kwaliteitscontrole van het verpakte product meewerken aan een goed verloop van het inpakproces

  • Natuursteenbewerker (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Draag je graag je steentje bij? Samen met je collega’s bezit je de kunst om de natuursteen te laten uitblinken zoals de klant het voor ogen ziet! Dit gaat om verschillende toepassingen zoals keuken, kasten, trappen, … Zowel koel als warm, zowel industrieel als modern. Als natuursteenbewerker ziet jouw takenpakket eruit als volgt: - Bewerken van de natuursteen (uiteraard), manueel of met de machine - Monteren van de natuursteen op de desbetreffende ondergrond - Verwerken van de natuurlijke materialen Met jouw ervaring heb je tal van mogelijkheden en vacatures. Maar waarom die van ons? Je komt terecht in een team met ambiance, vriendschappelijke en losse sfeer waar je kan bijdragen aan de naambekendheid en steengoeie reputatie van het bedrijf. De max gewoon! En het bedrijf zijn interieur is echt prachtig! Eerlijk waar!

  • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

  • Schoonmaker-ster ziekenhuis Aalst- operatiekwartier (37u/week) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling “Cleaning” zijn we dringend op zoek naar een schoonmaker/-ster voor een ziekenhuis in Aalst. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van het operatiekwartier. Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: maandag t.e.m. vrijdag van 6u tot 14u (37u/week)

  • Productieoperatoren glas 2 ploegen (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een glasbedrijf in Kuurne, zijn we op zoek naar productieoperatoren. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het voorbereiden van de profielen alvorens het glas wordt aangebracht. Later word je ingeschakeld als opzetter van glas of aan de snijstraat. Aanbod : - aantrekkelijk loon 13,16 euro (+ extra ploegenpremie) - kans op optie vast

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Huishoudhulp in Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Student (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Student en nog vrij om deze zomer te werken? Student en nog vrij stuur ons je beschikbare data zeker nog door. Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Aarschot of Heist op den Berg in dagdienst van 8u-17u Of je werkt voor een cosmeticabedrijf in Heist op den Berg in 2 ploegen (vroege en late) Interesse? Mail je beschikbare data door naar [email protected]

  • Automation Engineer Pharma (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als automation engineer ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond automatisering, Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Automation Engineer Pharma Functieomschrijving: De ondersteuning en optimalisatie van lopende productie activiteiten en de projectteams vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Bij acute problemen rond automatisering ben jij het aanspreekpunt. Je hebt een duidelijke toekomstvisie op automatisering. De samenhang tussen diverse IT-systemen is een uitdaging voor jou. Als expert werk je samen met verschillende afdelingen en externe partners. Je expertise wil je steeds verder uitbouwen door ontwikkelingen binnen het vakdomein op de voet te volgen.

  • Onderhoudsmecanicien tuft (SINT-BAAFS-VIJVE)

    Regio: SINT-BAAFS-VIJVE

    Bedrijf: BALTA GROUP

    Type: Vaste Job

    Als mecanicien sta je mee in voor het onderhoud van verschillende afwerkingsmachines. Je helpt mee bij mechanische aanpassingen aan de machines en je vervaardigt kleine mechanische constructies. Tot slot doe je het preventief en curatief onderhoud van het machinepark en denk je mee over de optimalisatie van de machines.

  • Technisch operator (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Vaste Job

    Voor een grafsch bedrijf zijn we op zoek naar een machinesteller/bediender die bij voorkeur ervaring in de sector heeft. Je staat in voor het stellen en bedienen van een machine. Je bent leergierig en staat open om een opleiding te volgen om ook andere machines te besturen. Je bent technisch opgeleid of gelijkwaardig door ervaring waardoor je ook kleine storingen kan oplossen. Je hecht veel waarde aan kwaliteit, orde en netheid. Je hebt geen schrik voor fysieke arbeid en wilt werken in dagdienst of 2 ploegen. Je bent een teamplayer die zelfstandig kan werken en bent flexibel ingesteld.

Zoek naar antwoorden van RITA DEKLERCK in sociale netwerken
Look for responds of RITA DEKLERCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor RITA DEKLERCK. Laat een reactie achter voor RITA DEKLERCK. RITA DEKLERCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RITA DEKLERCK. Leave a respond for RITA DEKLERCK. RITA DEKLERCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RITA DEKLERCK op de google maps. Adres en contacten RITA DEKLERCK
Location of RITA DEKLERCK on the google maps. Address and contacts of RITA DEKLERCK

Andere gerelateerde bedrijven als come RITA DEKLERCK RITA DEKLERCK: BOUCLE D'OR (LA) | Grenadier (Le) | COMMUNICATION MATTERS | H. VANDEPERRE | Roef-Ceulemans Bouwbedrijf

Other related companies as RITA DEKLERCK: BOUCLE D'OR (LA) | Grenadier (Le) | COMMUNICATION MATTERS | H. VANDEPERRE | Roef-Ceulemans Bouwbedrijf

RITA DEKLERCK is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RITA DEKLERCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07008422851. Het bedrijf RITA DEKLERCK bevindt zich op het adres: GENTSEHEERWEG 96; 8870; IZEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 631,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van RITA DEKLERCK is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RITA DEKLERCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RITA DEKLERCK, openstaande posities, locatie van RITA DEKLERCK op de kaart.

RITA DEKLERCK is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is RITA DEKLERCK, company assigned to the tax number BE07008422851. The company RITA DEKLERCK is located at the address: GENTSEHEERWEG 96; 8870; IZEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 631,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of RITA DEKLERCK is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RITA DEKLERCK is not available. You also can look at reviews of RITA DEKLERCK, open positions, location of RITA DEKLERCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RITA DEKLERCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RITA DEKLERCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RITA DEKLERCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RITA DEKLERCK, employees, financial statistics.