MEVAR

Contactgegevens MEVAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MEVAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

MEVAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 42; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51702132 (+32-51702132) 51702132 (+32-51702132)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MEVAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MEVAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MEVAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MEVAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MEVAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MEVAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MEVAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MEVAR
Products information MEVAR

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MEVAR
(Get full report from official database of BE for MEVAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor MEVAR
Addition kinds of activities for MEVAR

3221. Glascontainers | Glass containers
229902. Felts en viltproducten | Felts and felt products
376900. Ruimteauto-uitrusting, nec | Space vehicle equipment, nec
30890608. Injectie gegoten afgewerkte kunststofproducten, niet inbegrepen | Injection molded finished plastics products, nec
35230400. Schuur-, silo-, pluimvee-, zuivel- en veehouderijmachines | Barn, silo, poultry, dairy, and livestock machinery
50850100. Commerciële containers | Commercial containers

Werken bij MEVAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MEVAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MEVAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MEVAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde orderpicker gezocht (Sint-Niklaas, 2 ploegen) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal aan de slag gaan als orderpicker. Je stelt pakketten samen met behulp van voicepicking, labelt de kledij en verpakt de kledij zodat deze cadeautjes opgestuurd kunnen worden naar hun eindbestemming.

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Arbeider onderhoud M/V (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onderhouden van verkavelingen en braakliggende percelen (maaien, onkruid wieden, snoeien,…) - Plaatsen en onderhouden van werfborden - Plaatsen en vervangen van vlaggen en ander publiciteitsmateriaal - Opruimen van de werven. - Beveiligen van onveilige situaties op de werven - Schoonmaken van de woningen voor oplevering - Kleine herstellingen, aanpassingen in de kantoren - Interne verhuizen, monteren en demonteren van meubilair,… - Ondersteuning bieden bij de events

  • Administratief bediende planning (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot transportbedrijf regio Ieper zijn we op zoek naar een administratief bediende voor de planningsafdeling. Je biedt administratieve ondersteuning aan de transportplanners. Je maakt zelf geen planningen op, maar hebt wel vaak contact met zowel klanten als chauffeurs (per mail en telefoon). Je geeft alle gegevens en documenten in in het systeem en zorgt dat alle transportopdrachten op tijd ingegeven zijn. Je registreert gegevens die de chauffeurs doorgeven en contacteert klanten voor het vastleggen van laad- en losafspraken.

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Werken als huishoudhulp Ramsel (RAMSEL)

    Regio: RAMSEL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Poetshulp - REGIO GROOT-AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • All-round Nachtmedewerker << Zelfstandige basis - Freelance >> (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TURNHOUT CITY HOTEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze vestiging te Turnhout zijn wij op zoek naar een gemotiveerde All-round nachtmedewerker om ons gemotiveerde team te versterken. Uren: 23.00 - 07.00 - Gasten verwelkomen - Onderhoud in het gebouw (lampen vervangen, ...) - Mee instaan voor de algemene netheid van ons gebouw - Ontbijt voorbereiden/klaarmaken voor de gasten s'ochtends - ...

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Studenten zorgkundigen en verpleegkundigen kuststreek gezocht! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een vakantiejob als zorgkundige of verpleegkundige geeft jou niet alleen een zakcentje om van een toffe en leuke zomer te kunnen genieten maar biedt jou tevens de kans om veel ervaring op te doen in het werkveld. Ben je op zoek naar een toffe vakantiejob waar je de kans krijgt om maximale ervaring en kennis op te doen? Dan is Care Talents jouw ideale jobmakelaar: wij zoeken jouw droomvakantiejob, jij werkt op jouw beschikbare data en leert ongelooflijk veel bij!

Zoek naar antwoorden van MEVAR in sociale netwerken
Look for responds of MEVAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor MEVAR. Laat een reactie achter voor MEVAR. MEVAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MEVAR. Leave a respond for MEVAR. MEVAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MEVAR op de google maps. Adres en contacten MEVAR
Location of MEVAR on the google maps. Address and contacts of MEVAR

Andere gerelateerde bedrijven als come MEVAR MEVAR: AD Security | Tangofabriek "El Sur" VZW | Agricola Trading NV | Mortelmans Steven | G. BAILLY

Other related companies as MEVAR: AD Security | Tangofabriek "El Sur" VZW | Agricola Trading NV | Mortelmans Steven | G. BAILLY

MEVAR is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MEVAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf MEVAR bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 42; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MEVAR is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MEVAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MEVAR, openstaande posities, locatie van MEVAR op de kaart.

MEVAR is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is MEVAR, company assigned to the tax number BE02765228271. The company MEVAR is located at the address: KASTEELSTRAAT 42; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MEVAR is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MEVAR is not available. You also can look at reviews of MEVAR, open positions, location of MEVAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MEVAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MEVAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MEVAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MEVAR, employees, financial statistics.