MARGUERITE KERKHOFS

Contactgegevens MARGUERITE KERKHOFS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARGUERITE KERKHOFS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARGUERITE KERKHOFS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KOMPVELDSTRAAT 60; 3620; LANAKEN, België

Telefoon (phone): 89718847 (+32-89718847) 89718847 (+32-89718847)

Fax (fax): +32 (63) 225-53-21 +32 (63) 225-53-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARGUERITE KERKHOFS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARGUERITE KERKHOFS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARGUERITE KERKHOFS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARGUERITE KERKHOFS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARGUERITE KERKHOFS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARGUERITE KERKHOFS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARGUERITE KERKHOFS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARGUERITE KERKHOFS
Products information MARGUERITE KERKHOFS

BTW identificatienummer (tax): BE01557281494
Ondernemingsnummer: 7047973632
Hoofdstad (capital): 342,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARGUERITE KERKHOFS
(Get full report from official database of BE for MARGUERITE KERKHOFS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARGUERITE KERKHOFS
Addition kinds of activities for MARGUERITE KERKHOFS

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
571999. Diverse huishoudelijke winkels, nec | Miscellaneous homefurnishings stores, nec
20929901. Krab vlees, vers: verpakt in niet-afgesloten containers | Crab meat, fresh: packaged in nonsealed containers
23260206. Werkbroek | Work pants
27410104. Posters: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Posters: publishing only, not printed on site
34440306. Spouts, plaatwerk | Spouts, sheet metal
37289903. Deicing apparatuur, vliegtuigen | Deicing equipment, aircraft
82110105. Katholieke special education school | Catholic special education school

Werken bij MARGUERITE KERKHOFS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARGUERITE KERKHOFS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARGUERITE KERKHOFS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARGUERITE KERKHOFS. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker metaalhandel (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt de klanten bij het wegen en sorteren van materiaal. Je stelt vast welke materialen de klanten binnenbrengen, neemt ze aan, sorteert ze, weegt ze en geeft klanten een bonnetje mee. Je stockeert de materialen daarna op de juiste plaats. Ondertussen heb je oog voor de orde in het magazijn en doe je diverse andere kleine taken binnen de firma.

  • Sausbereiders (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: AGO Jobs&HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf hemelse sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege – late – nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • Electronicus (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Zeebrugge is op zoek naar een elektronicus. Deze persoon wordt ingeschakeld om op boten problemen omtrent zenders en ontvangers van radio en televisie op te lossen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Student M/V (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

  • Jobstudent animator/animatrice mascotte (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar enthousiaste jobstudenten die tijdens de schoolvakanties en op eventuele events ons animatieteam wil versterken! Je bent de geliefde mascotte van Holiday Suites (Suity) en staat in voor het entertainment van kinderen. Door jouw enthousiasme zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een leuke herinnering voor de ouders.

  • Technisch medewerker Stadsbeleid Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR MOLENBEEK

    Type: Vaste Job

    Het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek coördineert een groot aantal subsidieprogramma’s, zoals duurzame wijkcontracten, het Grootstedenbeleid, Europese Fondsen, enz … Deze programma’s betreffen zowel bouwprojecten als participatieve, socio-professionele en netheidsprojecten De technisch medewerker is belast met de opvolging van de technische projecten die gefinancierd worden door het Stadsbeleid. Het Stadsbeleid beoogt in het bijzonder: het versterken van de sociale cohesie in moeilijke wijken, d.m.v. een sociale en culturele mix; het bijdragen aan het verkleinen van de ecologische voetafdruk van de steden; het ondersteunen van de uitstraling van de steden. Je werkt nauw samen met de verschillende actoren van deze projecten (projectverantwoordelijke communicatie en participatie, administratieve dossierbeheerder, architecten, verenigingen, operatoren, …) alsook met de coördinatie. Je wordt aangeworven in de administratieve afdeling van het Departement Infrastructuur en Stedelijke Ontwikkeling van de Gemeente Sint-Jans-Molenbeek en in het bijzonder in de administratieve, financiële en sociaal-economische afdeling. Taken: Je coördineert de werven: je neemt deel aan de vergaderingen, je volgt de afrekeningen, planning en nutsvoorzieningen op, je keurt de vorderingsstaten goed…; Je volgt en controleert de financiële aspecten van de projecten; Je communiceert de vorderingen van de projecten (budget, planning, wijzigingen…) aan de verantwoordelijken van de Afdeling en aan de partners zowel binnen de gemeente als buiten de gemeente; Je realiseert offerteaanvragen voor ondernemers: je stelt de administratieve clausules op, je analyseert de plannen, de technische clausules en meetstaten gerealiseerd door de architecten, projectdragers,…; Je analyseert de offertes voor werken en stelt analyserapporten op: regelmatigheid op administratief gebied, analyse van de prijzen, technische analyse.

  • Projectingenieur Elektriciteit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de realisatie van elektrische en ICT-installaties van projecten die meestal bestaan uit spoorwegstations en parkings. Deze elektrische installaties zijn meer bepaald: verlichting, vermogensverdeling, liften en roltrappen. Voor de ICT-installaties (branddetectie, inbraakdetectie, toegangscontrole, camerabewaking, data- en controlenetwerken, sonorisatie, enz.) wordt samengewerkt met een studiebureau. Tijdens de ontwerpfase realiseer je de opmaak van de studie van deze elektrische en ICT-installaties, resulterend in een set van plans en een lastenboek met technische specificaties van deze installaties. Voor de uitwerking van de plans kan gerekend worden op de ondersteuning van een Tekenaar/ Designer van de opdrachtgever. In de werffase volg je de werf op het vlak van elektriciteit op. Dit omvat hoofdzakelijk het verlenen van advies tijdens de uitvoering en het nazicht van de materiaalfiches. Daarnaast neem je deel aan werfvergaderingen, waarbij je vanzelfsprekend geschreven stukken en notulen ter staving beheert. Het regelmatig contact onderhouden met de bouwheer en aannemer is tijdens deze fase noodzakelijk.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Verkopers M/V regio Genk (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Flexijob Restaurantmedewerker (ZEPPEREN)

    Regio: ZEPPEREN

    Bedrijf: COLLAZZONE

    Type: Flexijob

    Mensen vriendelijk verwelkomen en ontvangen. Oog hebben voor detail wanneer ze aan tafel zitten. Uitserveren van gastronomische gerechten en passende dranken. We zoeken een teamplayer voor minimaal 1 dag per week. Het mogen meerdere dagen zijn. Eventueel 1 vaste dag of variabel. Dit kan samen besproken worden.

Zoek naar antwoorden van MARGUERITE KERKHOFS in sociale netwerken
Look for responds of MARGUERITE KERKHOFS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARGUERITE KERKHOFS. Laat een reactie achter voor MARGUERITE KERKHOFS. MARGUERITE KERKHOFS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARGUERITE KERKHOFS. Leave a respond for MARGUERITE KERKHOFS. MARGUERITE KERKHOFS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARGUERITE KERKHOFS op de google maps. Adres en contacten MARGUERITE KERKHOFS
Location of MARGUERITE KERKHOFS on the google maps. Address and contacts of MARGUERITE KERKHOFS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARGUERITE KERKHOFS MARGUERITE KERKHOFS: KBC | Jacqueline | CIN?-VID?O | DI | Jumaco NV

Other related companies as MARGUERITE KERKHOFS: KBC | Jacqueline | CIN?-VID?O | DI | Jumaco NV

MARGUERITE KERKHOFS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARGUERITE KERKHOFS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01557281494. Het bedrijf MARGUERITE KERKHOFS bevindt zich op het adres: KOMPVELDSTRAAT 60; 3620; LANAKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 342,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARGUERITE KERKHOFS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARGUERITE KERKHOFS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARGUERITE KERKHOFS, openstaande posities, locatie van MARGUERITE KERKHOFS op de kaart.

MARGUERITE KERKHOFS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARGUERITE KERKHOFS, company assigned to the tax number BE01557281494. The company MARGUERITE KERKHOFS is located at the address: KOMPVELDSTRAAT 60; 3620; LANAKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 342,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARGUERITE KERKHOFS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MARGUERITE KERKHOFS is not available. You also can look at reviews of MARGUERITE KERKHOFS, open positions, location of MARGUERITE KERKHOFS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARGUERITE KERKHOFS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARGUERITE KERKHOFS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARGUERITE KERKHOFS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARGUERITE KERKHOFS, employees, financial statistics.