MARC VERHAEGHE

Contactgegevens MARC VERHAEGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC VERHAEGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC VERHAEGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHIPSTRAAT 54; 8980; ZONNEBEKE, België

Telefoon (phone): 51777204 (+32-51777204) 51777204 (+32-51777204)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC VERHAEGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC VERHAEGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC VERHAEGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC VERHAEGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC VERHAEGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC VERHAEGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC VERHAEGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC VERHAEGHE
Products information MARC VERHAEGHE

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC VERHAEGHE
(Get full report from official database of BE for MARC VERHAEGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC VERHAEGHE
Addition kinds of activities for MARC VERHAEGHE

8062. Algemene medische en chirurgische ziekenhuizen | General medical and surgical hospitals
34990201. Ijsvrieskasten, huishoudelijk, niet-elektrisch: metaal | Ice cream freezers, household, nonelectric: metal
50840503. verzinkboren | Countersinks
50879903. Gravure apparatuur en benodigdheden | Engraving equipment and supplies
59490205. Quiltmaterialen en benodigdheden | Quilting materials and supplies
79410201. Boksen en worstelen arena | Boxing and wrestling arena

Werken bij MARC VERHAEGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC VERHAEGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC VERHAEGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC VERHAEGHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalente customer service medewerker (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE JOHNSON & JOHNSON

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je klantgericht en gebruik je graag jouw talen? Perfect! Parfait! Dan pas je zeker binnen de internationale setting van het bedrijf. De afdeling customer service van Johnson & Johnson Medical is momenteel in volle verandering: er werden nieuwe computersystemen geïmplementeerd, de taakverdeling binnen het team wordt herbekeken, er verdwijnen bepaalde taken (zoals order entry) en er komen andere verantwoordelijkheden in de plaats. Er werken momenteel zo'n 15-tal gemotiveerde werknemers die healthcare professionals te woord staan: zowel bedrijven als particulieren. Samen met jouw collega's ben je als Polyvalente Customer Service Representative verantwoordelijk voor volgend takenpakket: inbound telefonie algemene opvolging en dienstverlening na verkoop correct verwerken en opvolgen van retourzendingen verantwoordelijk voor een correcte facturatie: manuele facturen opmaken, facturatieproblemen analyseren en opvolgen,debit/credit nota's opmaken opvolgen mailbox opvolgen van back orders allerlei: prijsbevestigingen opmaken, shipments opvolgen, facturatie, klachtenbehandeling,... back-up zijn voor order entry taken samen met het management meewerken aan de lopende veranderingsprojecten Deze vacature biedt een job gedurende minimum 12 maanden en er is kans op een vast contract na 6-12 maanden succesvolle interimperiode.

  • Hoofdverpleegkundige interim revalidatie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als hoofdverpleegkundige op de dienst revalidatie: - ben je leidinggevende van een twintigtal medewerkers - werk je mee aan het beleid op de dienst - optimaliseer je mede de zorgprocessen die de neurologische patiënten doorlopen - werk je in team met de leidinggevenden van de diensten acute neurologische en neurochirurgische - sta je in voor een efficiënt beheer van logistiek en middelen van de dienst - ... Bedrijfsprofiel: Ben jij een hoofdverpleegkundige die weet van aanpakken? Heb je bovendien affiniteit met revalidatie en zoek je een tijdelijke uitdaging? Dan is deze vacature op jouw lijf geschreven!

  • Bediende administratief-commercieel (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hooggewaardeerd autobedrijf in Bornem zijn wij op zoek naar een bediende administratief-commercieel. Het bedrijf staat voor visionaire veranderingen binnen de autowereld met unieke designs waar kwaliteit voorop staat. Je takenpakket is als volgt: Telefonisch en via mail diverse vragen van de producten en diensten rond elektrische mobiliteit. Je staat in ovor het verwekren van testritaanvragen, offerteaanvragen en aanvragen tot aankoop. Je ondersteunt de verwerking en opvolging van facturatie van alle elektrische wagens.

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Technisch manager nl/fr M/V (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ADECCO MOUSCRON

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Adecco is op zoek naar een Technisch manager NL/FR M/V. Je staat in voor de organisatie van het onderhoud, de optimalisatie van de productiesite en het aansturen en begeleiden van de technisch medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van een preventief en curatief onderhoudsplan. Je bent in staat technische problemen op te lossen en deze verder te analyseren. Je volgt de KPI's en rendementen op en doet investeringsvoorstellen indien nodig. Je coördineert tussen de technische afdelingen in de Calandering afdeling.

  • Polyesterverwerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een polyesterverwerker. Takenpakket: - Verwerken van polyester - Je stelt constructies samen uit staal en/of hout - Voorbereiden, aanpassen en onderhoud aan matrijzen voor spuitproces - Assemblage en testen - Mallen maken - Spuitwerken - Werken met diverse harsen en coatings (brengt geur met zich mee)

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Rollegem 16 u per week (ROLLEGEM)

    Regio: ROLLEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Rollegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die werkt op maandag,dinsdag,donderdag en vrijdag .U staat in voor het onderhoud van het huis alsook voor het poetswerk en strijk en andere huishoudelijke taken zals bv soep maken, kasten schoonmaken, enz....U bent stipt en discreet, u werkt op een verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, u kan ,indien gewenst,direct opstarten. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Vorst-Laakdal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Deeltijds Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: GREENHOUSE GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Mariakerke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolgen van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen

  • Technisch Receptionist (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HERMANS

    Type: Vaste Job

    De mobiliteitsmakelaar is een snelgroeiend bedrijf dat binnen de Kempen een mobiliteitsaanbod uitbouwt dat aansluit bij de noden van onze klanten vandaag èn morgen. Hiervoor bieden we de producten en bijhorende diensten aan van de verschillende merken van de Volkswagen groep (VW, Audi, Seat, Skoda) waarbij we willen uitgroeien tot een referentiearea in België. Momenteel verwelkomen wij in onze groep Garage Hermans (Herentals), Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) en Verellen (Geel). Door de eigenheid van de verschillende vestigingen te behouden, verzekeren we ons ervan dat de klant centraal blijft staan in de werking. Daarnaast investeren wij permanent in het aanbod van innovatieve aanvullende mobiliteitsoplossingen die antwoorden bieden op de veranderingen en uitdagingen van de sector. Wij zijn op zoek naar een technisch receptionist of beter klantenadviseur naverkoop. Plaats van tewerkstelling: Garage Hermans (Herentals) of Autobedrijf Deckx-Team (Turnhout) Verantwoordelijkheden: Je maakt een afspraak met de klant en volgt zijn/haar dossier op tot en met de aflevering van het voertuig. Je begeleidt en adviseert klanten tijdens uit te voeren onderhouds- en herstellingswerkzaamheden Je vertaalt de wensen en problematiek van de klant m.b.t. het voertuig naar de werkplaats toe Je coördineert de dagelijkse planning van de werkplaats Je factureert de werken aan de klant en licht hem/ haar in over de uitgevoerde herstellingen. Je rapporteert naar de naverkoop verantwoordelijke.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Cognitieve gedragstherapeut (deeltijds) - Senses Praktijkhuis Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor haar tweede vestiging in Lier is Senses Praktijkhuis op zoek naar een Cognitieve Gedragstherapeut. In juni 2018 hebben we onze tweede multidisciplinaire groepspraktijk in Lier geopend. Deze praktijk is gelegen nabij het centrum, vlak aan het station van Lier. Net als in Mortsel, voorzien wij in Senses Lier terug een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan opnieuw voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van MARC VERHAEGHE in sociale netwerken
Look for responds of MARC VERHAEGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC VERHAEGHE. Laat een reactie achter voor MARC VERHAEGHE. MARC VERHAEGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC VERHAEGHE. Leave a respond for MARC VERHAEGHE. MARC VERHAEGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC VERHAEGHE op de google maps. Adres en contacten MARC VERHAEGHE
Location of MARC VERHAEGHE on the google maps. Address and contacts of MARC VERHAEGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC VERHAEGHE MARC VERHAEGHE: Vastiau-Godeau NV | PHILIP LEBON | LA BOULE DE POILS | Infotox Computer Service | PHILIP VAN OVERBEKE

Other related companies as MARC VERHAEGHE: Vastiau-Godeau NV | PHILIP LEBON | LA BOULE DE POILS | Infotox Computer Service | PHILIP VAN OVERBEKE

MARC VERHAEGHE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC VERHAEGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf MARC VERHAEGHE bevindt zich op het adres: SCHIPSTRAAT 54; 8980; ZONNEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC VERHAEGHE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC VERHAEGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC VERHAEGHE, openstaande posities, locatie van MARC VERHAEGHE op de kaart.

MARC VERHAEGHE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC VERHAEGHE, company assigned to the tax number BE01947845458. The company MARC VERHAEGHE is located at the address: SCHIPSTRAAT 54; 8980; ZONNEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC VERHAEGHE is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC VERHAEGHE is not available. You also can look at reviews of MARC VERHAEGHE, open positions, location of MARC VERHAEGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC VERHAEGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC VERHAEGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC VERHAEGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC VERHAEGHE, employees, financial statistics.