MARC DE JONGHE

Contactgegevens MARC DE JONGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC DE JONGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC DE JONGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE MEERSSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37734435 (+32-37734435) 37734435 (+32-37734435)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC DE JONGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC DE JONGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC DE JONGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC DE JONGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC DE JONGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC DE JONGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC DE JONGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC DE JONGHE
Products information MARC DE JONGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC DE JONGHE
(Get full report from official database of BE for MARC DE JONGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC DE JONGHE
Addition kinds of activities for MARC DE JONGHE

239905. Handgeweven en gehaakte producten | Hand woven and crocheted products
20910327. Makreel, gerookt | Mackerel, smoked
23810000. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
25110402. Club kamer meubels: hout | Club room furniture: wood
28690306. ethanolamine | Ethanolamines
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
38220304. Temperatuur sensoren voor motorwikkelingen | Temperature sensors for motor windings
44939901. Bootwerven, opslag en incidentele reparatie | Boat yards, storage and incidental repair
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
86610129. Synagoge | Synagogue

Werken bij MARC DE JONGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC DE JONGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC DE JONGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC DE JONGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • Verpleegkundige in de thuiszorg (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de dagelijkse totaal verzorging van de patiënt in zijn eigen Habitat. Dit omvat buiten de dagelijkse hygiënische zorg ook specifieke therapiën, wondzorgen, injecties, .... Je staat ook in voor de administratie en het invullen van het patiëntendossier waarvoor je een tablet ter beschikking krijgt.

 • Elektrisch monteur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant , marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

 • Ondernemende en enthousiaste Receptionist (m/v) NL/FR/ENG (MELSBROEK)

  Regio: MELSBROEK

  Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Rainbow Resources Group zoekt voor onze klant een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG Het bedrijf Onze klant is een Belgische familieonderneming actief binnen de sector van welness, thermae en schoonheidsverzorging. Deze onderneming heeft drie vestigingen in België, Vlaams-Brabant. Een enthousiast team, klantgericht en ondernemend werkt er in een open cultuur samen. Waarden zoals eerlijkheid, samenwerking en klantgerichtheid draagt men hoog in het vaandel. Voor medewerkers is er steeds een luisterend oor. Voor de versterking van hun team op receptie zoeken zij een Ondernemende Receptionist NL/FR/ENG voor de vestiging in Melsbroek en in Grimbergen.

 • Huishoudhulp Wortegem-Petegem 15u (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Dringend! Als huishoudhulp ondersteun je éénzelfde gezin in de huishoudelijke taken. Dagelijks huishoudelijk werk, voorbereiden van de maaltijden, boodschappen en strijken dinsdag, woensdag, vrijdag UREN BESPREEKBAAR

 • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

 • Student eindejaarsgeschenken (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor een metaalbedrijf in regio van Tielt gaan we op zoek naar twee jobstudenten om de eindejaarsgeschenken te verpakken en te verdelen. Ze verwachten iemand van 5/11 tot en met 9/11 en iemand van 5/11 tot en met 6/11.

 • Technisch vertegenwoordiger (BISSEGEM)

  Regio: BISSEGEM

  Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

  Type: Vaste Job

  Je bent specialist in elektronische sloten. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opzoeken en uitbouwen van uw klantenportefeuille. Je legt dan ook de nodige contacten binnen de bouwwereld, waarbij je in staat bent te negotiëren en contracteren op verschillende niveaus. Op die manier geef je correct advies aan klanten en prospecten om het te overtuigen met de onderneming samen te werken.

 • Collega met passie voor databeheer (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Als Medewerker databeheer sta je in voor: het beheer van de digitale data n.a.v. de lancering van de nieuwe website; het beheer van data in de clouds; het geven van opleidingen aan de mensen van sales rond programma's/applicaties op de tablet en dergelijke; ondersteuning van de collega's in alles wat IT service, support en onderhoud betreft; enz... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle groothandel actief in de keuken- en badkamerwereld. 

 • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: TecQuality Deinze

  Type: Vaste Job

  In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

 • Coach Leren programmeren met Scratch voor kinderen - Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Flexijob

  Je begeleidt kinderen bij het leren programmeren aan de hand van het programma Scratch. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 12 kinderen gedurende ongeveer 20 weken (niet tijdens de schoolvakanties). Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen gaan door na schooltijd rond 16:00 uur op verschillende scholen in Antwerpen, Deurne, Borgerhout...

Zoek naar antwoorden van MARC DE JONGHE in sociale netwerken
Look for responds of MARC DE JONGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC DE JONGHE. Laat een reactie achter voor MARC DE JONGHE. MARC DE JONGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC DE JONGHE. Leave a respond for MARC DE JONGHE. MARC DE JONGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC DE JONGHE op de google maps. Adres en contacten MARC DE JONGHE
Location of MARC DE JONGHE on the google maps. Address and contacts of MARC DE JONGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC DE JONGHE MARC DE JONGHE: IPPA | SYLVIE SERET | MOTO STYLE | EDUARD LE PAGE | HUBERT VERCRUYSSE

Other related companies as MARC DE JONGHE: IPPA | SYLVIE SERET | MOTO STYLE | EDUARD LE PAGE | HUBERT VERCRUYSSE

MARC DE JONGHE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC DE JONGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf MARC DE JONGHE bevindt zich op het adres: LANGE MEERSSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC DE JONGHE is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC DE JONGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC DE JONGHE, openstaande posities, locatie van MARC DE JONGHE op de kaart.

MARC DE JONGHE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC DE JONGHE, company assigned to the tax number BE05659576416. The company MARC DE JONGHE is located at the address: LANGE MEERSSTRAAT 22; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC DE JONGHE is Automotive Repair, Services and Parking, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC DE JONGHE is not available. You also can look at reviews of MARC DE JONGHE, open positions, location of MARC DE JONGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC DE JONGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC DE JONGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC DE JONGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC DE JONGHE, employees, financial statistics.