MARC BAKKERS

Contactgegevens MARC BAKKERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC BAKKERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC BAKKERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIBROEKSTRAAT 1; 3640; KINROOI, België

Telefoon (phone): 89701301 (+32-89701301) 89701301 (+32-89701301)

Fax (fax): +32 (9) 121-35-20 +32 (9) 121-35-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC BAKKERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC BAKKERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC BAKKERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC BAKKERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC BAKKERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC BAKKERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC BAKKERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC BAKKERS
Products information MARC BAKKERS

BTW identificatienummer (tax): BE01141174316
Ondernemingsnummer: 6013336181
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 477,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC BAKKERS
(Get full report from official database of BE for MARC BAKKERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC BAKKERS
Addition kinds of activities for MARC BAKKERS

1731. Elektrisch werk | Electrical work
6162. Hypotheekbanken en correspondenten | Mortgage bankers and correspondents
329903. Sier- en bouwkunstwerk | Ornamental and architectural plaster work
14810000. Nonmetallic minerale diensten | Nonmetallic mineral services
16290107. Havenconstructie | Harbor construction
20660202. Directe cacao | Instant cocoa
35310502. Afwerkers en verspreiders (bouwmachines) | Finishers and spreaders (construction equipment)
38240111. Rotary type meters | Rotary type meters
51530202. Bonen, oneetbaar | Beans, inedible
65310402. Tijdverdeling onroerend goed verkoop, leasing en verhuur | Time-sharing real estate sales, leasing and rentals

Werken bij MARC BAKKERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC BAKKERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC BAKKERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC BAKKERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur 2-ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf te Gent zoeken we ervaren heftruckchauffeurs. Jouw taken en verantwoordelijkheden? - Met behulp van een scanner beheer je de voorraad van het magazijn - Je zet orders klaar en doet hiervoor de nodige administratie - Je plaats de goederen veilig op de correcte plaats

 • Heftruckchauffeur/produktiekracht (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gelegen te Tienen zijn we op zoek naar een gemotiveerde heftruckchauffeur/produktiekracht m/v: Als heftruckchauffeur productiekracht sta je in voor de volgende taken:  Paletten met ventielzakken wikkelen, labelen en stockeren in het magazijn (3 hoog);  Afgevulde bigbags wikkelen, labelen en stapelen (2 hoog); Bevoorrading van lege paletten; Halfmanueel inpakken van poeder;  Controle van metaaldetectie;  Staalname van het eindproduct;  Connecteren van bigbags aan silo; Lege ventielzakken aanvullen;  Bulkverlading behandelen; Rest ledigen van de silo’s; controle zeefketen; De inpakruimte en zeefketen zuiver houden; Gewichtscontrole en controle van verpakkingsmateriaal op zuiverheid; Instellen van parameters; Kleine problemen oplossen.

 • Parkeerwachter (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Konvert Interim Waregem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Konvert Waregem is op zoek naar een tijdelijke parkeerwachter voor een grote stockverkoop te Deerlijk. Dit is voor een distributiemagazijn van kledij. Het takenpakket: - Toezicht op het naleven van het parkeerreglement - Dialoog en interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement. - Administratieve taken

 • Wever (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een Waregems bedrijf dat zich specialiseert in het produceren van (werk)kledij zijn we op zoek naar een WEVER (m/v) Je staat in voor het vervaardigen van weefsel conform de voorafbepaalde planning en tekening door de aansturing en het beheer van een batterij weefgetouwen. Je bevoorraadt de weefgetouwen door het opzetten van inslagbobijnen om de continuïteit van het weefproces te garanderen. Je volgt de productie van de getouwen in jouw beheer op de voet. Door preventief actie te ondernemen tracht je eventuele stilstanden tot een minimum te beperken. Je controleert de kwaliteit van de weefsels op afwijkingen en fouten. Ook het herstellen van kettingdraden en inslagbreuken behoort tot je takenpakket. Je volgt de veiligheidsinstructies ten allen tijde nauwgezet op en werkt steeds ordelijk en net. Je vormt een hecht team met je collega’s en rapporteert aan de Meestergast Weverij.

 • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

 • Metser (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Renovatie-en restauratiemetselwerker - Regio Oosterzele Je bent als metser tewerkgesteld binnen de afdeling restauratie, renovatie en speciale technieken je bent verantwoordelijk voor het opmetsen van massieve muren, herstel / ( in)metsen van plaatselijke stenen in bestaande muren en (in)metsen van natuursteenelementen. werven : renovatieprojecten.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Alken-Wellen (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

 • Medewerker verkoop groenten en fruit (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Brasschaat zijn we dringend op zoek naar 2 verkoopsters Verkopen van groenten en fruit Onderhoud winkel Bedienen kassa Mensen onthalen en verder helpen

 • Talent-IT - Netwerk Engineer (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Beschrijving Je werkt vanuit Oostende en bent bereid om ook naar andere vestigingen te reizen indien de opdracht het vraagt. Je bent enthousiast, flexibel ingesteld en beheerst over goede sociale - en communicatieve vaardigheden. Ook beheers je vlot de Nederlandse, Franse en Engelse taal. Bovenal beschik je over goede organisatorische en analytische vaardigheden. Je bent een echte teamplayer en je kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus. Verder draai je buiten kantooruren mee in een bereikbaarheidsdienst. Profiel Je beschikt over een afgeronde Bachelor opleiding op het gebied van ICT Je beschikt over een Bachelor werk - en denkniveau Je hebt kennis van Networking en Security en je beschikt over brede kennis van andere IT componenten Je hebt een passie voor IT - security gerelateerde onderwerpen Je hebt kennis van en ervaring met: Next Generation Firewalls (CheckPoint, Palo Alto) Netwerk, VPN en loadbalance technologieën (Cisco, Juniper, NetScaler, Infoblox) Netwerk access control en monitoring Web Application Firewalls Certificate management Patch en Vulnerability Management IDS, IPS, Infrastructure hardening, pentesting en scripting

 • Flexijob voor de bediening (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: 'T NOTARISHUYS

  Type: Flexijob

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner (M/V) die, op geregelde basis, kan helpen in de bediening op drukke momenten. Dit zowel tijdens de week (dinsdag, woensdag, donderdag) als tijdens het weekend (vrijdag en zaterdag).

 • flexi's Pizzakoerier - Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: je brengt de bestelling tijdig tot bij de klant je bent verantwoordelijk voor de betaling je zorgt voor een uitstekende service je werkt actief mee in de keuken

Zoek naar antwoorden van MARC BAKKERS in sociale netwerken
Look for responds of MARC BAKKERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC BAKKERS. Laat een reactie achter voor MARC BAKKERS. MARC BAKKERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC BAKKERS. Leave a respond for MARC BAKKERS. MARC BAKKERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC BAKKERS op de google maps. Adres en contacten MARC BAKKERS
Location of MARC BAKKERS on the google maps. Address and contacts of MARC BAKKERS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC BAKKERS MARC BAKKERS: HERMES C & P | Chenut Michel | DOMINIQUE PIGNOLET | PANOS | Sint Jozef

Other related companies as MARC BAKKERS: HERMES C & P | Chenut Michel | DOMINIQUE PIGNOLET | PANOS | Sint Jozef

MARC BAKKERS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC BAKKERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01141174316. Het bedrijf MARC BAKKERS bevindt zich op het adres: HEIBROEKSTRAAT 1; 3640; KINROOI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 477,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC BAKKERS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC BAKKERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC BAKKERS, openstaande posities, locatie van MARC BAKKERS op de kaart.

MARC BAKKERS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC BAKKERS, company assigned to the tax number BE01141174316. The company MARC BAKKERS is located at the address: HEIBROEKSTRAAT 1; 3640; KINROOI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 477,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC BAKKERS is Personal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC BAKKERS is not available. You also can look at reviews of MARC BAKKERS, open positions, location of MARC BAKKERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC BAKKERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC BAKKERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC BAKKERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC BAKKERS, employees, financial statistics.