LUYSSEN LUC

Contactgegevens LUYSSEN LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUYSSEN LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUYSSEN LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DE LA BLANCHE 33; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56588887 (+32-56588887) 56588887 (+32-56588887)

Fax (fax): +32 (87) 791-27-59 +32 (87) 791-27-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUYSSEN LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUYSSEN LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUYSSEN LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUYSSEN LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUYSSEN LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUYSSEN LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUYSSEN LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUYSSEN LUC
Products information LUYSSEN LUC

BTW identificatienummer (tax): BE02393615722
Ondernemingsnummer: 5384918212
Hoofdstad (capital): 774,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 269,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUYSSEN LUC
(Get full report from official database of BE for LUYSSEN LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUYSSEN LUC
Addition kinds of activities for LUYSSEN LUC

20769909. Tung olie | Tung oil
33980000. Metalen hittebehandeling | Metal heat treating
35520201. Braiding machines, textiel | Braiding machines, textile
35679913. Smeltovens | Smelting ovens
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
72130101. Tafelafdekking | Table cover supply

Werken bij LUYSSEN LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUYSSEN LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUYSSEN LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUYSSEN LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinaanleg met ervaring (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat zowel in voor het aanleggen van nieuwe tuinen (beplanting, vijvers, opritten, afsluitingen, ...), als voor onderhoud van bestaande tuinen (snoeien van struiken en bomen, scheren van hagen,...). Je werkt altijd in groepsverband, waar een bevoegde persoon je taken van de dag meedeelt.

  • Technisch operator (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende firma's in de regio van Turnhout zijn we op zoek naar technisch operators. Als operator bedien je de machine. Het is een pluspunt indien je ook zelfstandig de machine kan omstellen en kleine storingen kan oplossen.

  • SCHRIJNWERKER RAMEN EN DEUREN ATELIER/VERPLAATSING (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Kapellen zijn wij op zoek naar SCHRIJNWERKER atelier/verplaatsing met volgend takenpakket: * Je bent werkzaam in zowel het atelier als op verplaatsing * Montage van houten ramen en deuren * Voorbereidende werken in het atelier voor binnendeuren, interieur materialen e.a.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent varkensverzorger (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Ploegsteert zijn we op zoek naar een varkensverzorger voor een varkenskwekerij. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Varkensstallen kuisen/ontsmetten Voederbakken opvolgen Varkens laden/lossen Helpen bij afbraak van stallen Opvolgen van rattenbestrijding Algemene verzorging van de dieren

  • Productiemedewerker (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE IZICO

    Type: Studentenjob

    Wist je dat de enige echte Bicky Burger in Bocholt wordt gemaakt? Izico is internationaal marktleider op het gebied van frikandellen, hamburges en frituursnacks. Voor dit bedrijf zijn we dringend op zoek naar medewerkers die 2 dagen (donderdag en vrijdag) per week willen werken. Dit voor de komende 6 weken. Heb je zin om je tanden te zetten in een smakelijke job in een supertoffe werkomgeving? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Je zal instaan voor: Het op de band leggen van de mini frikandellen Het van de band halen van de mini frikandellen en in kratten tasten Opbouwen van palletten Labelen, temperatuur en de olie in de gaten houden Eventueel help je bij het reinigen van het olie bad Je werkt in de nacht of in de vaste morgenpost.

  • Jobstudent (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Studentenjob

    Je wordt als student ingeschakeld voor volgende taken: kassawerk controle kassa uitpakken van goederen aanvullen van rekken spiegelen van producten

  • RESERVE STOKER - MAASEIK (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Wienerberger

    Type: Vaste Job

    In onze steenfabriek in Maaseik maken we gevelstenen volgens een ambachtelijk bakproces dat onze producten meteen plaatst in het absolute top segment op de Belgische en de Nederlandse markt. We ontvangen regelmatig architekten die met onze producten prestigieuze projecten ontwikkelen ( zowel restauraties van abdijen en oude karaktervolle gebouwen , alsook nieuwe projecten met een authentieke uitstraling).                We zijn op zoek naar een reserve Stoker Jouw Functie: - Je werkt met collega’s in of rond de ringoven. - Je werkt aan het inzetten van stenen, het uitkruien van stenen , het sorteren van de gebakken stenen in de verschillende kwaliteiten. - Je werkt graag met je handen en je schept voldoening in het deel uitmaken van een team dat topproducten maakt. - Je leert het proces sturen in de kolen gestookte ringoven - Je ontwikkelt een grondige kennis van de oven en leert hoe je de ovencondities moet bijsturen om een bepaald eindproduct te bekomen. Jouw Profiel: - Een specifiek diploma is geen vereiste. - Technisch inzicht is een vereiste - Je kan heel zelfstandig werken. - Je werkt in een 2 ploegensysteem + je bent bereid om 2 weekend per maand te komen werken Geïnteresseerd? Neem contact op met Stefan Vandenbruaene op het nummer 089/410891 of via mail [email protected] Wij garanderen u een vertrouwelijke behandeling van uw kandidatuur!

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • ingenieur mechanica (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: MERCOR

    Type: Vaste Job

    • Uitvoeren of meewerken aan haalbaarheidsstudies • Uitwerken van concepten • Uitvoeren van diverse berekeningen (kabelberekeningen, sterkteberekeningen, ...) • Organiseren van vergaderingen met leveranciers • Uitvoeren van diverse berekeningen, afhankelijk van de discipline: o Mechanica: mechanische en hydraulische berekeningen o Elektriciteit: kabelberekeningen, bepalen van vermogens, drives, … • Aansturen van ontwerpers • Controleren van de plannen van de contractoren • Opmaken van technische lastenboeken en prijsvraagdossiers in samenwerking met de inkopers. • Organiseren van rondgangen met de potentiële contractoren • Technisch evalueren van de offertes. • Nagaan of de geldende technische standaarden en normen worden toegepast • Coördineren en opvolgen van de uitvoering van het project en hierover rapporteren aan de projectmanager. • Assistentie verlenen tijdens de uitvoering. • Organiseren van de opleveringen • Beheer van het budget: bestellingen, goederenontvangsten, facturatie, betalingen

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • Zelfstandig uitbater Press Shop Menen (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen krantenwinkel uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Press Shop. Sinds de overname van bpost worden onze winkels vernieuwd. Wij verkopen meer dan pers, tabak en loterijproducten. Iets lezen? Wij hebben allerlei magazines, boeken en bestsellers. Een cadeau? Het kaartje, het geschenk en de strik kunnen we je aanbieden. Iets eten of drinken? Neem een broodje of slaatje en geniet ervan in onze coffee corners of onderweg. Een pakketje versturen of ophalen? Kom langs in onze winkels en gebruik de diensten van kariboo of bpost. Zelf een Press Shop-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. De winkel Rijselstraat 39, 8930 Menen Openingsuren van maandag tot vrijdag van 6u00 tot 18u30, op zaterdag van 7u tot 18u, op zondag gesloten Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

Zoek naar antwoorden van LUYSSEN LUC in sociale netwerken
Look for responds of LUYSSEN LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUYSSEN LUC. Laat een reactie achter voor LUYSSEN LUC. LUYSSEN LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUYSSEN LUC. Leave a respond for LUYSSEN LUC. LUYSSEN LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUYSSEN LUC op de google maps. Adres en contacten LUYSSEN LUC
Location of LUYSSEN LUC on the google maps. Address and contacts of LUYSSEN LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come LUYSSEN LUC LUYSSEN LUC: FABRICATION, ENTRETIEN ET MAINTENANCE SA | ADMINISTRATION COMMUNALE | GEERT LOUWAGIE | K.I.H.O. | MAES JEAN-JOZEF

Other related companies as LUYSSEN LUC: FABRICATION, ENTRETIEN ET MAINTENANCE SA | ADMINISTRATION COMMUNALE | GEERT LOUWAGIE | K.I.H.O. | MAES JEAN-JOZEF

LUYSSEN LUC is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUYSSEN LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393615722. Het bedrijf LUYSSEN LUC bevindt zich op het adres: CHEMIN DE LA BLANCHE 33; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 774,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 269,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUYSSEN LUC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUYSSEN LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUYSSEN LUC, openstaande posities, locatie van LUYSSEN LUC op de kaart.

LUYSSEN LUC is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUYSSEN LUC, company assigned to the tax number BE02393615722. The company LUYSSEN LUC is located at the address: CHEMIN DE LA BLANCHE 33; 7782; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 774,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 269,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUYSSEN LUC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUYSSEN LUC is not available. You also can look at reviews of LUYSSEN LUC, open positions, location of LUYSSEN LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUYSSEN LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUYSSEN LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUYSSEN LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUYSSEN LUC, employees, financial statistics.