LUDONNE SMISDOM

Contactgegevens LUDONNE SMISDOM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDONNE SMISDOM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDONNE SMISDOM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERBROEKSTRAAT 51; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11485403 (+32-11485403) 11485403 (+32-11485403)

Fax (fax): +32 (53) 592-11-38 +32 (53) 592-11-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDONNE SMISDOM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDONNE SMISDOM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDONNE SMISDOM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDONNE SMISDOM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDONNE SMISDOM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDONNE SMISDOM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDONNE SMISDOM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDONNE SMISDOM
Products information LUDONNE SMISDOM

BTW identificatienummer (tax): BE08749755859
Ondernemingsnummer: 1745697021
Hoofdstad (capital): 284,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 437,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDONNE SMISDOM
(Get full report from official database of BE for LUDONNE SMISDOM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDONNE SMISDOM
Addition kinds of activities for LUDONNE SMISDOM

152101. Eengezinswoning remodeling, toevoegingen en reparaties | Single-family home remodeling, additions, and repairs
232900. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
354106. Zagen en zaagmachines | Saws and sawing machines
28249910. Polyvinyl estervezels | Polyvinyl ester fibers
28330300. antibiotica | Antibiotics
34990300. Metalen ladders | Metal ladders

Werken bij LUDONNE SMISDOM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDONNE SMISDOM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDONNE SMISDOM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDONNE SMISDOM. Looking for open vacancies in other companies

 • Kok (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zaak in regio Waregem zijn we op zoek naar een kok. Je komt terecht in een klein, maar ervaren team. Je bent mede-verantwoordelijk voor het reilen en zelen in de keuken. Als rechterhand van chef-kok sta je in voor de voorbereidingen in de keuken, het kruiden van eten, vlees en vis bereiden, het dresseren van de borden,… Je stelt menu’s op en je doet bestellingen.

 • Transportplanner (m/v) (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van (internationale) verhuizingen en logistiek. Om het transport gepland te krijgen zijn wij op zoek naar een transportplanner die zich focust op het plannen van het baantransport. Een dag uit het leven van de transportplanner: - Je maakt zo'n optimaal mogelijke planningen op. - Je volgt de chauffeurs op en voorziet hen van de nodige documenten. Je geeft hem ook de nodige informatie zodat zij hun tocht kunnen aanvatten. - Je hebt regelmatig telefonisch verkeer met zowel chauffeurs en klanten. Zijn er problemen? Die los jij zo snel mogelijk op. - Je maakt orders aan, geeft douanedocumenten in en volgt de mailbox op.

 • Monteur (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de montage, bevestiging en plaatsing van alle elementen en materiaal van een centrale verwarmingsinstallatie Je bewerkt en legt de leidingen, monteert de verschillende toestellen en stelt de brander af Je isoleert bepaalde delen en je kan kleine herstellingswerken uitvoeren

 • Boekhouder A-Z met bedrijfswagen (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je takenpakket: > Voeren van de boekhouding van diverse KMO's en eenmanszaken. > Aangifte personenbelasting en vennootschapsbelasting. > Opstellen van balansen en jaarrekeningen > Controle boekhouding. > U bent het aanspreekpunt van de ondernemer en zorgt voor de accountancy fiscaliteit juridische en financiële materies. > U zorgt voor de zelfstandige opmaak en afwerking van eindejaar afsluitingen balansen jaarrekeningen en fiscale aangiftes. > Het helpen aansturen van een team.

 • Poetshulpen (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLEANING DI & DA

  Type: Dienstenchequebaan

  In deze functie zal je ingezet worden voor het poetsen bij particulieren thuis. Ook strijken zal tot je takenpakket behoren. De klanten zijn gelegen in Gent en omstreken.

 • Stagiair(e) Uitzendconsulent (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarin je jouw talenten kan ontwikkelen? * Je staat in voor het persoonlijk en telefonisch onthaal van kandidaten. * In functie van de openstaande vacatures ga je op zoek naar geschikte kandidaten. * Je contacteert en screent zowel arbeiders als bedienden met als doel een gepaste functie voor hen te vinden. * Je volgt de geselecteerde kandidaten op. * Je stelt de gescreende kandidaten proactief voor bij onze klanten en prospecten.

 • Jobstudent op maandag voor poetshulp centrum Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: VITRAC SERVICES

  Type: Studentenjob

  Voor onze vakantiewonignen in centrum Brugge zijn wij op zoek naar iemand die onze schoonmaakdames kan bijstaan. Dit houdt voornamelijk in : het onderhouden van de appartementen, opmaken van de bedden, schoonmaaken van de algemene delen.

 • Helper Sanitair/cv (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: INNOTECH

  Type: Vaste Job

  Als helper sanitair/cv sta je in voor het aanleggen van de nodige leidingen voor de installatie en ondersteun je de meestergast

 • Offsetdrukker (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: COLOMA

  Type: Vaste Job

  Drukkerij Coloma is op zoek naar een offsetdrukker (M/V) die de druk niet kan weerstaan. Doet het geluid van een 8-kleurenpers met keertrommel jouw papieren hart sneller slaan? Heb je een neus voor kleur en oog voor detail? Ben je gebeten door druktechniek en kijk je nu al uit naar wat er morgen allemaal mogelijk zal zijn? Dan ben jij de indrukwekkende drukker die we zoeken! Je hebt best al heel wat ervaring, maar je vakkennis, je inventiviteit en je praktisch doorzicht zijn voor ons doorslaggevend. Meerkleurenpers Heidelberg Je past de milieu en veiligheidsregels strikt toe. Onmiddellijke indiensttreding!

 • Klinisch Psycholoog (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

  Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

  Bedrijf: DE PIRAMIDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk De Piramide is op zoek naar een klinisch psycholoog om het kinderteam binnen onze praktijk te versterken. Als klinisch psycholoog zal u binnen onze groepspraktijk kinderen met emotionele, gedrags- en relationele problemen begeleiden. Zowel therapeutisch werken alsook diagnostisch kunnen werken is noodzakelijk.

 • verantwoordelijke interieurshowroom Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ELECTRO-MANDEL

  Type: Zelfstandige activiteit

  -Als toonzaalverantwoordelijke bent u verantwoordelijk voor de uitbating van onze nieuwe showroom in het centrum van Roeselare, een samenwerking van toonaangevende bedrijven die een gevestigde waarde zijn in regio Roeselare. -U bent het eerste aanspreekpunt voor iedere bezoeker die je op proffesionele manier adviseert en informeert over het aanbod en alle partners in het concept. - U legt alle afspraken vast tussen de potentiële klant en 1 van onze partners - U houdt een database bij van alle bezoekers en communiceert hierover met de conceptmanager

 • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

  Regio: Duitsland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

Zoek naar antwoorden van LUDONNE SMISDOM in sociale netwerken
Look for responds of LUDONNE SMISDOM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDONNE SMISDOM. Laat een reactie achter voor LUDONNE SMISDOM. LUDONNE SMISDOM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDONNE SMISDOM. Leave a respond for LUDONNE SMISDOM. LUDONNE SMISDOM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDONNE SMISDOM op de google maps. Adres en contacten LUDONNE SMISDOM
Location of LUDONNE SMISDOM on the google maps. Address and contacts of LUDONNE SMISDOM

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDONNE SMISDOM LUDONNE SMISDOM: Cardotronic | Katoglu Tamer | D.A.C. Machines NV-SA | SCHOENMAECKERS | Stascom ltd

Other related companies as LUDONNE SMISDOM: Cardotronic | Katoglu Tamer | D.A.C. Machines NV-SA | SCHOENMAECKERS | Stascom ltd

LUDONNE SMISDOM is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDONNE SMISDOM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08749755859. Het bedrijf LUDONNE SMISDOM bevindt zich op het adres: OVERBROEKSTRAAT 51; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 284,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 437,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDONNE SMISDOM is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDONNE SMISDOM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDONNE SMISDOM, openstaande posities, locatie van LUDONNE SMISDOM op de kaart.

LUDONNE SMISDOM is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDONNE SMISDOM, company assigned to the tax number BE08749755859. The company LUDONNE SMISDOM is located at the address: OVERBROEKSTRAAT 51; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 284,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 437,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDONNE SMISDOM is Amusement and Recreation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDONNE SMISDOM is not available. You also can look at reviews of LUDONNE SMISDOM, open positions, location of LUDONNE SMISDOM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDONNE SMISDOM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDONNE SMISDOM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDONNE SMISDOM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDONNE SMISDOM, employees, financial statistics.